LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 62 238
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 1 245
и мен не пуска

# 1 246
сега за начинаещите като мен: не знам колко ще ми тежи пратката, но като с виждам кошницата май ще съм надминала със 200% сигурност 2те кила. поръчката е от 13.01 и знам, че имам време, но аз надлежно да се приготвя. Кога какво да чакам и правя? живея в софийския център (1000).

10x предварително

# 1 247
сега за начинаещите като мен: не знам колко ще ми тежи пратката, но като с виждам кошницата май ще съм надминала със 200% сигурност 2те кила. поръчката е от 13.01 и знам, че имам време, но аз надлежно да се приготвя. Кога какво да чакам и правя? живея в софийския център (1000).

10x предварително

Чакаш митническо известие и като го получиш - отиваш в разменна станция при Митница София, за да си получиш колета.

# 1 248
  • пловдив
Colis n°20080146474764 - en préparation - моля, превод Embarassed
Поръчката ти е в процес на подготовка Peace

# 1 249
Егати нещастниците, десет дена я подготвят, а са само две неща #Cussing out

# 1 250

Хайде, спокойно! Това го пише и на получените вече поръчки. Този надпис никога не се променя.

# 1 251

10x предварително

Чакаш митническо известие и като го получиш - отиваш в разменна станция при Митница София, за да си получиш колета.
кога да го очаквам и какво да правя ако не получа?

# 1 252

Споко, този надпис ще ти стои и след като си я получиш  Laughing

# 1 253

10x предварително

кога да го очаквам и какво да правя ако не получа?

За различно време идват поръчките. Идвала ми е и за седмица и за 40 дни. Ако не получиш - отиваш да провериш в митницата срещу 1.15 лв за справка. Поизчакай малко, преди да си мислиш, че няма да получиш.

# 1 254
Кой ме би през ръцете да влезна в темата Crazy
Сега не мога да спра да си избирам Crazy

# 1 255
  • София
Мацки това дава ли ви да си го сложите в кошницата, щот на мен не ми пуска  #Cussing out
http://laredoute.fr/vente-long-gilet.aspx?productid=324087894&am … e&pagesize=12
Влюбена съм в нея...направо я сънувам..но уви явно не е налична...
и аз от няколко дене я мъча..  Tired

# 1 256
Кой ме би през ръцете да влезна в темата Crazy
Сега не мога да спра да си избирам Crazy

Предлагам мъж ти да те набие през ръцете.  Mr. Green

И аз съм като луд с картечница. Ако си поръчам още едни червени обувки, сигурно ще ме изгонят от вкъщи. Но изтрещях по тези: http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5537606&Size … ue&ksource=-1 - някой да ги има?

# 1 257
http://www.laredoute.fr/vente-cache-coeur-fille-prix-mini.aspx?p … e&pagesize=16

Малката е към 63-4 см. Кой размер да взема?Иска ми се сега да го носи,пък 67 по вашите мнения ще й е голямо сигурно...  newsm78

# 1 258
Муцки, и моята поръчка от 9. 01 пристигна, преди малко си я взех и съм доволна. Всичко е коментирано, ползвала съм вашите препоръки, за което благодаря. Желева от Хасково, ул. "Рила" също може да си вземе колетчето от първо гише на ЦП, надявам се да чете, че след час затварят.Известие, разбира се, нямах, но нахално се обадих и ме уведомиха,че пратките са тука. Така че проверявайте и вие.

# 1 259
Някой чака ли от 08,12?Аз им писах писмо и получих номер и сега чакам отговор.Ще пиша ,ако получа нещо Peace

Общи условия

Активация на акаунт