LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
Не е честно това - аз още не съм получила декемврийските от 13 и 27-ми, а вие вече от януари получавате  Crossing Arms Sad

А аз като пускам по 2  поръчки дневно познайте колко кода ми пращат  Twisted Evil

# 751
  • Враца
змейковица защото са до 2 кг затова или поне аз така си гообяснявам

# 752
Еееее, тя каква стана? С 3 акаунта и с 1 карта, и накрая без код  Laughing
Ама така е, лакомия.  Embarassed
Като се замисля, ако са ми пуснали на служебния мейл може и да съм го затрила набързо в бързината.  ooooh!
duhi_puhi, те май на по - неактивните пращат зарибяващи оферти.

Аз кво да кажа.. Имам 10 акаунта и 3 карти на разположение (макар да съм пускала само от 1 ак. и 1 карта досега) и НИТО една оферта от нова година насам НИКЪДЕ Joy
Направо се обявявам за Ларедутски карък на месеца  hahaha

# 753
  • Враца
не си единствена...преди НГ всеки ден поне по 1 оферта имах на мейла, а сего нищо...даже на фактурите няма

# 754
Момичета и аз се загледах по Адидаса. Някой има ли отзиви за това . Като материя как е?
Има само 36 размер. На Mango и Zara съм 36, но на Адидас не зная. Ханшът ми е 92 см,талията 70 см.  Crazy И дали ще се вмъкна в 162 размер от момическите размери на Адидас, понеже няма 168  newsm78
това го чакам от 13.12 но за съжаление не е дошло дано да дойде тези дни и ще пусна отзиви.тогава също имаше само 36.

# 755
  • До хладилника, който обичам
Тук е мястото да кажа, че като почнат да ви идват балерините, съм евентуален мераклия на всички несполучливи такива, номер 39 за тесен крак Grinning да ме имате предвид.

# 756
Момичета,
на мейла ми дойде някакво извинение, за дето съм имала затруднения с влизането в сайта  Thinking Пратили са ми този код за подарък- 57738, като го въведа ми излиза това- [/b] SUPPORT , цветът е -ARGENT[/b] Имате ли идея какво е  newsm78

# 757
         Момичета, да ви питам - от това http://www.laredoute.fr/vente-casquette-gants-echarpe-enfant.asp … e&pagesize=16

размерите - годините ли са.. или са някакви други размери.. newsm78

# 758
  • София
Тук е мястото да кажа, че като почнат да ви идват балерините, съм евентуален мераклия на всички несполучливи такива, номер 39 за тесен крак Grinning да ме имате предвид.
и аз за номер36.37.......свъшиха докато си вкарам пари в картата и пусна поручката Sad

# 759
         Момичета, да ви питам - от това http://www.laredoute.fr/vente-casquette-gants-echarpe-enfant.asp … e&pagesize=16

размерите - годините ли са.. или са някакви други размери.. newsm78

Да, годините са  Peace Много са готини!

# 760
момичета,
да ви питам нещо... Като се отиде до пощата/митницата и се види още пакетчета от ЛаРедутчето дали ако ги попитаме те ще кажат на чие име са и евентуално да се постват тук та да не се ходи по 100 пъти? Embarassed

# 761
  • някъде
Значи тези например http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-fille-active-wear.aspx? … e&pagesize=16 не са за теб-за широк крак са.

# 762
  • София
момичета,
да ви питам нещо... Като се отиде до пощата/митницата и се види още пакетчета от ЛаРедутчето дали ако ги попитаме те ще кажат на чие име са и евентуално да се постват тук та да не се ходи по 100 пъти? Embarassed
Надали  Crossing Arms
те като питаш за твоя се цупят, пък представям си да искаш опис за всички..
направо съм им бясна на тия в пощата
днес пак ще ходя....и като знам че само ще си поразлисти тетрадката и ще каже "няма" без да си дигне задника и да отиде в стаята където са сортирани.. #Cussing outведнъж така ходих да проверявам - и казаха че няма нищо за мен..прибирам се - и в пощата ми 2 известия...пощаджийката минава в 12-1...бях направо бясна - колетчетата ми са били там но няма кой да се дигне от стола за да ми ги даде  #2gunfire #2gunfire

# 763
  • Враца
за кои балерини говорите...аз друго се замислих балерините май проблема им е тесен широк крак...в смисъл при по - широк се взема +1 ...

zhekova твоите кои балеринки са защото моите +1 са ми идеални, но крака ми е от средно широчките

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 16:33 от wb

# 764

Общи условия

Активация на акаунт