Анатомията на Грей - 5

• 33 720
  • 465
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Нещо много се сбози този филм  ooooh! Едвам изтраях да го изгледам, нещо не ми харесаха тези две серии, незнам защо. Tired  Обаче новият доктор ме кефи  Mr. Green

Оххх, и аз така. Много дълъг и скучен ми се видя, макар че идеята не беше лоша, но...

# 136
Определено първия епизод на Частната Практика по- ми се хареса.

Аз свалям от http://www.mininova.org/, за който не хваща Арената или Замундата.

# 137
  bouquet мишолина

# 138
# 139
. namerih, mesri.

Последна редакция: сб, 04 окт 2008, 20:18 от 10cent's

# 140
  • София /Абсурдистан

Намират ли се някъде субтитри?

# 141
Има само английски субтитри в DMCA-removal-from-Google
Миналата година го превеждаха там, ама много бавно, за този сезон същия преводач май ще превежда, ама не дава срокове - когато-тогава...

# 142
  • Варна

Има субтитри момичета!

# 143
Аз отговорих на Unknown_lady за Практиката, за Анатомията на Грей има отдавна

# 144
  • Варна
Аз отговорих на Unknown_lady за Практиката, за Анатомията на Грей има отдавна

Embarassed

# 145
Я кажете как са новите серии - на ниво ли са, какво става? Че аз нямам време да гледам - иначе съм ги изтеглила и ме чакат в компа, а поне ако пишете какво става ще съм в час и без да гледам(поне докато съм в офиса мога да чета  Laughing ).

# 146
Я кажете как са новите серии - на ниво ли са, какво става? Че аз нямам време да гледам - иначе съм ги изтеглила и ме чакат в компа, а поне ако пишете какво става ще съм в час и без да гледам(поне докато съм в офиса мога да чета  Laughing ).

Споделям напълно изразените по-горе мнения, че сериалът се е поразводнил. То се и очакваше де. Мен лично ме издразни началото на петия сезон - не намирам за нормално интригата МерДер да буксува все на едно място с едни и същи колебания за енти път.
Дано в следващите серии вкарат някакво развитие, нови лица, свежи идеи... В тази връзка - новият доктор ми харесва.
Повече не издавам - гледай и ще разбереш.  Mr. Green

# 147
На мен общо взето ми харесва как започна. Поне пораздвижиха малко персонажите, появи се и ново лице.
Меридит-Дерек наистина са много досадни. Меридит започва да ме дразни и физически с тези устнички присвити, като тъпа патка, на която все нещо не й е ясно за живота. Жената сигурно е около 35. Тези Радини вълнения бяха интересни в 2 епизода, 5 сезона... е много.

# 148
Здравейте!
Тъй като се опитвам да намеря 4-ти сезон в Арена и да го изтегля,не го намирам,искам да питам-има ли го качен там?Имам регистрация само за там-за Замунда нямам-не ме пуска вече втори ден. Rolling Eyes

# 149
  • София /Абсурдистан
Има само английски субтитри в DMCA-removal-from-Google
Миналата година го превеждаха там, ама много бавно, за този сезон същия преводач май ще превежда, ама не дава срокове - когато-тогава...
Какво да се прави, ще изчакам българските все пак ...

Общи условия

Активация на акаунт