Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!

• 23 614
  • 590
  •   1
Отговори
# 510
Браво на  Вики, поздрави на мама. Пожелавам и още, и още и още

# 511
  • София
Оооооооооооооо аз липсвах малко на се появих и разбрах най-хубавата новина
Вики и мама победата е голяма ти си силна и винаги ще успяваш във всичко желая ти го от сърце. newsm10 smile3501

Бабо хулиганке относно перуката на мен и на теб ще ни отива та ние да не сме грозни я.Минали сме и пак ще минем по този път но ще се оправим вярвам в това Hug
Руми, на мен ми дадоха направление за безплатна перука, що не питаш ? И са много хубави - на Ревлон !!!

# 512
О аз си имам и нямам проблеми нали съм си хубава тъкмо съм по модерна влизам в крак с модата.
Я кажи ти как си и започнали вече терапията как ти се отразява. Hug baby_neutral
Нали сме си хулиганки всичко ни отива.На аз вече има и малко коса мила.
И да ти кажа сега терапията не е като едно време по изчистена е и се понася по леко.Но ти знаеш че трябва да имаме вяра и да не се отпускаме.

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 15:17 от мими80-баба Ви

# 513
Viki i mama  smile3501 страхотна новина много се радвам за вас  Hug

това е за Вики lovekiss lovekiss lovekiss
а това за мама    bouquet  bouquet  bouquet

# 514
  • София
Ехооо, притъмня вече.
Днес няма ли повод  newsm78

# 515
 wavey  тук съм

# 516
  • София
Дай нещо, че главната барманка пак е на зъбар и още не се е върнала, а Мимчо нещо ни зае.а  Joy

# 517
Отдавна не бях чувала толкова добри новини  Peace
аз ви пожелавам и по нататъшен успех във което съм сигорна със такава добра и борбена майка и такова малко борче до нея просто не виждам други резултати освен успех.Браво и на двете Hug Hug Hug  Party  bouquet Party  bouquet

# 518
Деси,благодаря  bouquet
Видях какво си писала в темата ДЦП ,ще ти пиша тук,защото може да имаш още въпроси,а там все пак си говорим за придружаващите проблеми на децата ни Peace,за някой основни,разбира се.
Знам дечицата ти с какво тегло са родени,то е феноменално малко и много опасно за ретинопатия на недоносеното,риска при вас е бил огромен,даже се учудих ,че нито едно от бебетата е нямало,вероятно обаче не си разбрала,може би не ги е прегледал офталмолог.Ако са имали ретинопатия до 3та степен и е регресирала,винаги развиват миопия/късогледство/.Ако питаш мен е напълно нормално да има такъв резултат прегледа днес,естествено имаш право да го провериш при друг лекар,но имай предвид тези факти и ,че сега е момента да опитате да решите проблема Hug

# 519
Знаеш ли цяла нощ съм мислила за думите му и наистина като се замислиш той  е прав толкова недоносени деца е съвсем нормално да имат тези проблеми.Друг е въпросът че на мен ми е трудно да приема нещата толкова бързо.Няма да забравя Др.Чернодринска след втория преглед на децата като ми каза "от тук и направо във църквата немога да повярвам че децта ти нямат проблеми със ретината".Можеби по този начин съм си втълпила че те са добре от гледна точка на очите и сега ми е малко трудно да го възприема. Rolling Eyes Cry Rolling Eyes Cry Rolling Eyes
Извинявам се на всички и на теб че ви затормозявзм със мойте проблеми защото ако погледна от друга гледна точка те са нищо като се има предвид кога и коло са родени а да не говори за нормално и здраво родени деца и пак имат проблеми от този вид. Naughty

# 520
Добро утро, прекрасни!
Деси горе главата, няма да се даваш, я помисли през какво сте минали и ти и децата.
Приемаме проблема и започваме да се борим за разрешаването му/ днес ще ти звънна да те чуя/.
Хайде на бас, че и при нас ще се открие проблем, не съм черногледа просто си знам, защото това дето два пъти ми казаха няма проблем, не ми вдъхна доверие.
Вики и мама ако ми драснеш на лични как да стигна до др. Константинов и телефони за връзка , ще съм ти благодарна.

# 521
Знаеш ли цяла нощ съм мислила за думите му и наистина като се замислиш той  е прав толкова недоносени деца е съвсем нормално да имат тези проблеми.Друг е въпросът че на мен ми е трудно да приема нещата толкова бързо.Няма да забравя Др.Чернодринска след втория преглед на децата като ми каза "от тук и направо във църквата немога да повярвам че децта ти нямат проблеми със ретината".Можеби по този начин съм си втълпила че те са добре от гледна точка на очите и сега ми е малко трудно да го възприема. Rolling Eyes Cry Rolling Eyes Cry Rolling Eyes
Извинявам се на всички и на теб че ви затормозявзм със мойте проблеми защото ако погледна от друга гледна точка те са нищо като се има предвид кога и коло са родени а да не говори за нормално и здраво родени деца и пак имат проблеми от този вид. Naughty
Изобщо не ни затормозяваш,нали това е идеята на тази тема,все пак Hug
Права си като казваш,че това е нищо,в сравнение с това което можеше да е ,като имаме предвид килограмите,радвай се ,защото това е малкия дявол Peace
А и щом казваш ,че лекар ви е била Чернодринска ...........ooooh!,голям късмет че сега децата са с късогледство Peace,можеше да е пропуснала много повече,правила го е #Cussing out
Не го мисли,това не е страшен проблем,все пак те виждат и винаги ще виждат,това е най-важното Peace

# 522
ехооо  wavey
какво става тук бе, защо няма никой  ooooh!
бабче, къде си ти поне бе муцка

# 523
бабчето сигурно smile3524или пък си чати  typeuu с някои
много е скучно без нея Tired

# 524

Общи условия

Активация на акаунт