След сесията, идва и семестъра с уроци нови за Фотошоп....(10)!

• 14 947
  • 329
  •   1
Отговори
# 225
 Thinking На мен ми е достатъчно несиметрично, за да го и завъртам... но ще пробвам, може да ми хареса  Simple Smile

# 226
  • Бургас
Айде да помоля някой да си отвори менюто Edit - Color Settings и по възможност да пусне тук екрана на настройките, за да видя къде има разминаване.
Ето го моя:

# 227
  • София
Заповядай!Мултито не се отваря нещо , та ги качих в снимка.
Дано виждаш добре. newsm78 Моят фотошоп е CS3 Extended.

# 228
Момичета,
Набутала съм страашно много четки във фотошопа и не знам как да ги махна Embarassed. Моля ви ако знаете споделете. Ще съм ви много благодарна.

# 229
  • Бургас
Момичета,
Набутала съм страашно много четки във фотошопа и не знам как да ги махна Embarassed. Моля ви ако знаете споделете. Ще съм ви много благодарна.

С десен бутон върху самата четка, която искаш да изтриеш - и после "Делийт". Аз така процедирам  Peace

# 230
  • Плевен
Никки,не знам как да кача моите color settings тук,но сравних и всичко е едно и също

# 231
val_stef-сложи и по средата от тези цветенца.Направи от елемента ,/който е като четка/дръжка и сложи 3 цветенца

Ани, ето сложих, не мога да преценя дали са добре обаче, май по малки трябваше да ги направя newsm78

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 13:58 от val_stef

# 232
Какво ще кажете за тази?

val_stef аз бих ги центрирала малко по в дясно тези по средата. Супер е!!!!  bouquet

# 233
Moni-boni, с лошо качество е фона, смени го с някой по-качествен... Инак ми харесва:)

# 234
Kак да направя хоризонтално ориентирана снимка - вертикално, за да си я сложа на телефона?

# 235
Image->rotate.... но повечето програми за преглед на снимки имат тази опция.

# 236
ама не да извъртя снимката, а да я направя вертикална

А как е вълна (морска) на английски?

# 237
Ааа... ами от crop tool

# 238
Благодаря mle4ko Hug
Ей сега ще опитам, но май ще падне работа ooooh!
Шушулче Може с  Image -  canvas size и само на height добавяш стойност, но стават бели полета отдоло и отгоре на снимката за да я направят вертикална. Ако позволява снимката, може и да отрежеш по малко отстрани с  rectangular marqe tool  и после бутон del.
Да ви кажа аз започнах отначало да се уча сама от уроци в нета, в последствие ви открих и сега хвърлям по едно око. Нещо не мога много да си организирам времето и да бъда по-последователна, но имам огромно желание.
Тук може да видите няколко нещица, но рамка прекрасна като вашите още не съм захващала да сътворя.
http://necifer.multiply.com/photos/album/13
 Разрешавате ли и аз да се включа в коментарите Rolling Eyes . Аз много искам вие да се включите с коментари по моите работи Laughing, които обещавам скоро започвам да пускам.

# 239
neci, определено има нужда от коментиращи   bouquet
Аз и до сега гледам и не ми идва...  Simple Smile само се възхищавам.

Да питам - може ли да се обърне хоризонтално, вертикално леър и как? Знам, че има имидж>ротейт>флип хоризонтал, ама това е за цялото, а само отделен леър?

Общи условия

Активация на акаунт