Мама палачинки мята, януарче се въргаля по земята

• 10 312
  • 299
  •   1
Отговори
# 270
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Васил, Огнян, Боил, Михаела, Пресиян, Магдалена.Бъдете здрави и щастливи, умни и добри.

# 271
  • София
Честит първи рожден ден на Миша, Оги, Пресиян и Боил! Да са весели, здравички, много щастливи и малко непослушни!

# 272
Честит рожден ден на Оги, Пресиан, Боил  и Миша!!!!!

# 273
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Огнян, Миша, Пресиян и Боил! СЛАДКИ ДЕЧИЦА, БЪДЕТЕ ЗДРАВИ! ИМАЙТЕ ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И УСПЕШЕН ЖИВОТ! КЪСМЕТ

Скъпи момичета празнуващи днес бъдете много щастливи и гледайте с радост и спокойствие прекрасните си дечица!

cry днес съм в много подтиснато настроение, защото преди час мъжът ми замина за около месец! колкото и пъти да се случва това, всеки път ми е много тъжно! cry

Като подарък на татко си, Давид вчера се пусна и смело проходи! Цяла вечер е кръжал из къщи и после в един ресторант! много е сладък! като едно пингвинче е, всички го гледаха и много му се радваха! Днес като се събуди пак продължи са си ходи, но беше по плах, сигурно до вечерта пак ще набере скорост!  Grinning

Ним
Сладки сте с мъжът ти! Браво за това, че сте смели и си създавате такива приятни емоции!

# 274
Здравейте ако има желаещи кандидатки да попълнят списъка с кандидат снахите да изпращат автобиография и актуална снимка в цял ръст на е-мейл: vesko.15.01.2007@abv.bg , всички кандидатури ще бъдат разгледани и ще получат отговор.

# 275
  • София
  uraЧестит рожден ден на Миша, Оги, Пресиян, Боил и Магдалена!  ura
Да растат здрави, щастливи и пакостливи за радост на мама и тати Hug Весел празник днес!  Tada dance
Джинджър  Hug Айде честити ви ходещи крачета. Яка ти гърбинка.
Тя и Мимето от РД на баща си почна да прави първи самостоятелни крачки, но много плахи и не го броя за ходене, но скоро ще ми свърши царството, усещам аз. А вчера Криси я водеше за двете ръчички и идвайки в хола се спъна на килима и паднаха и двете една върху друга, в резултат на което последва яко рев и синя буза на Мария. Ако знаете и аз как треперих поне час  Rolling Eyes

# 276
  • София; Дружбето
Благодаря ви за пожеланията Hug тръпката наистина е невероятна
Честит рожден ден на астралните ни близначета, да са все така засмени и щастливи деца. А на майките какво да кажа - яко им дупе Mr. Green
Ще взема да си сипна едно винце пък да посрещам гости нахилена, че докато дойдат щще подивея

# 277
И аз сега Ви гледах, Ним. Много сте готини.

Като се ожените - пак там.  Wink  Ще имате тренинг, и ще ги разбиете.

# 278
Цвета, преди 13 часа не го виждам да дойдем. Девойката още спи, а тепърва трябва да яде, да се наконтим и така. Аз съм готова и чакам, но.....

# 279
  • София
Аз не мога да гледам Ним, някаква грешка ми дава нетера-та. Имам профил, всичко е ок, но като кликна ми дава грешка и ми затваря всички прозорци.  Confused

# 280
  • Варна
ЧЕСТИТО НА МИША И МАГИ!!! ДА РАСТАТ ВЕСЕЛИ и КРАСИВИ КАТО ПРИНЦЕСИ!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ОГИ, ПРЕСИЯН И БОИЛ!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, КРАСИВИ И БЕЗГРИЖНИ ИГРИ!![/
b]

На ЦВЕТА,ДЕСИ,НОЕМИ, ХРИСИ да се радват на малките сладури и да се учат от време на време от тях, за да запазят детето в себе си завинаги!!!

# 281
Честит първи рожден ден на Оги, Пресиян, Миша и Боил! Да растат весели и здрави дечица!

# 282
  • София; Дружбето
Клемс, свали го, както съм го обяснила на Викс Rolling Eyes Аз сега го качвам в рапидшеъ на части, че да може да си го свали Лилянчо

# 283
  Честит Рожден Ден на Оги,Миша,Пресиян и Боил! Да са здрави и щастливи!Да намерят добра резлизация в живота!

Ние с Алекс станахме преди малко.Ако успеем да се стегнем  до 12,ще  дойдем и ние на купона.Но дали? newsm78

# 284
  • София
Цвет, не ми се отваря прозорчето с ТВ въобще, още на страницата с различното качество забива, като избера едно от трите, без значение кое.

Общи условия

Активация на акаунт