От местопрестъплението...

• 54 161
  • 684
  •   1
Отговори
# 255
Днес не трябва ли да е премиерата на 7 сезон на Маями? newsm78

# 256
Оу, дано да е днес тази премиера на Маями. Че края на предишния сезон и Хорейшио....

# 257
  • София
да кажа, че и аз не харесвам хорейшо (за разлика от повечето дами). адски ми е противен начинът, по който си криви врата  Sick и как гледа настрани... уууу... бррр... Sick
    Naughty Crossing Arms Whistling

A ББ, като се криви и гледа на една страна харесва ли ви или той е долен имитатор? Това на майтап да не се засегнете. Иначе аз много харесвам Хорейшо (или Хорацио, както му вика един колега), след това Грисъм. Само Нюйоркският ми е малко безличен, като че ли. А и ми харесва в сериала и режисьорският подход към цветовете, Маями-слънчево и ярко, Лас Вегас-предимно нощем и с много светлини, а Ню Йорк по градски сив. Даже имаше един епизод в който Хорейшо отиде в Ню Йорк на съвместно разследване и цветовете се променяха в зависимост от мястото, много беше интересно.

# 258
Оу, дано да е днес тази премиера на Маями. Че края на предишния сезон и Хорейшио....

Дано Praynig, нямам търпение Crazy да разбера кой му погоди номера с опита за убийство #2gunfire

# 259
  • UK
И от Лас Вегас са ходили в Маями.

Иначе Лас Вегас са нощен екип, затова е все тъмно, Маями са си дневен и е светло. Те си имат и цветова гама, Лас Вегас на мен ми е синкав, но съм чувала че е и зелен, Маями е жълтеникав, Ню Йорк честно казано не го знам какъв е.

# 260
# 261
# 262
И втора серия е вече качена в Zamunda  Laughing

# 263
  • ул. "Мечтание"

Хип-хип-ура!

# 264
Сег пък на 9-ти щял да излеза Лас Вегас...  ooooh!

# 265
  • София
Дори и трета, но май още няма субтитри.

Много любим сериал, малееее този Ерик ако ми падне..... #Crazy

# 266
Страхотна разчувстваща и просълзяваща първа серия на Лас Вегас. Шоуто започва, момичета  Simple Smile

# 267
Аааа, появи ли се? Отивам да търся  Heart Eyes

# 268
  • София
Тя Кейси предполагам по ТВ-то я е гледала...а ние ще почакаме някой да я качи тук.....поне в замунда не видях да я има .....ако някой срещне - да пусне линк моля Simple Smile

# 269
  • София
В Арена го има, но няма субтитри още. CSI. S 0901  Peace

Общи условия

Активация на акаунт