Слагате ли шапчица вкъщи - 2

• 79 982
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 855
Как да се научим да се изхождаме в гърне? - всички наведнъж в едно гърне ли?
Като първо сядаме на него...  hahaha

а СПИН?
Нее!  Naughty Оставяме го пред вратата и като свършим работата, си го взимаме... Crossing Arms

# 856
дарадонки
детето ми ака много гъсто-черни дарадонки и много миризливи  Sickнаправо се търкалят по памперса
 hahaha hahaha hahaha

# 857
дарадонки
детето ми ака много гъсто-черни дарадонки и много миризливи  Sickнаправо се търкалят по памперса
 hahaha hahaha hahaha
Според мен не е за смях... LaughingПросто жената се изразява цветно и триизмерно,та да можем по-добре да схванем проблема.Жалко,че през нета не можем да усетим колко са миризливи..как беше...дарадонките.Може би щяхме да дадем още по-компетентен съвет.

# 858
Просто съм чувала да се използва само за кози Grinning

# 859
"Космата мама" - в Красива мама Grinning

# 860
  • София
Студентство и учене?Как става? - аз си мислех, че те по принцип си вървят ръка за ръка, ама явно съм се объркала..... newsm78

# 861
Студентство и учене?Как става? - аз си мислех, че те по принцип си вървят ръка за ръка, ама явно съм се объркала..... newsm78

Да, и аз много се чудих на тази чуденка. Може сега да не е модерно да се учи, а жената да е традиционалист...  Thinking

# 862
  • нейде там, където ....
Как свалих … 77;ма - тя си е долу, накъде да я свалям повече?  newsm78 или заедно с цялата долна част на тялото  Simple Smile

# 863
Праз лук и забременяване - да се смееш ли, да плачеш ли...

# 864
Какъв ли мъж ще ... жена си ако се е наяла с праз-лук ...  Sick

# 865
Спе6но рецепта за косопад??? - аз предпочитам срещу косопад  Whistling

# 866
примирено или не ореантирано

Нямам коментар, защото дори не разбрах за какво става дума  Thinking
В темата става въпрос за поведението на едногодишните на детска площадка 

# 867
  • София
РЕДКИ парфюми...  - звучи ми малко като "рядко щастие"
Дъщеря ми се "чеши" - то не е смешно, такова невежество...

# 868

как бихте реагирали , ако след време се окаже че вашето съкровище е бисексуално такъв бой ще и дръпна , та ще се опомни кой с кого кога какво ....
Как да го спася от самия него... не мое ...пробвала съм се аз да се спася от себе  си ама не става .Питате ли ме как се търпя по 24 часа в денонощието ....
какво да правя с тази нощна вода ами нищо ,какво.Държиш я докато не изобилства от чехълчета и после обясняваш на детето ти как се е зародил живота на земята или нещо подобно ...
Не знам, но направо сме трагедия!!! е , нищо кво ... айде да си поревете с мен  Cry барем ми олекне
какво да правя с ухото ...в смисъл... каквото и да правиш не го дърпай че много боли . Crazy
Кушмари! пак се напикала през нощта ...а ще връщам памперса не се издържа повече .....
Моля ви помогнете да махнем тези храчки без мене ...гнус си ме е такова нещо не го пипам  Sick
Колко е голямо гърлото на 10-месечно бебе? какъв пропуск да го замеря ... е сега ще ме е яд дето не съм успяла да разбера - не ви е срам бе  нарушихте ми душевното спокойствие #2gunfire

# 869
  • Шотландия
Цитат
примирено или не ореантирано
Труден избор... не може ли орИЕнтирано?  newsm78 А и защо "или"... абе май много питам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт