LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 44

• 75 644
  • 2 330
  •   3
Отговори
# 2 010
Цитат
Искам да питам ако има някой, който си е пуснал поръчката снощи по-късничко, дали вече е "В процес на подготовка" или все още е "В процес на регистрация"?
аз пуснах снощи но нямам e-mail а на статус излиза a domicile....странна работа.......и незнам дали са я приели...

Забелязала съм, че събота и неделя повече се бавят със сманата на статуса. Случвло ми се е след повече от 24 часа да се смени статуса.

# 2 011
Няма проблем, ще ти я фактурират скоро.
А ръст 74, ще стане ли на дете на 1 година?

За дъщеря ми вземах 74, когато беше на 8-9 месеца, за годинка - 81  Peace

Зависи от детето! моята дъщеря е на 10 месеца, но е 67 см висока и р-р 67 й е ейкстра, дори панталонита май са й малко дългички. Но толкова дребни дечица като нея не са много Simple Smile Сподер мен размерите в общи линии си отговарят на ръста.

# 2 012
Стотната стъраничка вече я подминахме Simple Smile Сега можем да почваме да залагаме дали ще стигнем 110 Mr. Green

# 2 013
  • в семейството
Да ви кажа, че днес ходих до митницата, но нямаше нищо за мен. Жената каза, че в понеделник ще обработи нови пристигнали неща от Франция и ми каза да мина след 16.30ч. Поръчката ми е от 10.12  Cry

# 2 014
# 2 015
  • София
Момичета, една приятелка си е харесала ето тези сутиени.
По номерацията на Тримф в България носи 100Д.
Дали и оттук трябва да си вземе същия номер  newsm78
Благодаря предварително   bouquet
на моят триумф пише - EU - 80D, F 95D, GB 38D. т.е. чашката е същата, а обиколката е +15  т.е. по мое мнение трябва да вземе 115 D,  на мен обаче от ла редут класическа твърда чашка , не като тази на показания модел ми е малка и си вземам чашка Е.

# 2 016
С преводача разбрах, че ми е била изпратена на 23.11. (хората са си изрядни, нашите пощи плачат за бомба  #Cussing out), затова да проверя в пощата и ако не съм я получила още да им пиша мейл с инструкции. Какви инструкции очакват от мен? Изобщо как се процедира оттук натам?
els, и аз имах една непристигнала пратка от Ларедут /първата ми поръчка Blush/ и на мен тогава ми бяха отговорили както на теб, писах им направо да ми пратят чек за сумата, за която беше поръчката ми и те ми го пратиха по пощата и то в рамките на 4-5 дни

какво е станалои с поръ4ката казаха ли

# 2 017
Цитат
Искам да питам ако има някой, който си е пуснал поръчката снощи по-късничко, дали вече е "В процес на подготовка" или все още е "В процес на регистрация"?
аз пуснах снощи но нямам e-mail а на статус излиза a domicile....странна работа.......и незнам дали са я приели...
на четвърта поръчка съм  Tiredтака но незнам защото нито една не съм получила пурвата такава е от 13.12 и съм с надежди  baby_neutral
п.п пробвах всякакъв вариант да не би нещо да съм пропуснала но ми е отбелязано за имейла newsm78

# 2 018

ето снимка на потурите,39см са дълбоки

мале  Rolling Eyesднес съм много услужлива

Благодаря ти!   bouquet А някой ще ме ориентира ли за тия цветове-blanc lacte;rose clair;rose vif? Няма ги в табличката от първа страница,а в Гугъл не знам как да ги търся.Това първото явно е мръсно бяло,ама другите розови?  newsm78

# 2 019
Аз пък съм много заблеяна патка - вчера по не знам какви причини съм го поръчала това якенце на сина ми, а чак сега виждам, че е от момичешката колекция ......

Много ли личи, че е за момиченца, цвета е същия, дали ще може да го носи или да го продавам като пристигне...????

# 2 020
  • на пистата
момичета,кой беше кода който сваляше 15е от новата коликця и махаше доставката newsm78  5...нещо си

# 2 021
Аз пък съм много заблеяна патка - вчера по не знам какви причини съм го поръчала това якенце на сина ми, а чак сега виждам, че е от момичешката колекция ......

Много ли личи, че е за момиченца, цвета е същия, дали ще може да го носи или да го продавам като пристигне...????
На мен не ми изглежда момичешко, като пристигне и го облече ще прецениш дали му стой добре.

# 2 022
Момичета можете ли да кажете това якенце http://www.laredoute.fr/vente-sweat-capuche-okaou.aspx?productid … e&pagesize=16
колко е дебело, че не разбирам френски
Аз го имам, не е яке, а е по скоро жилетка. Само качулката е подплатена, надолу е тънко.

# 2 023
Момичета можете ли да кажете това якенце http://www.laredoute.fr/vente-sweat-capuche-okaou.aspx?productid … e&pagesize=16
колко е дебело, че не разбирам френски
Аз го имам, не е яке, а е по скоро жилетка. Само качулката е подплатена, надолу е тънко.

Мерси, значи точно като за пролетта  bouquet

# 2 024
mama Bobo , ами нищо не казаха, колета трябваше да бъде под 2кг и те май не можели да проследяват такива пратки и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт