The O.C.

• 7 638
  • 125
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Ей пак завьртяха интрига с бащата на Раян. Ама нещо не останах очарована с този тест за бременност.

# 62
Моля ви ми разкажете, какво стана в последните 2 епизода (във вторник и сряда), че не можах да го гледам.  Praynig

# 63
Ама нещо не останах очарована с този тест за бременност.
Нещо и мен ме разочароваха. Поне да се беше оказало, че е бременна.   Crossing Arms

# 64
Ако никой не иска да ми каже с 2-3 приказки последните 2 серии, поне ми кажете за какъв тест за бременност става дума?

# 65
magiiia на две на три Самър имаше съмнения че е бременна и си купи тест. Преди да види какъв е резултата Сет и предложи брак, че да не си мисли после че се жени за нея заради бременноста, но пък теста се оказа отрицателен  Confused
В края на серията се появи бащата на Раян, но и така свърши серията

# 66
много го харесвам този филм, но защо го давам само 2дена седмично.

# 67
Tasha благодря ти   bouquet

# 68
  • София
Може ли някой да ми разкаже какво се случи в вчерашната серия (29.01). Изпуснах я, а ми е интересно как се развиха нещата с бащата на Раян.... Моля някой да разкаже на 2, на 3 най-интересното от епизода!

# 69
Може ли някой да ми разкаже какво се случи в вчерашната серия (29.01). Изпуснах я, а ми е интересно как се развиха нещата с бащата на Раян.... Моля някой да разкаже на 2, на 3 най-интересното от епизода!

Бащата на Раян /забравих му името/ искаше да се срещне с Раян, но той естествено не искаше. Тогава той каза на Джули, че е неизлечимо болен и тогава Раян се съгласи да се срещнат. Направиха си даже и вечеря в дома на Кърстин и Санди. Но Санди си пусна връзките за да разпита за тази болест на бащата на Раян и точно по време на вечерята му се обадиха за да му кажат че всъщност той въобще не е болен. Санди го извика на саме и му каза, че не е това начина да се срещне със сина си и ако веднага не му каже, че болестта му е измислена той ще му каже. Скараха се, развикаха се дойдоха и другите и Санди прасна бащата на Раян. В крайна сметка бащата си замина и Раян каза, че те са неговото семейство 

Надявам се да си разбрала от писанията ми

# 70
Tasha, и аз ти благодаря за хубавото обяснение, че имахме гости и не можах да гледам серията

# 71
  • София
Благодаря ти, Tasha!  Hug
Нали 2 пъти в седмицата го дават и аз все забравям, а ми е много любим този сериал.

# 72
Благодаря ти, Tasha!  Hug
Нали 2 пъти в седмицата го дават и аз все забравям, а ми е много любим този сериал.

Да във вторник и сряда  Peace

# 73
  • España (Плевен)
вижте какво открих...  Peace

# 74
Аз не съм добре с английския и бихте ли ми обяснили, какво горе-доло пише.
Доколкото видях ще има 5 сезон и Мариса пак ще се появи така ли. Ама нали уж наистина умря.
Да не стане като "Дързост и Красота".

Общи условия

Активация на акаунт