Нова година - нови умения за учещите фотошоп-а.......(8)!

• 11 453
  • 309
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ето с корекциите

Лекси и твоето девойче ли е надолу с главата  Heart Eyes, че нещо ме объркахте с посоките. За котето на bushkata разбрах, като ми даде жокер, че е по гръб.
Иначе много ми харесва!Фона отзад ти си го смесвала , нали!? Много ми харесва.

# 46
muzka1, Лекси много хубави рамки. muzka1 страшно ми харесва рамката ти, но предишният вариант повече ми допада. Peace

Да се отчета и аз за Новата година с една семпла рамчица и да ви покажа как спинка моята кукла заедно с любимите си играчки. Grinning

Надявам се да ви хареса, критики приемам с удоволствие. Peace

# 47
  • София
muzka1, така повече ми харесва. Малката е направила мост на една ръка и така съм я снимала Grinning Фонът аз си го смесвах Grinning
mimival, харесва ми Grinning, но малко прекаленно пъстро и детайлно ми идва.

# 48
Ето я и рамката с децата и племенниците ми от Коледа.Цъкнете на нея за по-голям размер.

# 49
Леле какви рамки  Shocked страхотни са   bouquet mimival, Лекси, muzka1, Румка,  браво!   bouquet

Медовинка
и твоята е много хубава, само ако бях аз бих изрязала повече снимките на сладурите, бих махнала по голямата час от белия фон над главите им, за да няма толкова празно пространство и после ще увелича снимките, но това е мое мнение  Hug

# 50
  • Бургас
Честита Нова 2008 година!

# 51
mle4ko, прекрасна е  smile3501

# 52
Момичета пламна ми главата ,не мога да се оправя и това е ,помагайте Crazy.Значи гледам че повечето фонове са по няколко на изображение ако мога така да се изразя/наприм. син,зелен ,жълт и т.н./Ако искам да взема само синия примерно как да си го отрежа  и да си го взема.

Цитат на: placholina в вторник, 06 ноември 2007, 11:42
Аз имам един много тъп въпрос,как от дадените скрабове да се изтегли някой елемент или фон?Защото аз пробвах с триене, местене и нищо не се получава. Embarassed
Изтегляш си ги в отделна папка на компютъра. След това ги отваряш като файл в ФШ и тогава избираш с контр+А, контр+С и го метваш с контр+В в новия файл.

Пробвах така ама не става  ooooh!/ в смисъл с контр+А ,контр+С и контр+В/,взема ми всичко на куп и ми го слага в работното поле ,обяснете моля Flutter

# 53
Ето още две рамчици от мен.

mle4ko страхотна рамка.  bouquet

# 54
  • София
^buba^, така не става. Теглиш си целия скраб на компа с даунлоуд -  качват ти се всички елементи. няма как да качиш само един.

Млечко, много сладурска Grinning
mimival , много ми харесва папагала  Grinning

Мен не ме влече към типично детските рамки и не ми се отдават. Пробвах набързо да спретна една, но не ми харесва особено. Ама да си я постна все пак Laughing

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 16:06 от Лекси

# 55
  • В света на мечтите
Въпреки, че съм ученичка от 1 седмица и аз ще се включа в контролното. Тази нощ се опитах да си направа нещо, но не успях и ще се радвам, ако някой ме осветли по въпроса. Искам да си направя аватар с няколко снимки, които се сменят - мисля че анимирано слайдшоу се казва. Намерих си съответния урок, но въпреки това не успях, защото съм с ЦС3 а в него няма имидж реди, както е дадено в урока. Може ли някой да кажу как аджеба да си направя да ми се сменят картинките, като го нямам това приложение на фотошопа newsm78

mimival много ми хареса спящата красавица, а на папгала тези навързаните рамки от къде си ги свали
Лекси мисля, че е станала детската рамка, само тази по-голямата фея нещо ми идва в повече и може би надписа нещо не е на местото си или пък е прекало обикновен

# 56
  • В света на мечтите
АЗ съм назад с материала и още си права колажчета

не стана много добре  Sad Лилавото цвете беше с отрязани листа и си ги дорисувах и мисля че му личи. С удоволствие приемам критики и съвети  Mr. Green

# 57
Да качих ги /свалих ги/ и после как да си взема отделен елемент като се захващат и покрай него други ,а аз искам само него  newsm78.Опитвам другите да ги премахна с гумата ама не става красиво криввам и им  се разваля формата Tired

# 58
  • Бургас
Да качих ги /свалих ги/ и после как да си взема отделен елемент като се захващат и покрай него други ,а аз искам само него  newsm78.Опитвам другите да ги премахна с гумата ама не става красиво криввам и им  се разваля формата Tired
Значи, качваш ги на компютъра. После си отваряш Фотошоп. Файл - Опен - избираш папката където си ги сложила, - отваряш я да се покажат елементите - цъкаш на единия - даваш Опен и той ти се отваря във Фотошопа. Къде не ти е ясно  newsm78

Лекси, този надпис го махни. Разваля цялата снимка. Иначе е супер!
Авана, не си падам по колажите, но този с лъвовете, определено ми стои неестествено.
Мимивал, тази със спящото дете има прекалено много фонове и снимката се губи, тъй като и тя е доста цветна.
Медовинке, много симетрично си разположила снимките, малко ги оправи, че са доста ротирани.
Музика, снимката е страхотна. Направи така, че да изпъкне. Намали размера на елементите, а сърцето с надпис го махни, че не се връзва с другите.

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 16:32 от mle4ko

# 59
  • София
Мерси  bouquet  Много сте прави, но няма да я оправям, че не ми харесва.
А как се свалят шрифтове Embarassed Сейвнах в С/уиндоус/фондс, но нищо не стана Rolling Eyes
И ако на някой му се занимава да каже нещо за къстъм шейпс. Не съм ги ползвала досега. Може да ги включим в контролното.

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 17:12 от Лекси

Общи условия

Активация на акаунт