Отговори
# 270
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Втори Рожден Ден на
 Алекс и Мариян!
Здраве , късмет и
щастливо  детство!!!

За гърнето -за сега без успехи  Sad !Памперса не го обича -маха си го сам , но и гърнето не му е приятел , та ми е слоооожно.... Mr. Green

За списъка съм съгласна -все пак темата е за януарчетата , но не по принцип , а за тези които "познаваме"!!!Тези мами според мен пишат(макар и някой от тях от време на време), някой са и нови ... newsm78
anjelina - Матю - 3300гр
ira_ic - Ники - 4100гр, 52см
karmen{} - Пламен
curly - Джаклин –  3422гр, 53см
nellykoyo - Иван – 4350гр, 54 см
brambar4e - Емма – 4000гр, 50 см
krasii - Пламена – 3200 гр, 49 см
liliq velikova - Бетина - 3550гр, 52см
Furia - Евелина - 3450гр, 52см
v.ivanova - Ивона
tanitaia - Йоан – 3250гр, 51 см

# 271
  • Madrid
Честит рожден ден на Алекс и Мариян!!!

На мен ми направи впечатление името Лилия Великова-ами това е Лилия,тя си смени ника и пише от време на време.
Танитая и тя пише,макар и рядко,сигурно е родила и няма възможност. newsm78

Мишленце,за температурата нямам какво да добавя,но знам,че студения чаршав е нож с две остриета.Анту   bouquet!

# 272
  • София
Привет мами!
Честито на всички малки рожденици!Да са много здрави и да имат щастливо детство!

При мен новините са, че Георги е вече батко има си една много плачлива сестричка.
Моля не ни махайте от списъка чета ви редовно, но не успявам редовно да се включвам.

# 273
Момичета, много е кофти така ... Хайде да не махаме момичета от списъка, пък те ако искат да пишат.Много е кофти някой да погледне тук и да види, че сме го изритали  Rolling Eyes

Yanica, честито ти момиченце! Да ти е живо и здраво и много да ви радва!   bouquet

# 274
Момичета, много е кофти така ... Хайде да не махаме момичета от списъка, пък те ако искат да пишат.Много е кофти някой да погледне тук и да види, че сме го изритали  Rolling Eyes

Виличка , наистина май че е кофти така да ги изтрием ...
има и друг вариант- като почнем новата темичка - на 2 годинки - да обявим ново преброяване  "Пилците се броят наесен, а ЯНУАРЧЕТАТА - през януари ..."  Laughing и всеки да се впише наново (така няма да има изхвърлени и обидени...)
Ама незнам дали идеята е добра  newsm78 Някой ако има друго предложение да чуем , споделете идеи и за име на новата темичка (вече сме на 14 страничка )

Yanica
Да ти е жива и здрава малката душичка ! Като за начало много да спинка и много да хапва  Hug baby_neutral Party Heart Eyes

# 275
  • там където ме зове сърцето!!!
Привет мами!
Честито на всички малки рожденици!Да са много здрави и да имат щастливо детство!

При мен новините са, че Георги е вече батко има си една много плачлива сестричка.
Моля не ни махайте от списъка чета ви редовно, но не успявам редовно да се включвам.
Честито !!!  bouquet
Да ти е жива и здрава малката госпожица!!! Hug Hug

Иначе нямаше май да се похвалиш  Crossing Arms Ееее едно добро нещо се случи вече разбарахме  , че  имаме 4 бебчета (дано не съм сгрешила бройката  Embarassed)към Януарския отбор , чакаме още 3  бебока(поне аз за толкова знам Crazy)!
 beer3 Popcorn Да видим още някой ще се похвали ли аз лично много ще се радвам   bouquet????
Позор казваше , че ще правят операция на малкия , ще се радвам ако драсне някой ред(ако ни чете и тя) да каже как са Hug !!!

# 276
И аз искам да ЧЕСТИТЯ ПРАЗНИКА НА ВСИЧКИ СЛАДКИ ЯНУАРЧЕТА, ЗАКРЪГЛИЛИ ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНКИ И ДА ИМ ПОЖЕЛАЯ ДА СА ЗДРАВИЧКИ, ВЕСЕЛИ И ЩУРИ! А на тези, на които им предстои, желая луд и незабравим купон!

След продължително надничане Embarassedи аз да драсна някой ред. Гледам VIVKA прави сметка на бебчетата към януарския отбор. И ние сме решили да се пробваме още веднъж, но това ще стане най-рано след около 5 месеца сега тати е на плаване
За гърнето - нулев успех. Ако случайно реши да каже, че ще върши някаква работа, като го питам искаш ли на гърне, веднага отговаря - не, предлагам седалка в тоалетната, пак следва отказ и го виждам как се напъва, и пълни съответно памперса. Хубаво, че поне свикна по време на баня да се изпишва, щото имаше един период, когато свършваше тази работа точно, докато го мацотя с мляко. За сега надеждата ми е, като се стопли времето да се опитам по-настоятелно да опознае гърнето, ако ли пък не стане, срам не срам ще разчитам на яслата стига да го приемат

Лека и спокойна нощ на всички!

# 277
Ха такаааа,това наше предложение за намаляване на списъка май има и положителни страни Mr. Green Я как и Яница и бордима се появиха Grinning

Яница,честита ти дъщеричка!Много да ви радва и слушка!  bouquet
Включвай се по честичко и разказвай за вас Hug

Вили,ама ти много се притесни бе миличка,споко Hug.Ако искаш го съкрати,ако мислиш че не е редно недей.Ние само си казахме мненията с Лисанката Peace

Аз само за тези не съм съгласна да отпаднат и съответно разбира се появилата се Яница Grinning
liliq velikova - Бетина - 3550гр, 52см
Furia - Евелина - 3450гр, 52см
tanitaia - Йоан – 3250гр, 51 см
Аааа и бръмбарчето пише от време на време,така че да остане.

Ми това е от мен,както искате така,нямам претенции.

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 00:16 от Дес

# 278
Давай, давай, съкращавай, че я виж как се появиха всички!  Mr. Green Ей, това в кръга на шегата, не искам да засегна никого. И аз смятам, че колкото повече сме, толкоз по-добре, но не всички имат възможност да пишат, не че са и длъжни де. Смятам, че на Светла предложението е добро - от следващия месец пак да се преброим и който изяви желание да бъде включен - да бъде, останалите явно няма да имат нищо против да бъдат "изтрити".
И поводите да честитя:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАТЮ, СТАНИСЛАВА И КРИСТИЯН, ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ОБИЧЛИВИ ДЕЧИЦА!!   bouquet   bouquet   bouquet
Яница, честито ти бебенце!   bouquet За плачливото и ние сме така - колкото баткото беше спокоен и усмихнат, толкова дребният е нервен и ревлив, но да си ми е жив и здрав, друго не искам. Grinning
Бордима, успех! Peace И дано стане "от първия път". Wink
Вили, някакви новини при вас? По новините сутринта казаха, че и днес положението май ще бъде същото... Sad
Деси, как са куклите? Вече напълно здравички и в отлично настроение, надявам се?  Grinning
Аз вчера поръчах тортата за яслата, ето тази е: http://www.zaharo.info/cakes.php?cake=307&s=f, с багер, естествено, нали това ни е манията в момента... Rolling Eyes  Mr. Green

# 279
Добро утро!

Честит рожден ден на днешните палавници Матю, Станислава и Кристиан!
Ха такаааа,това наше предложение за намаляване на списъка май има и положителни страни Mr. Green Я как и Яница и бордима се появиха Grinning

Joy Вярно бе! Иначе за списъка аз също съм съгласна с предложението от другия месец да започнем преброяване на януарчетата  Rolling Eyes

Яница, честита ти дъщеричка и от мен! Да порастне голяяяяма и да радва мама и тати!   bouquet

Анту, страхотна торта. Сигура съм, че Теко много ще се накефи!  Laughing

Бордима, успех и от мен! И ние вече сме се замислили за второ дяволче, така че може и с вторите да си бременнем заедно  Grinning

# 280
Честит рожден ден на днешните рожденници Матю, Станислава и Кристиан!

Милички, включвам се с лоши новини.Освен, че мъжа ми май и днес няма да се добере до Българиа, сега Али е болна.С ларингит е.Вчера нищо й нямаше, стягахме багажа за яслата, прибавих и пижамка, че да я пробвам за цял ден там.И през нощта като започна едно кашляне, една Т 38 градуса  ooooh! Сутринта отидохме на лекар и сега е на АБ, сироп за кашлица и противоалергичен сироп.Е, това е, баш на РД ще сме болни Sad Дано поне до събота й мине, че да поканим приятелчетата й в къщи  Praynig Praynig Praynig

# 281
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Виличка милата АЛИ я бързо да се оправяте , пфу как не им писна на тез болести да тормозят децата бе #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out.
Пс.Вили не прекалявате ли с антибиотиците или нещо съм се объркала : Shocked

# 282
  • София
Честито на Матю, Станиснава и Кристиан!
Много здраве и много усмивки им желая!
[/color]

Честито и на всички дребосъци, които станаха на 2 годинки досега!
Също им желая предимно здраве и мнооого смях!

Момичета, аз се питам защо искате да изтривате част от списъка - като е голям по-трудно се зарежда ли, какво ли? newsm78
Ако от техническо естество има проблем, добре, но просто ей така, защо да трием?
Между другото, аз познавам две майки на януарчета, които най-редовно четат тук, но не пишат и ги няма в списъка...
Мисълта ми е, че дори и веднъж в годината да влизат, представете си колко ще е обидно да видят, че ги няма в списъка вече... Обяснете ми какво пречи, че не пишат тук, а ги има в списъка, моля! (с което не се заяждам, само питам, любопитно ми е, просто не виждам смисъл в това(освен технически проблем някакъв).
И мисля, че е редно на всяка, която ще бъде изтрита да й се прати ЛС с обяснение защо ще бъде изтрита, защото аз никъде не прочитам да има форумско правило който не пише да бъде изтрит.

Ние минахме вируса и от днес Мър пак е на ясла, но малко му остана едно хъхрене назад между носа и гърлото, а няма запушен нос и минаха жълтите сополи, НО понякога пуска по едни прозрачни сополчета когато се разциври и кашля по 3-4 пъти на ден едно такова хриптящо по-скоро(не суха кашлица), струва ми се когато тоя секрет, който хъхри отзат се изтече.(дано сте ме разбрали)
Росита, опиши ми кашлицата при вас как беше, че дали да го водя пак да го види педката...Тя го слуша в петък и каза, че всичко е наред, но като прочетох, че само рентген показва болестта, се замислям сериозно да я посетя ли... newsm78

Тоя вирус, който върлува навсякъде в момента е много як, нас ни натръшка подред на номерата, всички го минахме вкъщи(ние с татито леко, но Мъри и баба му...)

За всички с Т над 39, смъквайте с мокри студени компреси(вода+оцет) по гръбчето, коремчето, челото, крачетата-чорапки, ръцете...+ панадол(или ефералган, или друго температуропонижаващо, свещичките май най-ефикасни).По-бързо и лесно става с мокър чаршав или на душа, обаче. Може да ви се струва че е много гадно, но наистина помага и детето по-трайно се облекчава.
Това го писах, но пак да го кажа - при такава Т, първо тя трябва да се свали и после да се мисли за другите симптоми, опасността от гърч е мн.голяма, а те съвсем не са безопасни, освен че е много страшно...

И така, на всички болнички пожелавам бързо и леко да оздравяват, целувки!  Heart Eyes

# 283
Ами не мисля, че прекаляваме - не е пила АБ от миналия Март  Thinking

Хайде, милички, заповядайте в НОВАТА ТЕМИЧКА

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 11:07 от Vili4ka

# 284
Ами не мисля, че прекаляваме - не е пила АБ от миналия Март  Thinking
ааазнаех си че съм се объркала нещо Peaceбързо да оздравее малката душишка

Общи условия

Активация на акаунт