LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 44

• 75 643
  • 2 330
  •   1
Отговори
# 2 145
Ей,Доби81,спирачки нямаш Grinning

# 2 146
# 2 147
Еййй Иве, Hug
поръчах го този панталон само дано излезе и такъв цвят, че за него си взех сиви обувки Crazy

# 2 148
Еййй Иве, Hug
поръчах го този панталон само дано излезе и такъв цвят, че за него си взех сиви обувки Crazy

Викаш значи, че си купи нов балтон за копчетата...  Joy
Съвсем изтрещяхме с този Ла Редут. Ама те са виновни - може ли да намаляват с по 70-90 процента? Ще им пратим мъжо с тях да се разправя.  Mr. Green

# 2 149
Спомям си че беше коментирано,но каква е материята и доволни листе?http://www.laredoute.fr/vente-veste-velours-cotele-femme-la-redo … e&pagesize=16

# 2 150
Момичета, не иска да ми приеме картата, а съм плащала вече с нея  ooooh!
знаете ли на какво може да се дължи?  Praynig

# 2 151
  • София
Ако се опитваш от 3-ти акаунд да плащаш с нея (дава само 2). Друда причина е сайта да се е скапал и след време да се оправи.

# 2 152
Ако се опитваш от 3-ти акаунд да плащаш с нея (дава само 2). Друда причина е сайта да се е скапал и след време да се оправи.
не, от същия акаунт съм плащала с нея, от друг не съм.
даил ще се оправи, то ще свърши всичко  Confused

# 2 153
Днешната ми поръчка е фактурирана,  ще се промени ли статусът ми когато я изпратят. Да питам и за парите, веднага при потвърждение на поръчката ли си теглят сумата от картата

Статусът на поръчките през цялото време е "En cours de preparation", не се променя дори и след като поръчката е получена. За паричките са ти отговорили Simple Smile

# 2 154
  • София
Опитай да излезеш и влезеш наново, може да се оправи  Peace

# 2 155
Опитай да излезеш и влезеш наново, може да се оправи  Peace
пробвах  Confused

# 2 156

А този найк някой има ли го?нося 36-36,днес пробвах в един наш магазин стана ми 35,но друг модел-дали да рискувам-36 е на почти двойна цена newsm78

# 2 157
  • София
Ами има една приказка, утрото е по-мъдро от вечерта. Сигурно сайта иска да ти спести някое евро  Laughing
Майтапа настрани, сигурно се е скапал сайта, утре ще се оправи и ще пуснеш поръчката предполагам щом до сега си пазарувала с тази карта, освен ако в не няма наличност.

# 2 158
момичета, много ви моля, има ли друг код за безплатна доставка освен 64084  Praynig

# 2 159
  • Враца
64106
25372

Общи условия

Активация на акаунт