LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 734
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Бургас
Някои от Бургас да е получвал пратка от 09.01. Чета тук че още от мин седмица са получили от тази дата, а аз нямам нищо  Sad Sad Sad

# 1 231
  • Добрич
От 2 поръчка от намалението обещавах да не поръчвам повече, но вече имам 10 поръчки #Crazy. И мен ще ме изгони мъжо, като разбере  #2gunfire. Няма, ли да спрат тези намаления вече  baby_neutral Поне да почнат да идват.

# 1 232
Момичета,да ви питам нещо.
Сега ходих да си внеса пари по сметката и ми казаха,че сметката е левова.Има ли някакъв проблем?Ще мога ли да пазарувам с тази карта?На ЦКБ е,виза дебитна.

# 1 233
Получих оферта, ето ако може някой да я ползва. И да ми каже какво намалява Simple Smile
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … 0940498RO00950094

Това е безплатна доставка, намаление от 15 евро за колекция Мода и Деко 2008 и подарък кухненските прибори с код 65218 + каталог

Кодът личен ли е?

Личен е .

Сега ходих да си внеса пари по сметката и ми казаха,че сметката е левова.Има ли някакъв проблем?Ще мога ли да пазарувам с тази карта?На ЦКБ е,виза дебитна.
Не ,няма проблем моята е също левова и е в ЦКБ.

# 1 234

Естествено, просто сумата се превалутира по курс продова евро за кредитни банки на съответната банка.

# 1 235
  • Варна
Получих оферта, ето ако може някой да я ползва. И да ми каже какво намалява Simple Smile
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … 0940498RO00950094

Това е безплатна доставка, намаление от 15 евро за колекция Мода и Деко 2008 и подарък кухненските прибори с код 65218 + каталог

Кодът личен ли е?

Личен е. Вече го пробвах и не иска. Пише, че е само за нови клиенти. Скоро си направих нов акаунт и досега нищо не съм получила на него.  #Cussing out

# 1 236
  • София
Трябва да е виза електрон. И моята е левова.
Към ПИБ ...обикновено са на линия след 30 минути
странното е че сега ми дава като избор на карта само американ експрес
излезнах и влезнах пак...все същото...или сайта им се сдуха пак...или не знам
май ще си поръчвам само от един ...
Пак се е бъгнал сайта, дай му 20 мин почивка и пробвай пак. Те са в картата, след 30 мин до 2 часа, ама Борика освобождава 2 пъти дневно парите. Ако са през нея и са внесени след 11, ще са свободни след 18 часа.

# 1 237
... и подаръка е страхотен (чаршафа на лалетата).

Може ли код за чаршафа с лалета, че явно съм го пропуснала? С ластик ли е? Размери?

# 1 238
  • София
... и подаръка е страхотен (чаршафа на лалетата).

Може ли код за чаршафа с лалета, че явно съм го пропуснала? С ластик ли е? Размери?
49808, чанта розова и чаршаф, плик, двоен размер.

# 1 239
Мерси!

Някой успява ли да поръча тая  пола? От вчера се  опитвам и все ми вади съобщение, че трябва да си избера размер, а такъв изобщо не е  даден за избор...
http://laredoute.fr/vente-la-jupe-coupee-en-biais.aspx?productid … e&pagesize=16

# 1 240
  • София
Момичета, как да разбирам размер H180 x L140 за пердета, кое е дължината  newsm78

# 1 241
  • гр.Пловдив
Момичета извинете ако се повтарям. Има ли код за безплатна доставка и ако има какъв е? Аз имам в кошницата PRIX MINI това има ли значение?
Предварително благодаря!

# 1 242
  • Пловдив
Мерси!

Някой успява ли да поръча тая  пола? От вчера се  опитвам и все ми вади съобщение, че трябва да си избера размер, а такъв изобщо не е  даден за избор...
http://laredoute.fr/vente-la-jupe-coupee-en-biais.aspx?productid … e&pagesize=16

Не можеш да я поръчаш, няма указан размер

Момичета, как да разбирам размер H180 x L140 за пердета, кое е дължината  newsm78

височина 180 -дължина 140

# 1 243
Продължавам да поръчвам  Sick
какво става - не съм излизала по магазините от месец и нищо не съм си купила..само примъквам кошници от Франция.... Crazy
Да не би да са сложили някаквъ скрит кадър или друго хипнотизиращо, че не мога да се спра  Mr. Green
Ще ме изхвърлят от работа вече....а без нея как ще си плащам кредитната карта  Thinking
Извинявам се за оффа... потънах в размисли и страсти...прекалявам вече
Не ща повече намаления  Tired

Синдромът, повторен симптом по симптом, се намира и у мен Mr. Green Но не се оплаквам особено - така или иначе поне се спасявам от неизбежния контакт с мили български продавачки smile3503

# 1 244
H- Hauteur (Отьор) - Височина
L - Largeur (Ларжьор) -Широчина

Общи условия

Активация на акаунт