LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 210
Моля ако някоя мама ходи на митница днес да ми каже, да я помоля да ми провери на мен по име и разбира се ще си платя Praynig

# 211
450, искам да ти пиша лични , но е пълна кутията ти

# 212
мерси за отговора за балеринките,и на мен много ми харесват и ще  си ги поръчам.

а за доставката не е ли 5-6 евро +10%-така пише в сайта на финти

# 213
Да питам за този панталон някои има ли го http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt.aspx?productid=32411593 … e&pagesize=16
На старата ми поръчка пише това A domicile, но в същото време и това EN COURS DE PREPARATION  /над списъкът с поръчката/ ще ме светле ли някой дали има проблем. И това A domicile значи че е изпратен колета ли

# 214
  • София
мерси за отговора за балеринките,и на мен много ми харесват и ще  си ги поръчам.

а за доставката не е ли 5-6 евро +10%-така пише в сайта на финти
Отдавна не е 10%. Откакто махнаха детакса.

# 215
тази пола дали някой я е поръчвал да каже мнение
http://www.laredoute.fr/Productdetail/ProductZoom.aspx?productid … 35552555o_aix.eps
и тази блуза дали е едно или е по отделно
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-benitier-femme.aspx?pr … e&pagesize=16

# 216

Тази и аз я поръчах. Тук в темата ми казаха, че са заедно с потника.

# 217
Здравейте.  Simple Smile Най-накрая се престраших да си поръчам и аз някои неща, но имам един проблем, малко тъп. Искам да извадя два артикула от кошницата си, но нямам никаква идея как да го направя.  Tired
Ако някой откликне, предварително благодаря.  Simple Smile

# 218
Здравейте.  Simple Smile Най-накрая се престраших да си поръчам и аз някои неща, но имам един проблем, малко тъп. Искам да извадя два артикула от кошницата си, но нямам никаква идея как да го направя.  Tired
Ако някой откликне, предварително благодаря.  Simple Smile

Първо ги маркираш в квадратчето до продукта, после  най-отдолу под кошницата пише Supprimer le ou les articles selectionnes. Натискаш там и ги маха.

# 219
  • София
  Хайде и аз да се запиша за новата темичка. Само да ми преведат паричкити и съм си харесала неща зо поне две поръчки  Simple Smile

# 220
  • In transit
Такааа... явявам се за отчет  Wink
Наистина и двата ми пакета за с български стикери от 13.01., съответно 11:06ч. и 13:46ч., а френското клеймо е съответно от 26 и 27 ноември. Къде са били цялото това време - тайни и загадки!

Според мен са си седели тихо и кротко необработени на Враждебна. А датата ти е от януари, защото едва сега са успели да ги заведат.  Wink Нали се сещате, че ако бяха заведени, т.е обработени, че са влезли в БГ щяха да пътуват по родните ни места, а не да събират прах.

Някой питаше за картите, моите наблюдения от ДСК, ЦКБ и Алиац са, че единствено с ДСК не съм имала проблеми, с другите ми се случва да не успея от първия път да платя. И трите са Виза дебитни.

# 221
  • До хладилника, който обичам
Девойки мари хубави, кажете при някого дали са дошли евтини балерини, които да си отговарят на номера и да са за тесен крак?
Хапцелютно не знам какво да поръчам след три неуспешни опита да си купя обувки от редут без проба...

# 222
Първо ги маркираш в квадратчето до продукта, после  най-отдолу под кошницата пише Supprimer le ou les articles selectionnes. Натискаш там и ги маха.
Много благодаря.  Embarassed

# 223
  • Burgas
записче и от мен! пристигнаха ми от евтините хавлийки  (22бр.) и в синьо! аз си ги харесвам много, а сега дори още са ги намалили!

# 224
Мацки някой може ли да ми каже какво е това:
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … f=&SecIntRef=

Цялото часовниче или нещо към него?
Това трябва освен да измерва колко е часа, също и температурата.Едната част се поставя навън, за да може да "осведомява" вътрешната, за температурата навън, а тази вътре си отчита температурата в стаята.Предполагам има и функцията "синоптик", с която може да предполага времето няколко дни напред.

Общи условия

Активация на акаунт