Спамо - чат темичка (21.01-27.-01) СРЕЩА ГОРЕЩА!!!

• 70 092
  • 6 282
  •   1
Отговори
# 4 185
  • Kопенхаген
Ами то духане и свирене все едно и също  hahaha hahaha
Е ти като духаш свиркаш ли  hahaha hahaha
Ми то ква е разликата духки и свирки едно и също  hahaha hahaha hahaha

# 4 186
Ейййй немаш пропуск бееее  Joy

Че как бе, щом е за тебе, нема лабаво

# 4 187
  • СОФИЯ
Ейййй немаш пропуск бееее  Joy

Че как бе, щом е за тебе, нема лабаво

Как да нема лабаво - има - в силикона на чорапите  Whistling

# 4 188
  • Kопенхаген
А твоя хич не е нали  Joy Joy Joy

Моя ли? ShockedИскаш да кажеш ,че съм зловеща? newsm78 Rolling Eyes Joy Joy Joy

Ми да...всеки го е страх от фанатиците-ислямисти.Атентати,бомби,знаеш как е  Joy
Ам ти що все черепи слагаш на профила си  newsm78

Щото ми викат че съм тиква,а розичките и без тва не ми тичкат  Wink Laughing
Въх какъв мръснишки аватар си лепна  #Crazy на това как му се вика  newsm78 щот обратното е содомия  #Crazy

Не знам,тя не викаше - много  Crazy
Ам как бе я виж какъф си го искарал как няма да вика  newsm78 аз ако бях щях да рева от кеф  smile3532

# 4 189
Въх какъв мръснишки аватар си лепна  #Crazy на това как му се вика  newsm78 щот обратното е содомия  #Crazy
Бе гледам че мацката не е протиФ Wink hahaha hahaha hahaha

Тва ми е един от любимите му аватари.......за позата да споменавам ли,че и  тя ми е любима или е излишно Mr. Green Wink Joy

# 4 190
Майчицееееее, стига с тия цитати бе, хора, като цитирате някой, оставете само неговото изречение, що трябва да се цитират неща, за които сме спрели да говорим преди амнайсе страници...

Шушка, една приятелка си мажеше една ивица мед, от най-гъстия, и лепваше отгоре ръба на чорапа.

# 4 191
Ами то духане и свирене все едно и също  hahaha hahaha
Е ти като духаш свиркаш ли  hahaha hahaha
Ми то ква е разликата духки и свирки едно и също  hahaha hahaha hahaha
ОООООО щом треба да ти разяснявам работата е сложна майна Laughing Laughing

# 4 192

Ам как бе я виж какъф си го искарал как няма да вика  newsm78 аз ако бях щях да рева от кеф  smile3532

Ни мой дига шум,ш'доди горския - ш'сецне котачо  Naughty

# 4 193

Шушка, една приятелка си мажеше една ивица мед, от най-гъстия, и лепваше отгоре ръба на чорапа.

Да бе,да CrazyЛъжеш Laughing

# 4 194
Петоооооооо

Намерих ти за догодина Коледен аватар ма Crazy
 Joy Joy Joy

# 4 195

Тва ми е един от любимите му аватари.......за позата да споменавам ли,че и  тя ми е любима или е излишно Mr. Green Wink Joy
Още е раничко , спри се малко, бе жена  ooooh!Имай милост Praynig Сега като ми тръгна въображението..............леле майко............ Crazy

# 4 196
  • СОФИЯ

Да бе,да CrazyЛъжеш Laughing

Коя приятелка бре Фил  Shocked
Да викам ли Пети - тя да те пита  Mr. Green

# 4 197
Отдавна бе, още нямаше интернет у бг

# 4 198
Аде стига сте мрънкяли па и вие  за тия цитати,кво мързи ви да четете  ли, или ви запълва екрана кво толкова?? #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Докто изтриеш ,напишеш и публикуваш,те отишли вече 15 страници напред!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 4 199
Аде стига сте мрънкяли па и вие  за тия цитати,кво мързи ви да четете  ли, или ви запълва екрана кво толкова?? #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Докто изтриеш ,напишеш и публикуваш,те отишли вече 15 страници напред!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Аз ще почна с този къртовски труд,но искам подобаващо зачитане......ще ми викате гл.редактор hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт