Къде в Бургас (7) ...

• 65 747
  • 665
  •   1
Отговори
# 570
LaDiDa, аз като човек, който е ходил и видял доста градини, учителки и директорки, бих ти препоръчала две градини в центъра. Едната е тази на Вардар. Наскоро й направиха ремонт и е в отлично състояние, а персонала е невероятен. Това е по приказки на моя много добра приятелка, чиято дъщеря ходеше там. И детето и майката (моята приятелка) бяха доволни.
Другата градина,  която с две ръце ти препоръчвам е ЦДГ "Златното ключе" на ул. "Сливница" и ул. "Дебелт".
И двете ми деца са посещавали тази детска градина и нито за момент не съм съжалила, че съм ги записала там. Лично моето мнение е, че там  учителки и лелки се грижат за децата така, все едно са техни.Дъщеря ми в момента е първи клас и подготовката, която получи в детската градина е на ниво, много по-високо от това на други деца, от други градини. Това е според учителката й в училище.

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 16:03 от Анонимен

# 571

Другата градина,  която с две ръце ти препоръчвам е ЦДГ "Златното ключе" на ул. "Сливница" и ул. "Дебелт".
И двете ми деца са посещавали тази детска градина и нито за момент не съм съжалила, че съм ги записала там. Лично моето мнение е, че там  учителки и лелки се грижат за децата така, все едно са техни.Дъщеря ми в момента е първи клас и подготовката, която получи в детската градина е на ниво, много по-високо от това на други деца, от други градини. Това е според учителката й в училище.

И аз съм излязла от тази детска градина Laughing До 90-та бях там...Не смеех да препоръчам, защото не знаех дали са запазили нивото, но явно са! Мнението на моите учителки в училище беше същото!

# 572
  • Бургас
За "Златното ключе" съм 99% убедена, че няма места за следващата учебна година Rolling Eyes Ако не се лъжа всичко беше заето още в първия ден, когато обявиха прием за септември. "Райна княгиня" също е много добра градина Peace

# 573
LaDiDa, аз ще ти кажа, че където и да си запишеш детето има начин да му се обръща повече внимание.Така че градината не е от толкова голямо значение. smile3503

# 574
  • Бургас
LaDiDa, аз ще ти кажа, че където и да си запишеш детето има начин да му се обръща повече внимание.Така че градината не е от толкова голямо значение. smile3503
Какво имаш предвид newsm78

# 575

Спонсорство ...!!! Wink

# 576
  • Бургас
Спонсорството евентуално има отношение към приема на детето в дадена градина, но не и към работата с него по-нататък Wink Определено нивото на градината има значение.

# 577
за златното ключе не се знае още дали има места или не,записах си детето в първия работен ден на януари,беше ,за там знам ченомер 32,но ми казаха чак Август да проверя дали е приет,това не означава че няма места.За там знам че е много добра градина,но в крайна сметка го записвам другаде,където ми казаха че е приет веднага,а не да чакам до август.

# 578
  • Бургас
В "Златното ключе" няма места за септември; вече го твърдя със 120% сигурност Peace

# 579

Спонсорство ...!!! Wink
.
 Не само.Има куп други неща, на пръв поглед дребни, ама няма аз да ви уча.

# 580
 А места навсякъде и винаги се намират.
аХ`Не!, какво стана, намери ли музиката? Laughing

# 581
  • Бургас
Не съм сигурна,че това е най-подходящото място за каквито и да е процедури.

Защо?

# 582
Не съм сигурна,че това е най-подходящото място за каквито и да е процедури.

Защо?
И аз много искам да знам.
Работя с тях и ако нещо не е наред трябва да знам.
Винаги е пълно и имат много клиенти, за да ходят трябва да са доволни.... newsm78

# 583

Спонсорство ...!!! Wink
.
 Не само.Има куп други неща, на пръв поглед дребни, ама няма аз да ви уча.

Научи ни де...   bouquet

# 584
  Ела на следващия купон и ще ти кажа. smile3503

Общи условия

Активация на акаунт