LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
WB, дано по-скоро да дойде този слънчев ден, че в това време не ми се разхожда изобщо. Но ще го намеря.  Peace

# 121
Момичета, моля и аз за малко помощ.
Сега видях че за една от поръчките ми имам статус  Retour du colis. Поръчката е от 26-ти декември, чаках я всеки момент, а то май няма да я получа.

Date de remboursement - le 08/01/2008
Type de remboursement - Retour du colis
Mode de remboursement - REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE

Значи ли всичко това, че ще получа чек, а не колетчето ? Sad
Мерси предварително.

# 122
  • на село
{Тони}  Hugблагодаря, сега излизам, но после ще пробвам / дано се получи  Praynig/

Отпред номерът е 16 цифрен, разделен по 4 цифри, целият ли го въвеждам?
Естествено, без интервали, и ....за Бога.....четете първата страница...

Естествено, че съм я прочела и ако бях разбрала нямаше да питам, хайде без нерви.

# 123
vikuna ето ти идея за долнище памучно, дано да има размера ти Peace
http://www.laredoute.fr/vente-jazz-pant-aws.aspx?productid=32410 … 12&vsn=lesaub

# 124
Леле,хора.На 07.01. пуснах първата поръчка и тайно се надявах някъде след 20-ти да ме привикат в пощата,но като ви чета,май по-рано от другия месец няма да стане...  Rolling Eyes

# 125
  • Пловдив
От написаното от вас останах с впечатлението, че всички, които чакат поръчката от 4.12.07г. всъщност чакат само масичката!!! За Пловдив сме май 2-3 момичета, а има и от други градове!
Тази седмица идва наш ред за писане на писма, май... newsm78
Единственият ни шанс е пратките ни като по-обемни да не са били обработени  и тази седмица да имаме късмет да се появят! Peace

# 126
  • София

Аз поръчах от първите две (вторите две как не съм ги видяла и съм ги пропуснала  Mr. Green), на 09.01 направих поръчката, но още я чакам. На мен ми се струват хубави.  Peace

# 127

Благодаря ти миличка , а размера не ми излиза вече

# 128
  • Пловдив
В пловдивската митница има колети от Франция, но още не са ги обработили - казаха да се обадя след 15.30  Peace
Дано колета от 13.12 да ми е дошъл  Praynig

Тези, които чакате масичката - нали вече е свършила в сайта, да не би да ви връщат пари  newsm78 Проверете в Ме рамбурсмент  Peace

# 129
  • София
Момичета - сайта на българските пощи въобще го няма...май са се уплашили от толкова много тормоз и решиха да се скрият в дън земя.  Joy hahaha Joy

Защото и аз като вас чакам поръчка от декември, но от ebay от Австрия и само се ядосвам с тях.  #Cussing out

Дано поне ларедутските ми поръчки от януари пристигнат на време...

# 130
Моля кажете на какъв адрес да пиша на Ларедут за проблем с поръчка. От първата страница където е даден не ми се отваря.
Мерси  bouquet

# 131
Ивон веднага мога да ти дам телефоните на отдел международни пратки, ако продавача ти е изпратил код моментално ще проверят:

028922687 телефона на разменната станция във Враждебна където обработват пратките  Peace и 028922612 на отдела

# 132
  • някъде там
Аз питах,но пак ще питам Mr. Green-който е поръчвал панталончета за момче размери 114 и 120,може ли да ми измери разстоянието от чатала до края на крачола Praynig
Благодаря предварително.  bouquet
Никой ли не поръчва детско?  Confused
р-р 114
tozi e 47
a na Okaou-50
Много,много благодаря  bouquet

# 133
  • София
Евтините балеринки дали си отговарят на номерата?

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 12:33 от asa

# 134
  • Варна
Да се запиша в темата и да питам има ли някой, който е имал като моя проблем.
Пуснах поръчка на 6 януари и още същата вечер са ми блокирали парите в картата. Да но после са ми обработили поръчката на 10.01 и тогава понеже е липсвала една от дрешките са ми блокирали новата по-ниска сума. Сега за една и съща поръчка имам две блокирани суми. Какво се прави в такъв случай. От банката казват, че трябва да се свържа с търговеца. Да ама аз не знам френски, а и не знам какво да напиша. Embarassed Помагайте, моля. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт