LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 931
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Ей с тези банки, човек може да се побърква. След като 45 дена ми обясняваха, че трябва да мине 45 дневен срок да ми освободят повторно блокирана сума от ларедута, днес се обадих, че е минал срока и да ми ги освободят. Първо ми заяви, че аз блокирани суми изобщо нямам  #Crazy Е как да нямам бе? Към 1800 лева са ми блокирани. Разправям се аз, тя вика: Аз не ги виждам, при което побеснях и и казах да викне колегите си па дано те ги видят. Е, видяха ги! Сега ми се обади и ми каза, че ми освобождава блокираната от 06.12 повторно сума и как така ми от блокира и сумата от 18.01 без да са минали 45 дни незнам, ама на.   newsm44 Ей, голяма работа са. Май се оказва, че и за забавените пратки не е виновен ларедута, ами и за блокираните суми пак нашите банки трябва да търсим  #Cussing out
П.П. Моля някой който е пазарувал с  ваучер от лаердута да ми пише, та да ми разясни какво да правя  Praynig

# 901
здравейте и от мен.Аз сега правя първи стъпки и ми е трудна даже регистрацията.имам карта виза електрон на първа инвестиционна банка и ми казаха че с нея може.но при регистрация най долу иска въвеждане на кода на картата и датата на валидност-въвеждам кода отпред дългия и датата на валидност но ми дава.след това прабвах като въведа наклонения код отзад и кода на валидност и пак ми пише същото нещо с червени букви

Erreur d'informations sur la carte Famille Nombreuse :
- Vérifier le nombre de caractères saisis
- La date de validité est incorrect

моля ви да ми помогнете

# 902
Аз нещо не съм доволна от дредитната карта Виза на ПИБ, мисля да си извадя дебитна Виза Електрон от Райфаизен - някой има ли такава и дали става?

# 903
  • София
здравейте и от мен.Аз сега правя първи стъпки и ми е трудна даже регистрацията.имам карта виза електрон на първа инвестиционна банка и ми казаха че с нея може.но при регистрация най долу иска въвеждане на кода на картата и датата на валидност-въвеждам кода отпред дългия и датата на валидност но ми дава.след това прабвах като въведа наклонения код отзад и кода на валидност и пак ми пише същото нещо с червени букви

Erreur d'informations sur la carte Famille Nombreuse :
- Vérifier le nombre de caractères saisis
- La date de validité est incorrect

моля ви да ми помогнете
ова при регистрацията ли? Не ги попълвай, давай валиде. Ще попълваш данните когато вече пускаш поръчката.

# 904
Мразя жената с книгата #2gunfire. Само жени пазаруват, да сложат готини снимки на мъже (може и голи)

# 905
  • София
Мразя жената с книгата #2gunfire. Само жени пазаруват, да сложат готини снимки на мъже (може и голи)
hahaha Joy
И аз искам, ама тогава хич няма да излизаме от сайта.
Аз продължавам да пълня, имам от новата колекция и не мога да си намеря код newsm78

# 906
  • София
Пак да си повторя молбата за отзиви за тези ботушки:

МОля!  Praynig

Аз ги получих преди нова година, доволна съм, истинска кожа, подметката им е само малко тънка и трябва да си купя стелки май. Питай ако нещо по-специално те интересува.

# 907
Моля за помощ
 Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
Vous n'avez pas renseigné de méthode de paiement. Merci de nous donner votre choix.  Какво значи това?

Артикулите ми са 24 да не би това да е проблема?

# 908
chocha, аз също вчера към 19ч пуснах поръчка с дебитна Виза Електрон на ЦКБ без никакъв проблем, а и змейковица и Mikkey®™  са писали, че пазаруват с такава, явно проблема е от сайта

# 909

Веси, не би трябвало да има проблем - аз пазарувам без проблек с виза електрон на ПИБ.

Имай предвид, че като информация за картата се искат и трите неща - 16-цифрения код на картата изписан отпред, валидността на картата и трицифрения наклонен код за сигурност отзад на картата.
Трябва да въведеш и трите неща, за да ти приеме картата.

Успех  bouquet

# 910
  • Варна
Току-що си взех от митница поръчката от 04.01. Сутринта е пристигнала, реших да проверя защото последните ми 3-4 поръчки пристигат все за 3 седмици. Имаше още кашони от Ларедут пристигнали днес.
Панталона който Мария похвали, черния - 40ти номер ми е широчък. Ще трябва да се коригира, не е лош.
Хавлиени кърпи, няма ги на сайта вече - бели и бледо лилави имаше с една панделка... бели получих, много са хубави, не са тънки и са много приятни.
На Сиси тези ботуши http://www.laredoute.fr/vente-bottes-fille-bicolores.aspx?produc … e&pagesize=16. Много са хубави, довечера мога да ги снимам, макар, че то май няма номера...
И една рокличка за лятото, тънка, лека, харесва ми. Simple Smile

# 911
Моля някой който е пазарувал с  ваучер от лаердута да ми пише, та да ми разясни какво да правя  Praynig
450, на мен, когато ми бяха изпратили чек за неполучена поръчка ми казаха,че мога с него да поръчам по факс, но ми се видя сложна процедурата и реших да си го осребря в банката. Бяха ми обяснили, че трябва като си напълня кошницата да принтирам поръчката (т.е. каквото имам в кошницата)без да я пускам и да им я изпратя по факс, заедно с чека.

Ето това ми бяха пратили на мейла:
Hi,
Online you could not deduct a refund cheque. So, you place your order online. Once your basket is filled in, you print it and click on "supprimer" just under the basket in order that your order is not debited the totality by credit card. You fax it at fax n° 33 3 20 24 73 94. You indicate on the basket : your client n° 531 489 160, to deduct the refund cheque with the amount, the date you placed your order online in order we apply the discounts of the day, your credit card number with the 3 last digits back and expiry date for the balance.

Best regards.

Cordialement.
Sabine,

# 912
  • In transit
Пак да си повторя молбата за отзиви за тези ботушки:

МОля!  Praynig

Е, явно който ги има не чете.  Thinking Пускам 40 номер черни, ако са ми малки явно ще прибягвам към Продавлника.  ooooh!

аз ги имам , много си ги харесвам, нося 39-40, поръчах си 40 и ми заспаха. Не пропускат, ама на мен ми идва тънка подметката, т.е не са за много студено или аз съм се изнежила в краката. Иначе са страхотни ботушките.  Peace

# 913
  • София

Веси, не би трябвало да има проблем - аз пазарувам без проблек с виза електрон на ПИБ.

Имай предвид, че като информация за картата се искат и трите неща - 16-цифрения код на картата изписан отпред, валидността на картата и трицифрения наклонен код за сигурност отзад на картата.
Трябва да въведеш и трите неща, за да ти приеме картата.

Успех  bouquet

Това е вече при поръчка, не при регистрацията. Там не ги въвеждай, дай само валиде.
Моля за помощ
 Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
Vous n'avez pas renseigné de méthode de paiement. Merci de nous donner votre choix.  Какво значи това?

Артикулите ми са 24 да не би това да е проблема?
Може до 25 бройки, повече не дава да слагаш в панера. Да си промениш метода на плащане ти искат, мерси, че се коригира. Нещо не си въвела коректно.

# 914
  • Бг-мама
Еми не ме пуска да платя с дебитна виза електрон на Уникредит  Close
Ще си изям г.. от яд .Утре ще ми е готова кредитна на ЦКБ с нея става ли ?

Общи условия

Активация на акаунт