LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 738
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 095
  • виртуално
Някой дали е поръчвал тази пухенка в цвят imprime fleurs rose? интересуваме какъв точно е цвета на якето и подплатата
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6059333& … ue&ksource=-1

# 1 096
  • София
Има ли нечий мъж 183 см, 104 см талия и толкова ханш? Че не знам на моя кой номер панталон да взема? По таблицата излиза 52-54...ама повечето имат размер до 50  newsm78

# 1 097

Това го чакам  -   , някой има ли го? Много ли е тънко? Помня смътно, че се коментираше, но тогава не обърнах внимание  Rolling Eyes

Аз помня, защото го бях сложила в кошницата  Mr. Green Коментираше се, че е много парцаливо на живо и го махнах  Peace

За пиенето на студена вода - коментарът беше мой. Не съм имала подобен проблем, но четейки тук, стигнах до този извод  Rolling Eyes

# 1 098
Прочетох, че няколко момичета са си поръчали от евтините кецове. Не можах да разбера дали някой ги е получил, за да каже дали трябва да се вземе точния номер. Става въпрос за кецовете от 4Е и 3.50Е на Актив уеър.

Едни шаренки ли? Аз поръчах за дъщеря ми

# 1 099
Това е нещо като двойна белачка, подходяща за почистване на аспержи Rolling Eyes, днес и аз го видях, това успях да си преведа.

Прочетох, че няколко момичета са си поръчали от евтините кецове. Не можах да разбера дали някой ги е получил, за да каже дали трябва да се вземе точния номер. Става въпрос за кецовете от 4Е и 3.50Е на Актив уеър.

Получи ли ги ? Дали отговарят на номера или трябва един номер по-големи да поръча ?

# 1 100
Понеже видях на по-предните страници, че се говори за изтеглени пари за изчерпани артикули и някой беше написал "ще пиеш една студена вода" - ще си позволя да не се съглася. Франция има най-строгия търговски закон в Европейския съюз и това е абсурдно да се случи. Ако има изчерпан артикул, за който са изтеглени парите, отдел "Обслужване на клиенти" се свързва с клиента, който има този проблем по мейл или телефон - в зависимост от начина, който е избрал при регистрацията /тук да отбележа, че всички, които си написаха фалшив телефон, започващ с 06 е добре да си го поправят точно заради такива случаи/. На момента се решава как да се процедира с изтеглените пари. При мен се случи с един панталон, който струваше 6.20 Е. Дори не бях разбрала, че са изтеглили пари за него и не са го пратили. Кореспонденцията се водеше по мейла - искаха да ми изпратят чек, който аз отказах. Исках да ми изпратят подобен панталон за 5.30 Е. Ден по-късно в списъка на поръчките ми се появи въпросния панталон, а след това получих мейл, че все още ми дължат 0.90 Е, които все пак ще ми изпратят с чек, защото по закон са длъжни да ми ги върнат.
Надявам се да съм била полезна на някого, ако има кой да го прочете, разбира се.

Благодаря ти , Алекс ! Все те чаках да се покажеш и да ми отговориш. Пратих има веднага 2 писма и работата се раздвижи.... Simple Smile т.е всичко сега е "А домисил"

# 1 101
  • София
Bonjour Mme Petya Kirilova,
Vous signalez avoir reзu une paire de gants au lieu d'un " sudorifique" noir 34/36.
Je suppose qu'il s'agit du pull 8190410.
Je vous invite а nous retourner les gants reзus par erreur.
Je vous propose de renouveler l'envoi du pull.
Merci de confirmer qu'il s'agisse bien du 8190410, 34/36.

Може ли някой да ми помогне с превода? С преводача не разбирам нищо! Май искат да потвърдя, че става въпрос за пуловер 8190410, но какво казват за ръкавиците  newsm78?
Отговарят ти във връзка с подаден от теб сигнал за разменени артикули - ръкавици вместо пуловер. Приканват те да върнеш ръкавиците,а те ще ти изпратят пуловера. Предполагат, че става въпрос за пуловер 8190410, 34/36 и те молят да потвърдиш, че е така.  Hug

# 1 102
Това е нещо като двойна белачка, подходяща за почистване на аспержи Rolling Eyes, днес и аз го видях, това успях да си преведа.

Получи ли ги ? Дали отговарят на номера или трябва един номер по-големи да поръча ?

Те са детски и дъщеря ми си мери крака - десния с чорап - оказа се, че трябва 2 номера по-големи да вземем - така и поръчах. Тя носи 40-41 и поръчах 43. За да не ви уплаша тя е на почти 19 и е висока 177 см

# 1 103
Когато кодът ти е изпратен на мейла, той задължително работи, но на този акаунт. Ако се опитваш от друг, може и да не стане, защото някои са персонални. Досега не ми се е случвало да ми изпратят оферта и кода да не става, но понякога не е активен веднага, а чак на другия или по-другия ден. Това е за девойката, която твърди че нито и дава намаление, нито подарък, нито безплатна доставка... и за всички останали, които искат да знаят и четат.
И в този дух да питам някой получи ли нов каталог, че в тази оферта с кода уж пращат и каталог, но на мен не ми изпратиха. Получих само другите екстри.

# 1 104
  • In transit
  Алекс1 аз съм с такъв фалшив телефон, просто не открих как да го махна изобщо да не ми иска телефон. Има ли някакво решение на въпроса. Иначе при поръчка отмятам да ме уведомяват по мейл. Ще има ли проблем в такъв случай при вариант с изчерпан артикул?

Не знам как става, не мога и да предположа дали ще има проблем, но по-добре въобще да не ти се случва такъв вариант.  Laughing Може би някой от френско-говорящите мами знае как се променя. Със сигурност има начин за промяна на личните данни.

Аз пък и в трите акаунта не съм писала изобщо телефон и не ми е искало да го пиша изобщо.  Peace

# 1 105
  • София
Те са детски и дъщеря ми си мери крака - десния с чорап - оказа се, че трябва 2 номера по-големи да вземем - така и поръчах. Тя носи 40-41 и поръчах 43. За да не ви уплаша тя е на почти 19 и е висока 177 см
Ако става въпрос за тези, не са детски, а мъжки и според мен един номер по-големи е достатъчно:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5509521& … ue&ksource=-1

# 1 106
  • София
Когато кодът ти е изпратен на мейла, той задължително работи, но на този акаунт. Ако се опитваш от друг, може и да не стане, защото някои са персонални. Досега не ми се е случвало да ми изпратят оферта и кода да не става, но понякога не е активен веднага, а чак на другия или по-другия ден. Това е за девойката, която твърди че нито и дава намаление, нито подарък, нито безплатна доставка... и за всички останали, които искат да знаят и четат.
И в този дух да питам някой получи ли нов каталог, че в тази оферта с кода уж пращат и каталог, но на мен не ми изпратиха. Получих само другите екстри.
Момичето питаше конкретно за код 57983, който беше валиден до вчера, но то днес изписва, че е невалиден, иначе беше супер оферта.  Hug

# 1 107
  • София
Благодаря за светкавичният отговор mira_lgl  Hug !Прие ми код Colis!Щом получа "чувалите" ще се похваля! Laughing

# 1 108
Аз пък и в трите акаунта не съм писала изобщо телефон и не ми е искало да го пиша изобщо.  Peace

Да, защото си избрала да се свързват с теб по имейл.
Другите, които избират телефон трябва  да го пишат и стават проблемации.

# 1 109
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
sophsan, Hug!

Отзиви за това?

Някой успя ли днес да си поръча тази пухенка - на мен за всички цветове и размери ми дава, че е Desole!

Общи условия

Активация на акаунт