LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 46

• 79 682
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 1 245
Момичета, как да разбирам размер H180 x L140 за пердета, кое е дължината  newsm78
H=Hauteur-visochina
L=Largeur-shirochina.  bouquet

# 1 246
  • София
Момичета, бихте ли ми казали тези детски пухенки отговарят ли си на номерата, искам да взема на дъщеря ми, която е на 7год. и половина, но така че ако може и другата зима да я поноси  Laughing За ръст 138 ли да взема или направо 150, защото тя в момента е 126см., но е едричка??  Hug
http://www.laredoute.fr/vente-longue-doudoune-matelassee-enfant. … e&pagesize=16

# 1 247
  • София
Много благодаря на всички за отговорите   bouquet

# 1 248
  • До хладилника, който обичам
Моля, моля Simple Smile някой тук щеше да получава тези балерини вчера:

Ще кажете ли реални отзиви?

п.п.с. А има ли код за безплатна доставка И подарък?
Rolling Eyes

# 1 249
Здравейте. Нещо не мога да се оправя с размерите за обувките. Дъщеря ми носи 28-29 номер обувки от БГ, те на кой номер ще отговарят от LaRedoute ?

# 1 250
Не можеш да я поръчаш, няма указан размер

Има доста намалени стоки, от които е останал само един размер (и  опция за избор на размер изобщо не се показва) и тях си ги поръчвам - размерът излиза директно в кошницата ми. Явно има проблем точно с тая пола и грешката не е в мен.

# 1 251
8922612
Моя позната дето заедно поръ4ахме сега звъняла на този тел. казали и 4е не можело да има толкова строи колети Shocked

# 1 252
  • София
8922612
Моя позната дето заедно поръ4ахме сега звъняла на този тел. казали и 4е не можело да има толкова строи колети Shocked
Аз се притеснявам, че може да са ги върнали като непотърсени. ooooh!
Момичета извинете ако се повтарям. Има ли код за безплатна доставка и ако има какъв е? Аз имам в кошницата PRIX MINI това има ли значение?
Предварително благодаря!
Има доста кодове в сайта на Финти /има го на 1-ва страница. Пробвай ги, може някой да стане при теб.

# 1 253
  • София
  Eто тези кодове дейсваха при мен за безплатна доставка
39195, 64106,25372, COLIS, 64092 , 64084

# 1 254
  • Бургас
Получих оферта, ето ако може някой да я ползва. И да ми каже какво намалява Simple Smile
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … 0940498RO00950094

Това е безплатна доставка, намаление от 15 евро за колекция Мода и Деко 2008 и подарък кухненските прибори с код 65218 + каталог

Кодът личен ли е?

Личен е. Вече го пробвах и не иска. Пише, че е само за нови клиенти. Скоро си направих нов акаунт и досега нищо не съм получила на него.  #Cussing out
Колко нови аз пуснах една такава на 18.01 и сега пак ми дава да поръчам с този код

# 1 255
Момичета, бихте ли ми казали тези детски пухенки отговарят ли си на номерата, искам да взема на дъщеря ми, която е на 7год. и половина, но така че ако може и другата зима да я поноси  Laughing За ръст 138 ли да взема или направо 150, защото тя в момента е 126см., но е едричка??  Hug
http://www.laredoute.fr/vente-longue-doudoune-matelassee-enfant. … e&pagesize=16

Вземи по-голямата....те са с допълнителен вътрешен ластик на ръкавите ...може да се подгъват...не седи грозно....аз като я взех септември...в началото на зимата я носеше подгъната....взела съм 126...Габи сега е 122.....вече не подгъваме, но са леко дълги ръкавите
размера е точен.....прецени си....ако е по-пухкава...по-голямата по-добре
иначе....цвера който е Prune не изглежда като на снимката...много е готин на живо

# 1 256
  • София
BgViki, много ти благодаря за бързия отговор!    bouquet
А широчината как е или е по-скоро вталена? Розовият цвят хубав ли е?  Hug

# 1 257
  • Варна
Здравейте. Нещо не мога да се оправя с размерите за обувките. Дъщеря ми носи 28-29 номер обувки от БГ, те на кой номер ще отговарят от LaRedoute ?

Моят син носи 29,аз му взех 31,но са му много големи #Crazy
Сега поръчах още едни 30-ти номер на Disel и се надявам ,че тях ще може да ги носи на пролет Peace

# 1 258
п.п.с. А има ли код за безплатна доставка И подарък?

Има, някой пусна скоро една такава: http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=la … 0940498RO00950094
Но си  има условия, за да сработи всичко на куп Simple Smile.

# 1 259
Благодаря за бързия отговор  Peace
Почвам да правя поръчката.Дано не объркам нещо,че  ми е за пръв път

Общи условия

Активация на акаунт