Ние по-пухкавите какво ? Да ходим голи и боси ли ?

• 158 368
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Предлагам от страни до моделите да има описание от каква материя са направени, както и да се сложи някъде ръстова таблица с размерите - кое на какъв номер отговаря реално, защото българските производители си пишат какъвто номер им скимне. Това от опит го знам. Имам български дрехи с номерация от 48 до 54 и всичките са ми по мярка Simple Smile

Правим точно това тези дни, чак ми стана смешно как си описала точно това, с което се борим  Laughing че то си е борба истинска  Tired
Има едни дънки дето направо не смея да ги сложа без таблица с размери.
Ама лека полека ...

# 571
оххх, те докато се усетят, търговците, аз ще стана 46 размер, хехе, както е тръгнало..... Mr. Green

Ще останем ние другите (безволевите Simple Smile ) А и аз минах от 46 до 54 размер, предполагам,ч е повечето жени минават през увеличаване на номера понякога. Допълвами височината като фактор, щото едно е да си 165, друго е 180 Simple Smile
Off topic- Не е до волевост, при мене така тръгна от проблеми, тоест, не го пожелавам като начин за отслабване.
Вчера, между другото, си купих много сладурска туника за лятото, внимание, за ЛАРЕДУТ, произведена в БГ. Mr. Green

# 572
Хей andy1966, не ти ли е идвало на ум, че не всички са пухкави заради ядене и мързел. Все пак благодарим ти от сърце за съвета, как не сме се сетили до сега, а се жалваме тук, че не можем да си намерим дрехи!  smile3501

# 573
Искам да ви кажа, че аз също имам проблем с ботушките, но миналата зима си купих от намаленията по витошка страшни ботуши до коляното за 120 лв. от Саламандър, естествена кожа, супер удобни и ги спуквам от носене. Там имат и големи номера и дори имат половинки, а ширината на прасеца расте с номера. Ами тази година пак ще изчакам намалението и ще ходя да си купя още  newsm03

# 574
Айде и аз,дебеланата -с вас    Hug

# 575
Момичета, аз редовно следя темата ви и много се радвам, че изглежда все по-голям избора в България.
Докато живеех там нямах никакъв избор, което ме е депресирало с години.
Аз се занимавам с този бизнес тук ( Ит), но  дрехите , к предлагам засега ми се струват скъпи за българския пазар, особено сравнени със сайтовете, които споменавате ( ла редут, бонпри).  Поздравявам чаровница със сайта и идеята й, аз бях питала преди време какво стана, радвам се, че не си се отказала, Бърди!

# 576
Здравейте и аз съм от тези които не могат да си намерят дрехи. За разлика от повечето тук обаче, които се вмъкват в размери до 52,  аз търсе дрехи с номера 58-60. Дали някой може да ме посъветва за магазини в София където може да се открие нещо такова. Имам предвид някакви по-елегантни дрешки, спортни се намират, но работата ми изисква официално облекло.

# 577
58-60 бизнес облекло ( т.е костюм и нещо по-прецизно) си е мярка за шивачка. 
Все пак погледни в Маркс анд Спенсър, Елена Миро, Марина Риналди.

Погледни и тука: http://www.evans.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay … ngId=-1&top=Y
може нещо да си харесаш, мисля, че имат шипинг за Бг.

# 578
  • София /Абсурдистан
Здравейте и аз съм от тези които не могат да си намерят дрехи. За разлика от повечето тук обаче, които се вмъкват в размери до 52,  аз търсе дрехи с номера 58-60. Дали някой може да ме посъветва за магазини в София където може да се открие нещо такова. Имам предвид някакви по-елегантни дрешки, спортни се намират, но работата ми изисква официално облекло.
В София можеш да намериш в сградата на РУМ-а в Младост 2, на втория етаж, веднага в дясно, пише Макси мода, или нещо такова беше, има изкарани и манекени в коридора, там номерата започват от 54-56 и вървят нагоре, видях, че имат и № 58-60 със сигурност. Има всякакви неща. Зареждат понякога и с дрехи от ишлемета за Германия, но трябва да се проверява защото бързо се изкупуват.

# 579
Здравейте, пиша ви с молба за сайтове за големи номера  обувки , които да доставят до България. Интересува ме 43 номер  от дамски обувки сандали, ботуши и то  младежки модели. Разгледах горния сайт и още един по-горе даден , но ако мога и нещо друго да погледна . Търся за дъщеря ми. Купувала съм от Ла Редут , но само спортните модели ползва, другите , които сме купили все не са и удобни.

# 580
  • София
Здравейте и аз съм от тези които не могат да си намерят дрехи. За разлика от повечето тук обаче, които се вмъкват в размери до 52,  аз търсе дрехи с номера 58-60. Дали някой може да ме посъветва за магазини в София където може да се открие нещо такова. Имам предвид някакви по-елегантни дрешки, спортни се намират, но работата ми изисква официално облекло.

Магазини Грамадан - София-бул. Евлоги Георгиев № 7 - до НДК тел. 988 50 05, както и бул. Македония № 18 - между площад Македония и Руски паметник, тел. 951 60 57. Работно време 10-19.30 - събота - до 18 ч.

58-60 реално е колко европейско- 52-54 - идеална си за Талисиме в Ларедут, а имат и големи намаление и супер модели. Проучи как се пазарува има и тема за това!

Иначе хубави неща има и в Бианка в ЦУМ, но цените са много високи!

# 581
  • пак там
Хей andy1966, не ти ли е идвало на ум, че не всички са пухкави заради ядене и мързел. Все пак благодарим ти от сърце за съвета, как не сме се сетили до сега, а се жалваме тук, че не можем да си намерим дрехи!  smile3501

Не се връзвай на такива реплики, нека си пише - щом така й/му е удобно да си избива комплексите... Бабата на мъжа ми има една приказка: слаб човек - болен човек  Mr. Green

# 582
  • София
58-60 реално е колко европейско- 52-54

Така ли? Значи ако пазарувам в ларедут вадя 6 от БГ номера ми?

# 583
Съгласна съм с теб Рися, но все не мога да свикна с тези подмятания, а цял живот се боря с това.

# 584
добавям магазин за големи номера дрехи - Пловдив в подлеза на Аптека Марица-на края на главната в посока реката.Не съм влизала,но манекените на витрината доооста едрички.

Общи условия

Активация на акаунт