LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 690
От къде си? Защото само в София се плаща. В другите градове - не.
И зависи колко е тежка поръчката.
За справка - 1-вия пост.
Благодаря за информацията.  Peace Не бях видяла, че пише за това в първия пост.
А какъв е българския еквивалент на размер 48 при мъжете? Видях таблицата в първия пост, но не можах много да зацепя.  Tired

# 691
30635-този код някой знае ли какво дава? Не маха доставката ,но го приема ,само дето не мога да се ориентирам какъв е подъряка ли що ли? newsm78

Ще махне доставката, ако имаш артикули за повече от 55 евро в кошницата.
Не съм много сигурна, но ако искаш пробвай.

# 692
  • някъде там
30635-този код някой знае ли какво дава? Не маха доставката ,но го приема ,само дето не мога да се ориентирам какъв е подъряка ли що ли? newsm78

Ще махне доставката, ако имаш артикули за повече от 55 евро в кошницата.
Не съм много сигурна, но ако искаш пробвай.
Над 55 евро беше,просто ми стана интересно,как разбирате какви са подаръците Hug

# 693
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-barbapapa.aspx?product … e&pagesize=16

Момичета, не мога да разбера какво значи третото подред, другите според мен са така:

1. Долен чаршаф с ластик
2. Възглавница /ама калъфка или възглавница/???
3. ???
4. Плик /горен чаршаф/

Някой може ли да помогне???

# 694

Taie - възглавница
Taies d'oreiller - дълга възглавница
Drap - долен чаршаф
Drap housse - долен чаршаф с ластик
Housse de couette - плик (горен чаршаф)
Parure couette - комплект горен чаршаф с калъфка за възглавница
Parure drap - комплект долен чаршаф с калъфка
couette - олекотена завивка или одеяло
taie de traversin - калъфка за декоративна възглавница
taie d'oreiller - калъфка за въглавница
housse d'oreiller - плик за възглавница

# 695
  • някъде там
http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-raye.aspx?productid=32 … ize=16#DescDetail
Оф хич не се оправям ConfusedТова комплект ли е и как да разбирам за другите неща дали комплект. Къде е отбелязано.Много  тъпо го обясних май newsm78,дано сте ме разбрали Crazy

Вече има отговор,май е само долен... Hug

# 696
http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-raye.aspx?productid=32 … ize=16#DescDetail
Оф хич не се оправям ConfusedТова комплект ли е и как да разбирам за другите неща дали комплект. Къде е отбелязано.Много  тъпо го обясних май newsm78,дано сте ме разбрали Crazy

Долен чаршаф с ластик.

# 697
И аз се набутах миналата година с тези чаршафи - толкоз красиви бяха на снимката, едни шарени - 15 евро....а получих светло син долен чаршаф с ластик... #Cussing out

# 698
  • Варна
Нали първото е долен чаршаф с ластик, би трябвало третото да е друго, защото според мен четирите неща правят пълен спален комплект Thinking Thinking Thinking

И не ти изпратиха същия ли, ужасссссссссс, направо ме разочарова, аз се влюбих в тях, обожавам семейство Барба, но дали да поръчам след като така са те прекарали!?!?!

# 699
От днес има още малко намаление на някой неща.  Имах две неща на които им се чудех и днес видях, че на едното са махнали още 1 евро, а на другото 2.
Възможно е да има и още до 9.2 има време.
За 15-те евро на мен ми намали три летни детски дрешки на които пише, че са от новата колекция.
Да и на мен,едни ботуши вчера бяха 12.50,а днес са 10 Е,както и едни блузки за малката и те още намалени
Цитат
30635-този код някой знае ли какво дава? Не маха доставката ,но го приема ,само дето не мога да се ориентирам какъв е подъряка ли що
и на мен ми го изпратиха този,слагах,махах,въртях,правих различни комбинации...не видях келепир Mr. Green

# 700
  ........
Някой получи ли вече 2.01. ?
  Аз,много съм щастлива  Grinning .Това е първата ми поръчка и след толкова бързо получаване,вече се ориентирам към втора.Всички неща почти са обсъждани.Харесват ми,но най-важното,че съм уцелила размерите (две блузки поръчах различни размери,но и двете са ми идеално).
 А сега се интересувам някой поръчвал ли е детски Adidas,дали си отговарят на тукашната тяхна номерация?И ако не е много нахално стелката на 24 или 25 номер(ако някой е взимал).... Embarassed

# 701
От Пловдив някой получавал ли е от 18.12?

# 702
Момичета,мога ли да имам съмнения относно оригиналността на "Адидас"-ите в сайта newsm78

# 703
Айде и от мен въпрос за плащането - от колко акаунта максимум можеше да се плаща с една карта? Защото аз имам два, плащах безпроблемно от тях, обаче скоро направихме акаунт и на майка ми и на него е пристигнала офертата с код 59935 (сваля 15 евро от новата колекция, дава безплатна доставка при 3 артикула и подарък) който не е за изпускане, но незнам дали ще ме пусне да платя и там с моята карта или пък ако успея да платя дали няма да прецекам плащането от моите два акаунта... newsm78
Мерси предварително за разясненията!

# 704
  • Sofia
Момичета,мога ли да имам съмнения относно оригиналността на "Адидас"-ите в сайта newsm78
А можеш ли да си сигурна относно оригиналността на Адидасите в Бг?

Общи условия

Активация на акаунт