Удължаване на косата- 4

• 18 181
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • София
имам коса която се закачва с шноли ,но е само тропосана знаете ли къде мога да я занеса на оверлог , дали в шивашките ателиета извършват тази услуга или си има специални

# 196
Няма специални, но ти препоръчвам да питаш в добър фриз. салон!

# 197
имам коса която се закачва с шноли ,но е само тропосана знаете ли къде мога да я занеса на оверлог , дали в шивашките ателиета извършват тази услуга или си има специални

И тука ти казвам,това не е за шивачка,а за перукерка!!!

# 198
Момичета дайте си отзивите за тази коса.Една съфорумка ми поиска мнението,аз го дадох,сега искам да чуя и вашето.

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/397/99005_822.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/397/99006_833.JPG

# 199
Ох,аз колко разбирам,но на мен ми се вижда хубава косата и цветовете ми харесаха.Друг е въпроса на пипане дали е като на гледане! Wink Цвета на втората снимка е страхотен,такъв исках да се направя и аз като си слагах косата,но трябваше да се обезцветявам и се отказах.

# 200
Здравейте,
малко ни нямаше,бяхме на Боженци

много приятно беше!!
Това за поръчките дето съм ви писала, някой говореше тогава за "марки" коси, и аз ви казах,че тези марки (extend..и др. подобни) в щатски и английски сайтове са по 20 до 50 $ пакета и който иска мога да поръчвам,вместо да си ги купувате тук по 200,300,400 лв от квартални салончета.
Какво стана с конкурса?? Да си подам ли пак документите или изпуснах вече??

izvinqvam se purvo za latinicata
macka az proqvqvam interes poneje ne sledq postoqnno temata kak moga da se svurja s teb i da polu4a malko pove4e info

# 201
Здравейте,

много приятно беше!!
Това за поръчките дето съм ви писала, някой говореше тогава за "марки" коси, и аз ви казах,че тези марки (extend..и др. подобни) в щатски и английски сайтове са по 20 до 50 $ пакета и който иска мога да поръчвам,вместо да си ги купувате тук по 200,300,400 лв от квартални салончета.

macka az proqvqvam interes poneje ne sledq postoqnno temata kak moga da se svurja s teb i da polu4a malko pove4e info

Аз мога да ти дам телефона на Весито обаче не знам дали може.Нека я изчакам да дойде, най-добре.

# 202
Никой нищо не каза и си я поръчах Crossing Arms

# 203
Да ви се похваля.  Party От вчера и аз съм с удължена коса, на щипки  Grinning
Още не мога да и се нарадвам  Mr. Green

Tony_in_love кажи как си ги правиш тези прически ?
Като я вържеш на опашка, не се ли виждат щипките?  newsm78
Аз освен изправена с преса или намачкана в дифузера, друго едва ли ще мога да я направя   Blush

# 204
  • София

dimi, а снимчици имаш ли да те видим.  Grinning

# 205

Довечера ще накарам мъжа ми да ме снима и утре ще кача снимки  Peace

# 206
  • София

Довечера ще накарам мъжа ми да ме снима и утре ще кача снимки  Peace

Супер, ще чакам с нетърпение.  smile3521

# 207
Момичета дайте си отзивите за тази коса.Една съфорумка ми поиска мнението,аз го дадох,сега искам да чуя и вашето.

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/397/99005_822.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/397/99006_833.JPG

КОСА НА СНИМКИ НЕ СЕ ГЛЕДА- ОКО ДА ВИДИ, РЪКА ДА ПИПНЕ!!!

# 208
Здравейте,

много приятно беше!!

Аз мога да ти дам телефона на Весито обаче не знам дали може.Нека я изчакам да дойде, най-добре.

може,може- 0888723366

# 209

Tony_in_love кажи как си ги правиш тези прически ?
Като я вържеш на опашка, не се ли виждат щипките?  newsm78
Аз освен изправена с преса или намачкана в дифузера, друго едва ли ще мога да я направя   Blush

Тук една мама разказваше как се прави... много е лесно... чудя се как не съм се сетила.
Нали на една лента/треса има 3 щипки. Защипваш само крайните една до друга на височина, колкото искаш да е висока опашката и връзваш с ластик. То остава едно да стърчи, но много лесно се скрива с ластика. Никой никога не може да познае, че имаш удължена коса.
Това е и предимстовто на щипките, че поставени на различни неща и по различен начин, образуват различни прически.

Общи условия

Активация на акаунт