ПАЗАРДЖИШКИ майки с добри сърца ще зарадват пак самотните деца!(5)

• 26 883
  • 498
  •   1
Отговори
# 315
Момичета аз мога да отида в бебешкия утре, до колкото разбрах и Гери утре има единствен свободен ден.
Ако искате можем да отидем утре.
Какво интервью си давала Яна?

# 316
Момичета аз мога да отида в бебешкия утре, до колкото разбрах и Гери утре има единствен свободен ден.
Ако искате можем да отидем утре.
Какво интервью си давала Яна?
Лили, не е интервю. Просто Бисерка ми се обади  - не съм я търсила аз, защото е прочела за дарението в Лесичово да попита, та ме попита и за дарението в Брацигово, за мартеничките и за великденския базар. възползвах се да обясня и за петицията , подкрепена от ДБМ за филма за Могилино./ пуснах ви линк/. Росица ни помоли да я разпространяваме/ това в общата тема/
Казах на Бисерка и за колко пари сме купили уредбата/260/, чаршафите/405/, лекарствата от кой са, пъзелите от кой са. На кои домове ще занесем мартеници, кой ги е изработил, и хората да помогнат с изработването на неща за великденски базар, който е на етап обсъждане. Казах и  за писмото , което от бебешкия дом са написали  до кмета, с молба за съдействие за осигуряването на транспорт до Пловдив. Това е.
Жената ми има телефона и като има въпроси - звъни.   bouquet
За утре - супер! Щом можете да отидете - минете да ви дам мартеничките Hug

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 21:05 от Елфина

# 317
Връщат старата директорка на Петлешков ли?
Тя защо е била "махната"?
Някой ще даде ли инфо? Тази промяна нас как ни касае?

На всякъде ме бройте, само тази седмица в сряда и четвъртък (27 и 28 февруари) и може би следващия четвъртък (06 март - ще разбера дали тогава съм на контролен преглед) съм ангажирана.

За мартеничките за бебешкия, кажете кога окончателно.

За приюта също мога (незнам обаче къде е  Embarassed )

За работната среща, щом е след 18ч. съм съгласна където и да е, когато и да е....

Утре ще се обадя на фирма НИТОС за А3 формат стикери, пълноцветно колко ще излезе....

p.s. за трети път се опитвам да си пусна постинга!!! Незнам от нет-а ми ли е или форума нещо се бъгясва?

# 318
Гери, щом утре сте свободни - отивайте с Лили в бебешорския щом можете - само минете да вземете мартеничките, може и аз да дойда, но с детето. Hug
За "Петлешков" научих от това, което ви пратих като линк. Надявам седа работим добре и със старата директорка. Принципно не ни касае кой е директор, стига да е човечен  bouquet

# 319
Яна всичко това ще го има във весника?
И за коледния базар?
Ако е така браво Heart Eyes

# 320
 Blushми аз каквото се сетих, гледах повече неща да кажа. Дано статията е добра и обективна.Това за кмета го казах, за да се почувства ангажирани  и да не откаже транспорт, ама ще видим.
Лили, утре отивате,нали? До 11 часа съм вкъщи - обадете се  bouquet

# 321
ще отидем

# 322
Вчера научих,че в петък, в зала "Маестро Г.Атанасов" се организира благотворителен концерт с ревю, в помощ на болни деца в неравностойно положение!?  newsm78
Но за съжаление не знам подробности. Дали някой от вас знае за какво става ?

# 323
Аз 'щото се връщам назад и препрочитам... Blush  забелязах, че едно мероприятие на което сме/ сте поканени е пропуснато от описаните от Яна....сигурно е пропуснато, защото или не пишем тук или като се втурнем и за нула време 3-4 страници нащракани...

цитирам СОНЯ
Цитат
Като каза парти и се сетих,че Яна е пропуснала... 
Поканиха ни на тържество, по случай Баба Марта, в Лесичево от 10ч. на 29.02.(петък) 

Аз съм свободна. Някой друг? Ще трябва ли да се занесе нещо?

# 324
  • Пазарджик
Аз само в съботите и неделите съм свободна, ама като гледам за 1 март, събота, няма други свободни  Tired - иначе съм желаеща  Laughing - то остана само приюта за посещение  newsm78 .

# 325
Аз само в съботите и неделите съм свободна, ама като гледам за 1 март, събота, няма други свободни  Tired - иначе съм желаеща  Laughing - то остана само приюта за посещение  newsm78 .
Ванче, за приюта ако имаш желание и ако и други има на линия - събота, неделя - отидете Hug

# 326
  • Пазарджик
Еми тогава да се обадят желаещите, да не си мълчат  Mr. Green

# 327
Гери,ни що няма да се носи. Както Яна вече писа, ние им занесохме мартениците,за да им ги дадат, а те ни казаха за тържеството. Ако някой е свободен и има възможност да отиде,за да им ги върже лично на дечицата   bouquet

# 328
Днес ходихме с Лили до бебешкия. Беше след 15.30ч. Тъкмо бяха станали и си хапваха следобедната закуска. Снимах с телефона та незнам какви снимки са станали. По-късно ще ги кача. Завързахме на всички дечица мартеници и на персонала дадохме. Видяхме им новите кипри перденца и новия балатум, който са сложили. Д-р Чернаева беше само, д-р Видева я нямаше. Споделиха, че за миналата година са имали 36 осиновявания общо от чужбина и България. Казаха, че голям е и броя на децата, които са се прибрали по семействата си, след като са станали на 3 години.

В петък ще отидем с Лили до Лесичово за тържеството. Който има желание да дойде, да пише.

За събота за Приюта също съм свободна - Беладона пиши ми да се разберем.... Peace  А за тях мартеници от кой да вземем?

# 329
Браво  bouquet
Мартениците за приюта ще ги изпратя в кабинката на театъра.
С Генова от ЦДГ "Пролет" се чухме  - тържеството за нас е  на 04.03.2008 от 10.30ч.. Пак ще ви напомня да не забравим.
Гери, щом ще ходите в петък до Лесичово, купете за всички деца по една суха паста или лакомство - ще ви дам после парите. Вземете фактура.
Утре ще гледам да отида до Комплекса да взема протоколите, че съм обещала на Яна да се видим не по работа.

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 21:44 от Елфина

Общи условия

Активация на акаунт