Мама палачинки мята, януарче се въргаля по земята

• 10 314
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на Ого, Пресиян, Миша и Боил   hbday hbday bdbaloni bdbaloni happy bd baloniСладки патенца, бъдете много здрави, обичани и заобиколени от януарски другарчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 256
  • София
Честит празник на Огнян, Миша, Пресиян и Боил!

Деца, растете здрави и усмихнати, волни и щастливи, бъдете радост за родителите си! Нека детството ви е безгрижно и красив спомен за цял живот!

Майчета, честит празник! Да ви радват малките, да са ви опора и отмяна! Да сте здрави да тичате след децата и да дочакате внуци! Mr. Green

ura  ura  ura newsm59 newsm67  ura  ura  ura

# 257
  • София
А кво чух за бирата и Симонеса  Wink Дали да пусна линка в подфорум - Майки моралистки  Whistling

newsm43

Магнолия,
ей тук Гледаш предаването от вчера, 15 януари!

# 258
  • София
Хора, разчувствах се.  Cry Не искам никога да спират тези срещи...толкова е хубаво, станали сте ми като най-добрите приятелки.  Hug Да не кажа, като част от семейството. Само като си помисля, че след година вече всички ще работят, ще ни завърти живота и всичко ще е само спомен и ми иде да ревна.  Cry Хайде да не позволяваме да се случи!

И аз така се чувствам. И макар че сега си мисля, че винаги ще си останем така сплотени и задружни, съм наясно, че като ни завърти животът и ангажиментите, ще е добре ако успяваме и да си пишем дори.  Cry

За това да наблегнем на същността на въпроса сега Mr. Green

# 259
  • София/Варна
Благодаря за милите думи момичта. Миналата година по това време лежах на операционната, оставаха по-малко от 5 минути докато дребния прореве.

Ето скромна виртуална почерпка:

# 260
 Честит първи рожден ден на Васил  bdbaloni, Огнян  bdbaloni , Боил  bdbaloni , Михаела  bdbaloni , Пресиян  bdbaloni и Магдалена  bdbaloni !

Да растат здрави, много щастливи и да радват всеки ден мама и тате!  Two Hearts

Специални поздрави за майките!  Hug   bouquet

# 261
Честит първи рожден ден на Оги, Пресиян, Миша и Боил  Hug  Hug Hug  Hug

Честит празник на щастливите мамчета !!!

# 262
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МИХАЕЛА,ПРЕСИЯН,ОГНЯН,БОИЛ И МАГДАЛЕНА!ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА! newsm59
НА ВСИЧКИ МАЙЧЕТА,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bigdance2

# 263
  • София, Лагера
Благодаря, момичета!

Честито и на Оги, Миша и Боил! Да са ви живи и здрави дечицата, мили ми Кайрен, Цвета и Хриси!

Аууу, Цвето, помниш ли как миналата година по това време обикаляхме коридорите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А аз, понеже докато раждах не си бях взела gsm в себе си, още щом се появи Пресиян, още в родилна зала взех телефона на Хриси, която току що беше родила и се обадих да съобщя новината... ех...

# 264
Честит празник на Огнян, Миша, Пресиян и Боил!

# 265
Да са ни живи и здрави днешните Рожденици!  Оги, Миша, Пресиян и Боил, бъдете весели и палави деца, радвайте мама и татко!

bigdance2 newsm59  bigdance2

# 266
Здравейте, момичета!

Първо искам да честитя рождените дни на всички януарчета, които съм пропуснала! Извинявам се за огромното закъснение, с което поднасям своите поздрави!  Embarassed

nbirthday Честит рожден ден и на Огнян, Миша, Пресиян и Боил! Растете здрави и винаги усмихнати!   newsm59

# 267
smile3521 Проверен е на Анджи мъжа Mr. Green Mr. Green Mr. Green Твоя докато не направи второ не се хващам Stop

Дай оферта  Mr. Green  newsm43 той уж не чете тук, ама ...  Mr. Green

# 268
Селма, при нас положението е същото. Сутрин Ели спи до късно, но вечер не заспива преди 12. На Нова година стоя с нас до 2 часа без да замрънка. Сутрин ми е добре, но вечер ми се иска малко спокойствие, ама няма.

# 269
  • София
Честит рожден ден на Оги, Пресиан, Боил и Миша!!!!!
На децата пожелавам да са здрави и весели, да имат едно истинско и страхотно детство!
На майките -  да запомните щастието от днешния ден завинаги, да се радвате пълноценно на всяка минута с децата, да проследите всяка стъпка от тяхното израстване!
Весело изкарване!
 newsm67 newsm67 newsm67

Общи условия

Активация на акаунт