Роди се първото АПРИЛче! Нека да е здраво и да е късметлийче!!!

• 15 186
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Ася , какво съвпадение , термините са ни едни и същи , а сега и рожденните дни.Аз съм родена на 11 април Joy

Ха такаа и аз съм родена на 11-и април  Hug

# 151
Ох, Goldie, как ме разсмя  Joy
Аз пък съм си напоръчвала за момче, дано не излезне БЕЗ пишката.  Joy
Не че е фатално де...

Момичета, приятен уикенд, дано имаме само добри новини за бебката на Сладка мама.  Grinning

# 152
Ася , какво съвпадение , термините са ни едни и същи , а сега и рожденните дни.Аз съм родена на 11 април Joy

Цяло стадо се заформихме ...........  animal085  animal085  animal085
Аз съм на 28 март,Сашко е на 19 април а сега термина ми е на 11 април , да му мисли таткото  ooooh!

# 153
Аз ще го пия до края на бременността PeaceСега го приемам + Но Шпа
Сигурно и д-ра ще ти го каже, но тези лекарства се пият до нач. на 9-ти месец, за може да родиш все пак  Grinning ! Аз така пих миналата бременност и като влезнах в 9-ти м. спрях всичко и почнах разходките, то пък всички болки и контракции ми минаха!

# 154
Момичета, при мен нещата не стоят никак добре. Току що говорих с докторката за резултата от микробиологията. Находката е доста голяма. Запомних единствено ентерококи и някаква вагиназа. Ужас  Sick
Каза ми да си мзема глобули Макмирор, като ги свърша да си взема Флоражин и да започна да пия Амоксиклав 2х1. Ох, направо ми дойде като гръм от ясно небе. И много се притесних, сърцето ми направо ще изскочи. Каза, че не е хубаво да отива тази инфекция нагоре.

# 155
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИТЕ НИ ИМЕННИЦИ!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ПРЕЗ АПРИЛ НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ МАМИ!!!

Да се похваля - днес направихме първата сериозна покупка за бебчо и съм много доволна  Flutter Купихме количката, е не е тази, която си бяхме харесали първоначално, но мисля, че е по-добра. Същият модел на Джордани, който си е харесала Goldie, но в друга разцветка (синичко със сиво). Ето тази. Много е хубава и страшно компактна и удобна, дано да е така и при ползването, живот и здраве....
Искам да кажа на момичетата, които са решили да взимат такава да побързат, защото по магазините са останали последните бройки от този модел. Това ме накара всъщност и аз да я купя по-раничко. Вчера проверих и в интернет-магазините също вече я няма  Confused Предлага се новият им модел, който е на цена 745лв. и няма аутофикс в комплекта, с него цената става .... над 900лв...
И още нещо - останалите бройки по магазините са НАМАЛЕНИ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ на 619лв. !!!

Дано да съм била полезна! Ще кача снимки в албумчето!  Wink

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 16:56 от Тiffany

# 156
Честито на именниците! Здраве и късмет!

Аз да се разпиша в новата тема, тъй като вече съм си у дома и съм много щастлив...
Стискам палци за бебо на Слдка мама!
И Bibobibo не се тревожи! Нали вземаш мерки вече, така че всичко ще е наред...
Видях обявата за лекцията утре, но за жалост няма да мога да отида, защото съм без колата, а мястото е далече и няма да мога да се дотътря с транспорта. Затова искам да помоля мамите, които ще отидат, след това подробно да разкажат тука какво са чули, видели и преживели!
Хайде хубава вечер от мен!

# 157
Тiffany, честита покупка. Grinning
Може ли да кажеш дали зимния кош има степени на гръбчето, т.е. дали може да се сложи седнало бебето.

# 158
Здравейте момичета ние току що се върнахме от обиколка на детските магазии, е ходихме само до Щъркел и Пигис Хаус. Но долу горе добих представа какво ще се купува
за количка МАГ ИНГЛАНД ДУО-330 лв с кошче за кола, има и зимен кош, обръщаща се дръжка, амортесьори, лека е, пробвах я и ми хареса, кошчето за кола не е от най-хубавите но е добро от 0-13кг.Не мога да я намеря в интеренет да ви я покажа, но е супер според мен. От Щъркел-а е  Peace
за легло на Дизайн Бейби -http://dizainbaby.com/bg/adelina.php
за помпа за кърма на Авент ръчната към която върви чанта с подплънки и шишета за 120лв
за стерилизатор на Бе Фрее който в комплекта е с 3 шишета и е за микровълнова.
за шишета на Б Фрее съм се спряла те са по 9 лв в Пигис
за козметика Бюбхен
за ваничката анатомична за 50лв -Голди моля те кажи ми къде си гледала за тези преставки за вана, че и у нас сме  с вана и незнам как ще се къпем  newsm78 newsm78
Приемам коменатари и мнения, защото не съм много опитна с тия неща   Embarassed
това са основните неща които сме набелязали иначе другите на място ще взимаме или от Джъмбо или от Пигис. Peace
Тодоран радвам се че си сред нас и си си у дома  Hug

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 17:25 от Aquariel

# 159
Тодоран, добре дошъл отново  Hug

Aquariel единственото за което се сещам е преди да купиш стерилизатора да провериш дали помпата Авент ще се побере в него и е хубаво да имаш поне едно шише Авент за да можеш да ползваш помпата (то май имаше шишета към помпата ама не съм сигурна).

# 160
Мерси ритка хич не се бях сетила  smile3555 ще пробвам непременно!  Hug
А за помпата има си 3 шишета на авент Simple Smile

# 161
Мда, ама някой трябва да чете, то си пише Simple Smile

Aquariel, стерилизатора на Авент е хубав и голям. Можеш да си го купиш и без шишета, а отделно да си купиш шишетата на BFree  newsm78 A, премери и Авентските шишета дали влизат в тоз другия стерилизатор Wink

# 162

Цяло стадо се заформихме ...........  animal085  animal085  animal085
Аз съм на 28 март,Сашко е на 19 април а сега термина ми е на 11 април , да му мисли таткото  ooooh!

Ха така , каква  рогата дружинка !!!1
Ася , аз много не исках рогато бебе , защото и аз , и дъщеря ми ( тя е телец ) сме рогати .Та трима ще станем много , но няма как.
мъжа ми казва , че е зодия овчар. Joy

# 163
Здравейте, момичета!
Честито на нашите именнички! Да сте много щастливи и да се радвате на здрави и усмихнати дечица през април!   bouquet
И аз съм овенче - родена съм на 30 март. Надявам се и бебчо да е овне, без значение априлско или мартенско.
Верчо, благодаря ти за успокоението, да знаеш как ми олекна!   bouquet
Момичета,  случилото се със Сладка мама толкова ме развълнува, че не мога да се стърпя и искам да споделя с вас едно стихотворение, което написах преди 11 години за майка ми. Нека то да бъде специален поздрав за нашето първо априлско бебенце!

МАЙКА
                                        на мама

Роди се първото в света момиче,
погледна слънцето и се засмя.
Смехът сребристо звънна. Заприлича
усмивката му на сияеща звезда.

Растеше то година след година
и хубавееше под бледата луна
на щастието си. А времето отмина.
Момиченцето беше станало... жена.

Тя бе живяла много. И разбрала,
че в този свят не идва даром нищо,
поглеждаше звездата, засияла
в небесното безмълвие. И се запита:

“Защо живея в този свят, изпълнен
с мъртвешки бледи и неясни спомени?
Сред хладното блещукане на дни безмълвни
и сълзи, стопени в мрака неотронени.”

Така й бе отсъдено. Но стана чудо.
Светът реши – в живота й да има нещо смислено.
Опитаха, макар да беше просто лудост –
дариха й дете – надежда искрена.

И стана тя жена с дете. Щастлива!
Искреше звездна светлина от нея. Няма
да бъде нейното дете нещастно. То заспива
с разцъфнала на устните му думичката “Мамо!”.

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 08:46 от roska_ps

# 164
  • Някъде на път....
roska_ps , разкошно стихотворение!  Hug
Поздравления!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт