LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 330
  • София
аз чакам от 13.12 имали и други?виждам че от ноември вече пристигат
и аз чакам от тогава - за пощатат сум - днес ходих и пак нищо
Пощаджийката каза че на враждебна вместо 100 души работят 10 и сега идват ноемврийски колети  Tired
И от 3.01 имам - пак за поща - някои мами вече и тях са взели..а аз чакам ли чакам... Tired
В интерес на истината не ми е притеснено, по скоро вече ми е много нетърпеливо да идва пакетчето  Flutter

# 331
  • Варна
Вътрешна информация от БГ Пощи - в момента в международния отдел, или там както се казва, обработват пратките, които са влезли в България на 13-ти декември. Както и за пореден път разбрах, че е невъзможно без баркод да открия има ли нещо за мен, а и по принцип било практика проследяването да се прави от подателя.

Там се намират всички пратки, които после се разпределят за цялата страна, ли?

# 332
# 333
Иренка, честито, видях лентичката Crazy Crazy Crazy

# 334
  • София
аз си лягам че направо иатрещях  #Crazy  Sick ......ужас Crazy
лека вечер на вас - и хайде поспрете се и поспете малко   bouquet

# 335
  • София, Хаджи Димитър
Момичета, ако това е коментирано моля да ме извините.
Направих поръчка на 10 и 10-15 мин.след това поръчах мейл за потвърждение. В Suivi de commande  e A domicile, но ме притеснява предната колона в която пише Délai d'attente annoncé à la commande : 2 semaines най отгоре, и всички артикули са
 Annuler cet article.На вас случвало ли ви се е и какво  да очаквам?

# 336
  • Варна
Vif, моята нали е такава. Първо ми блокираха веднъж парите, а после като заредих отново ми ги блокираха втори път за една и съща поръчка. #2gunfire
Ма как така бе  newsm78 Вкара пари и още преди да си направила поръчка ти ги блокираха или ? Уф, и аз не разбрах какво написах... Твоята виртуална ли е? При мен - вкарах точно колкото е поръчката, веднага поръчах и останаха 2-3 лв, те могат ли да блокират нещо, при условие, че няма пари???

# 337
  • София
....... те могат ли да блокират нещо, при условие, че няма пари???

Могат. Заявяват си, че си търсят тези пари и в момента в който си вкараш пари ти ги блокират.

# 338
Да не свършиха дрешките в Ла Редут, че от час никой не е писал?
Момичета, разочарована съм...  Mr. Green

# 339
искам да похваля една мацка тук от форума toniboni поръчваме си през нея и на майчето което е с най мнго неща от поръчката и дава и безплатният подарък които ни изпращат франсетата.Тя е от "Младост" и ако има мами като мен които нямат карти или поръчват малко могат да се възползват те поръчват почти през няколко дни .Аз лично съм доволна плащаш си артикула само а после доставката се дели по равно между всички поръчали в тази поръчка.

# 340
Иренка, честито, видях лентичката Crazy Crazy Crazy

И аз, и аз Simple Smile Всъщност първо видях аватара и тогава погледнах за лентичка Simple Smile Честито и леко бременеене Hug

Момичета, ако това е коментирано моля да ме извините.
Направих поръчка на 10 и 10-15 мин.след това поръчах мейл за потвърждение. В Suivi de commande  e A domicile, но ме притеснява предната колона в която пише Délai d'attente annoncé à la commande : 2 semaines най отгоре, и всички артикули са
 Annuler cet article.На вас случвало ли ви се е и какво  да очаквам?
rumbich, доколкото разбирам пише, че има закъснение на поръчката 2 седмици и да анулираш артикулите newsm78 Да не би нещата, които си поръчала да не са налични в момента, а чак след две седмици newsm78

# 341
  • някъде
искам да похваля една мацка тук от форума toniboni поръчваме си през нея и на майчето което е с най мнго неща от поръчката и дава и безплатният подарък които ни изпращат франсетата.Тя е от "Младост" и ако има мами като мен които нямат карти или поръчват малко могат да се възползват те поръчват почти през няколко дни .Аз лично съм доволна плащаш си артикула само а после доставката се дели по равно между всички поръчали в тази поръчка.
smile3501

# 342
Здравейте ! Изчетох две теми назад , за да не питам излишни неща , но не можах да намеря отговор . Искам да попитам колко акаунта мога да си направя от един компютър , и мога ли с моя акаунт да пазарувам от друго IP/вместо да работя мисля първо да си понапазарувам от служебния компютър/ Embarassed

# 343
Здравейте ! Изчетох две теми назад , за да не питам излишни неща , но не можах да намеря отговор . Искам да попитам колко акаунта мога да си направя от един компютър , и мога ли с моя акаунт да пазарувам от друго IP/вместо да работя мисля първо да си понапазарувам от служебния компютър/ Embarassed
Да,можеш да пазаруваш от друг компютър.За акаунтите не мисля ,че има ограничение.

# 344
Някой да си е поръчал тези сандали? Интересува ме дали си отговарят на номера, че ги глася за следващата си поръчка  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт