Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 192
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 945
момичета извинете ме, сигурно е питано но нещо не можах да го намеря. Козметиката в кои пощи се проследява.

след като видиш,ч е е тръгнала от хонг конг, след няколко дни я търси в руските пощи Laughing

# 946
ru_, мислех си че в руските ама не бях сигурна
мерси   bouquet

# 947
ru_, мислех си че в руските ама не бях сигурна
мерси   bouquet
нищо, нали за това сме тук да си помагаме Peace

# 948
Момичета, някой да е поръчвал тези дни чрез Фема? В понеделник ми бяха пратили стойността на поръчката и аз тогава внесох парите. От тогава ни стон, ни звук #Crazy Сега им писах на ICQ и няма отговор Tired Обикновено на следващия ден ден след като преведа парите или на същия ден ми пращат ордера от Ягодката.....сега незнам какво става newsm78 Дали не ме преметнаха нещо Sick

# 949
Момичета, някой да е поръчвал тези дни чрез Фема? В понеделник ми бяха пратили стойността на поръчката и аз тогава внесох парите. От тогава ни стон, ни звук #Crazy Сега им писах на ICQ и няма отговор Tired Обикновено на следващия ден ден след като преведа парите или на същия ден ми пращат ордера от Ягодката.....сега незнам какво става newsm78 Дали не ме преметнаха нещо Sick
В тази връзка само да се оплача и аз. Направих поръчка на шампоан и маска Керастаз/големите разфасовки/в Златна рибка/на ФЕмА е/  още на 15 ЯНУАрИ и още не съм я получила. При поръчката казаха ,че идват за 1 месец, а то стана .....
Вече и старите ми опаковки свършиха и не знам ще дойдат ли и кога. Embarassed

# 950
В тази връзка само да се оплача и аз. Направих поръчка на шампоан и маска Керастаз/големите разфасовки/в Златна рибка/на ФЕмА е/  още на 15 ЯНУАрИ и още не съм я получила. При поръчката казаха ,че идват за 1 месец, а то стана .....

Е как за един месец, те от луната ли ги пращат?  ooooh!

# 951
  • София
Ужас, пиши  им  и настоявай да си ги получиш баси #Crazy

# 952
Да се оплача и тук - получих антицелулитния на Биотерм и е с изтекъл срок на годност!
Моля, някой пращал "гневно писмо" да ми услужи с него!  Praynig
Ако някой има продукт на Биотерм и е сигурно, че е годен - напишете кода тук, за да се ориентирам дали пък аз не греша.

# 953
От Фема ми писаха най-сетне на кюто, имало проблем с тяхната поща и затова не съм била получила писмото. Сега като го получх пък ми пише Payment confirmation is pending  newsm78
До сега не се е случвало такова нещо, на 25.02 била пусната поръчката според тях Tired

# 954
Имам две блокирани суми от Ягодка три пъти им изпращах билинг адрес и  кода и извлечение от банката им пратих и нищо
Ми ,ядосват ми вече!

# 955
  • Варна,морето ...

КАК ТАКА МЕСЕЦ- ТЕ ГИ ПРАЩАТ ОТ ПЛОВДИВ ЗА 2 ДЕНА ИДВАТ СЪС СПИДИ
НЕЩО НЕ Е НАРЕД.ИНАЧЕ АЗ НЕ СЪМ ИМАЛА ПРОБЛЕМИ С ФЕМА ВСИЧКО Е БИЛО ТОЧНО ДО СЕГА

# 956
  • Варна,морето ...
От Фема ми писаха най-сетне на кюто, имало проблем с тяхната поща и затова не съм била получила писмото. Сега като го получх пък ми пише Payment confirmation is pending  newsm78
До сега не се е случвало такова нещо, на 25.02 била пусната поръчката според тях Tired
при мен така се беше получили но след 2 дена нещата се оправиха  имало някакъв проблем с преводите от страна на ягодата до колкото си спомням. не се притеснявай ще си получиш нещата

# 957

КАК ТАКА МЕСЕЦ- ТЕ ГИ ПРАЩАТ ОТ ПЛОВДИВ ЗА 2 ДЕНА ИДВАТ СЪС СПИДИ
НЕЩО НЕ Е НАРЕД.ИНАЧЕ АЗ НЕ СЪМ ИМАЛА ПРОБЛЕМИ С ФЕМА ВСИЧКО Е БИЛО ТОЧНО ДО СЕГА
За два дни идват продукти Лореал проф., а Керастаз е със заявка и ги няма налични

# 958
при мен така се беше получили но след 2 дена нещата се оправиха  имало някакъв проблем с преводите от страна на ягодата до колкото си спомням. не се притеснявай ще си получиш нещата
вече е шипнато

# 959
Някой поръчвал ли в ягодка с дебитна Visa Electron на ЦКБ?

Общи условия

Активация на акаунт