Менюто за обяд е: пюре или каша за юлската дружина наша!

• 13 396
  • 270
  •   1
Отговори
# 105
въх, днес не сте за четене просто Simple Smile))

Няма да се изказвам нито за ДГ, нито за интеграцията, понеже и за 2те имам дву- и повечестранни наблюдения и ще трябва да пиша реферат със "зависи"-та.
Аз пък днес бях на гинеколог. А за секса мога да кажа, че май предпочитам мен да ме сменят, не половинката, щото напоследък не мога да се гледам Simple Smile)).

За целулита - при мен най-голям ефект имаше 5 масажа при козметичката - ама от най-немодерните, с една вендуза само. Обаче пак трябва да ходя, щото не успях да направя пълен курс. А за вкъщи - масажът с мед. Ама нямам кога да го правя. Утайката от кафе разтяга кожата...

А, да почерпя, Доротея става на половин годинка днес    party023 (тортата си я представете без брашно и растителна мазнина, моля Wink).

# 106
  • sf
Ем4е, как тъй? какво стана и сега как си?

# 107
  • София
цък и от мен
верно, днес емчето замалко да я гризне едно куче- много тъпа ситуация. надявам се си по-добре сега Hug
беболично не знам ти за какво учиш, ама ако ти се помага с дипломна, давай, приемам хелп всякакъв Praynig
честита половин годинка на Доротея силве   bouquet
веси- браво на гаджето, да я цункаш от нас!!!!  Heart Eyes Hug

# 108
 В ДиС има една темичка,има я под линийките на децата,там си се смея на воля!   Joy

Щях да пиша нещо   newsm78  А да!Вчера мъжо се прибира и аз гордо му заявявам,че съм купила презервативи\цели 5\ и му казвам,че няма вече оправдание -кекса ще се бърка  smile3508 Вечерта си легна врътна се и аха да заспи.Аз нахалствах и го питам все пак тази година ще .......или да?А той ми вика "взела си 5 докато им изтече срока на годност ще ги оползотворим-зян няма да станат"  #Shocked Ужас,ми те до 2010-2012г са годни!
 Давайте със списъка,че май ще си плакнем окото на чуждото  Hug Добре,че си знам шегаджията,че щях да пиша сега в някой форум ХХЛ! newsm62  

Честито на порасналата госпожичка!  bouquet

# 109
аз пиша в първолаци  и хоби и чета и някой други.

# 110
А Кристиано Роналдо не е зъбат,бъркате го с Роналдиньо.

- Кристиано Роналдо

- Роналдиньо

Предполагам че Гоца предлага първия  Mr. Green

Силве,какви са тея приказки, че не можеш да се гледаш,бре  Naughty . Честно казано си една от най-красивите жени които  познавам   bouquet .

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 20:34 от alibabali

# 111
  • USA
Леле, хора какви са тези теми! Влизам аз да се разведря от работа, (че нали не ме снимат с камера  Laughing), а то чак ми се доработи като ви чета.

Емче,  Hug и аз изкарах един много каръшки период - дано скоро да мине и твоят.

Ника, чудех се къде се загуби. Не чети старите теми, а направо се вкючвай. Казана дума - хвърлен камък.

Не съм съгласна, че частните детски градини отглеждат лигльовци  Naughty. Имам много приятели в България, които са изключително свестни хора - учиха много и много работят, взимат големи заплати,  искат най-доброто за децата си и ги дават на частни градини. Много свестни деца, междувпрочем.

Чета в Кърмаческия, Родители в чужбина и Хоби (Фотография) - доста рядко напоследък.

# 112
  • BG
Лелеееее, момичета колко сте изписали!!!!     Shocked

Аз съм за това да се интегрират децата с проблеми сред тези, които нямат, НО за съжаление в България това е доста трудно. За целта организацията в децките градини и заведения би следвало да е различна. Би следвало да има набор от специялисти, които по принцип няма. Това, което най-вече ме възмущава е, че в някои детски градини учителките само "отбиват номера" във възпитанието на децата. През повечето време пушат цигари и пият кафета, вместо да си вършат работата. Чудя се дали го правят, защото не им харесва работата или защото не са мотивирани имайки предвид заплатите им?!  newsm78
Много се разписах ......  Embarassed Извинете ме! Аз бих дала детето си в ясла или градина, с добро реноме. Бих искала да имат различни активности/занимания и когато се връща от там, да не се чувства подтиснат, а обогатен.

Момичета, да ви попитам когато минахте на следващия номер АМ постепенно ли го направихте или веднага? Аз давам на детето Нутрилон. (ако има значение)

Честита половин годинка на Доротея,Теодора и Цеци

newsm67

# 113
  • sf
аз минах направо на двойката Аптамил.

# 114
  • София
От 1 на 2 се минава отведнъж (ако е една и съща марката).
Ако те притеснява, може и постепенно - заместваш първия ден 1 шише, втория ден също, на третия ден 2 шишета, на четвъртия повтаряш... и така до последното (тва е вариант, може и по-бавно или по-бързо, но ако сменяш със същата марка няма значение).

Пък за мен днес беше интересен ден тук  Grinning

# 115
мисля че веднага може да се мине на двойката от съоветното мляко.четох някъде че постепенно се сменяла марката,ама и това не съм го правила.Давах НАН няколко пъти ,след това минах на Аптамил от раз
Роналдо си го бива,аз и Роналдиньо харесвам- изглежда ми малко грубоватичък, а понякога си падам по по грубите работи  Blush
Чета ,ама много рядко Юнките,защото Ева е юнско бебе,нищо че се подвизавам тук
Силве- що за глупости,мисля че изглеждаш перфектно Hug
Роси  Joy,сбърка ме от смях тоя твоя мъж

# 116
Winx, ще последвам съвета ти  Naughty

Включвам се да кажа само, че водихме днес малкия ревльо при педкото и резултата е 74см. ; 8.220г.
Отглеждам си добиче  Joy Joy Joy Биха му ваксина с/у хепатит и ни пратиха на кръвни изследвания. Лекарят каза да го почвам малкия с месни пюрета... вие как мислите??? От кога е най-добре да се започне с месото и рибата????
Това захранване ще ме умори. Добре че мойто чадо е всеядно и да чукам на дърво до сега яде всичко, което лудата му майка му даде.   chef

Мими, нещо не те виждам в скайп листата ми.  newsm78 Звънни ми утре ако искаш по скайп като се наканите с Деската. Тъкмо ще ти покажа малкия мъж колко е пораснал през камерата.  Peace

Томасе, на теб ще ти звънна тез дни! А какво стана със снимките от мини бебе партито ни?

# 117
  • BG
 Hug Момичета, благодаря за отговорите!  Heart Eyes

Силве, как може да кажеш: "А за секса мога да кажа, че май предпочитам мен да ме сменят, не половинката, щото напоследък не мога да се гледам". Аз мога да те гледам  Wink  Grinning и мисля, че не трябва да те сменят!  Peace

Леле какви са ви порастнали бебковците - много да ви слушкат!!! Като заведа и аз Етко на консултация - ще се похваля!  Wink

Там-Там, и ние ще слагаме първия Пентаксим, та не сте само вие  Peace

Роси, искрено ме разсмя!  Joy Joy Joy

# 118
  • София
Аааа,Ели,не замалко да ме гризне,а направо си ме клъцна  Mr. Green,ама ти беше отпред и не видя...
Иначе нищо ми няма,усетих нещо като щипване,не успях и да се уплаша,ама преди години едно куче много яко ме наръфа-до кръв и си имам страх.
Гери,дай координатите на тая стоматоложка,не е лошо да ги имам.Мерси   bouquet
Никка,спокойно почвай месото,и аз се кумих дълго време без да има защо...За рибата съм чела,че се дава треска в нач.на 8 месец.

# 119
  • София
Ааа има няколко снимки в нета дето К.Роналдо си е зъбат,аз въобще не включих за оня даровит кон че ми пише Яна.
Май сериозни са изглеждали нещата днес в темата ни,не съм задълбавала,ама Вики май ми е обидена,ама хич и не ми е нали е на другия край на София Joy хайде Вики Peace а като пенсионират свеки-то ти,ще ти сложа едно рамо за частната градина.

Общи условия

Активация на акаунт