LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 80 070
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 585
Ивито, в градовете, където няма митница, поръчките идват само в пощата  Peace Разбира се, че ще ти ги доставят до Ботевград и ми се струва, че е по-добре от този акаунт да си поръчваш  Peace

# 586
  • Sofia
Ивито, поръчвай си всичко да ти идва на адреса в Ботевград защо си усложняваш живота като правиш врътки София-Ботевград не разбирам.

# 587
Boutique discount целогодишно ли е там или само за тези намаления сега и за летните?

# 588
запис,че ще изпишете темата

# 589
Boutique discount целогодишно ли е там или само за тези намаления сега и за летните?

Целогодишно  Peace

# 590
Тъъъъй, тъй тъй, мацки, дайте идеи за ризи за черен панталон??? Получих в пратката един, който съм виждала да го хвалят тук, заспа ми направо, обаче.....и потничето ми е в черно, та....дайте идея за нещо към тоя черен панталон?
Благодаря предварително.

# 591
  • тук-там
--------------------------------------------------------------------------------

някой получи ли ги вече 

Аз ги чакам - поръчах ги на 09,01 и незнам защо ги няма още - сигурно ще съм за митницата. Като дойдат ще кача снимки.

# 592
# 593
Тъъъъй, тъй тъй, мацки, дайте идеи за ризи за черен панталон??? Получих в пратката един, който съм виждала да го хвалят тук, заспа ми направо, обаче.....и потничето ми е в черно, та....дайте идея за нещо към тоя черен панталон?
Благодаря предварително.

ето ризи за без пари

# 594
Благодаря предварително.

ето ризи за без пари
Ти си злато!!!! На всичкото отгоре аз съм точно за "Тайисим", предвид размерчетата ми. Mr. Green

# 595
# 596
Този трети етап на намалението определено ми харесва - повечето от фаворитите ми за поръчка са намалени още Heart Eyes

# 597
ааа, тъкмо бях решила да се спра  Whistling и май си харесах разни нещица  Joy

# 598
ааа, тъкмо бях решила да се спра  Whistling и май си харесах разни нещица  Joy

Аз бях решила да спра още с първата поръчка на 9-ти, която трябваше да бъде пробна  Mr. Green а виж ме сега - преди малко пуснах сто и първата  Joy
Този път си поръчах две неща та дано те дойдат по пощата, защото така се улях с предишните... че всички за са митница (а и дано пристигнат преди да е свършила зимата, че са все половерчета).... Ето ми и днешната "скромна" поръчка:

# 599
  • Варна
Разлистих цялата тема, но не мога да намеря едни бежови  мокасини с връзки отстрани. Беше дадена снимка, но не и линк към тях. Бихте ли ми помогнали. bouquet

Мерси velina.pl  (да не спамя). На мама ще и харесат, а и са за широко краче, идеално.

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 10:29 от Pepsi_80

Общи условия

Активация на акаунт