И през Новата година, в БУРГАС купони пак ще има

• 23 400
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
Ух че съм патка, така се развълнувах за бебетата, че забравих и за прекрасните ни именички

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ТАНИ И ТАТЯНИ!
От здраве да не се отървете  Laughing

# 151
И аз съм с добри впечатления от Ламбов - в клиниката срещу х-л "Космос", в един кабинет е с д-р Аврамов. От него също съм доволна.
Ох ooooh!, чудех се как се казваше другия лекар дето е с д-рЛамбов. Та за д-р Аврамов знам, че много хубаво разяснява всичко.

# 152
4естито на лелята,да са здрави и 6тастливи близнаците.

# 153
Марианамама, на Гербер специално се утрепах да търся. най-голям избор има в Йори и Щъркел. обаче в Щъркел са така сложени зад щанда и въобще не мога да видя какви видове има и какво им е съдържанието  Confused В Европата има точно 3 вида и то с месо. да се чуди човек въобще за какво са ги заредили от тая марка. В магазина бебешкия до пазара - също 2-3 вида. в била зареждали само сокове, пюрета - не.
Бебевита има в щъркел, в темата ако не се лъжа и май в йори също.
Сънвал мисля, че имаше и то богат избор в Бамболино до болницата.
ако някой има и друга информация - да свирка. че на мен пък тези магазини не са ми от най-удобните. само йори ме устройвагоре-долу.
herelina, Sunval можеш да намериш в уличката зад Новата поща, като пресечеш Сан Стефано и продължаваш надолу, посока център. В ляво се намира магазина. Лятото видях голям асортимент на Sunval, по-голям отколкото в склада над Новата поща.

Финети, честита ви фамилна радост! Да растат здрави и спокойни, малките момчета!

# 154
Честито на леля fineti!Да са живи и здрави малките сладурковци!  bouquet
Честито и на всички мами,носещи името Таня,Татяна на патерици1  bouquet
Гледам,че пишете за пюретата...Аз си взимам на Hipp.

# 155
Честита двойна радост Финети!Да са ви живи и здрави еднаквичките и много да ви радват,прекрасно детство и весели игри им желая!
Пюрета има и на едно малко магазинче пак на Оборище,но по-близко до Гурко се пада и на Йори,аз от там си купувам.

# 156
благодаря Ане   bouquet а разчитам на Сиренка да ме заведе, защото съм много зле с ориентацията   Embarassed

честито на щастливата леля!  bouquet

# 157
[Честито на лелята,да са ви живи и здрави дечицата newsm51 smile3525    ylinfant  ylinfant

# 158
  • там някъде...
Хайде на кафенцето рано сутрин
 Hug

# 159
Добро утро! Целувки на мъниците и честото на  появилите се на бял свят сладурковци!Да растът здрави и щастливи!  bouquet

# 160
ЧЕСТИТО БЛИЗНАЦИ ТОНИ И МИТКО НА ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ

за мама

# 161
Да се оплача - малката се разболя.. На втория ден от тръгването на ясла след празниците, като отидох да я взема ми казаха, че повърнала и имала разстройство Sad
Вече няколко дни е така, не иска да яде почти нищо, но лошото е, че и течности не иска и плаче, като се опитвам да й дам...Когато се почувства малко по-добре хапва, пийва водичка...но после повръща..Какво ли не опитвах, сега едни хомеопатични капки за повръщане, да видим. Водих я при д-р Димитрова, каза че не е инфекциозно, явно е вирус или от храната - но тя яде в яслата и вкъщи от детската кухня, надали е от нея. Направо не знам какво да я правя, ще се обезводни съвсем.. Ентерол й давам със спринцовка и много рев и мятане от нейна страна, лечебната Хумана хич не я иска.
Питах д-р Димитрова дали да й дам ампула Гентамицин, но ми каза, че помага само ако е инфекциозно разстройство. Коремчето се чува как къркори, явно я боли, защото от време на време заплаква..
Има ли някои, които да са прекарали същото напоследък?

# 162
  • там някъде...
mousy  явно в момента има такъв вирус. Доста майки се оплакват. Има ли температура ?

# 163
Не, температура не е вдигала, но тя по принцип много трудно вдига Т / и аз съм така/. Много се притеснявам

# 164
  • България
mousyHug  дано се оправите бързо, наистина има много гаден вирус. Сина на една приятелка също го изкара, но с висока Т и той така нищо не искаше да яде и да пие

Общи условия

Активация на акаунт