Варненска лИбовна - 34

• 16 177
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
 Моля ви, по възможност не ходете на публични места.

Много ме е яд, че не спрях баткото от детска градина, когато чух че ще има грипна епидемия. Онзи ден вдигнах 39'Т. Вчера майка щеше да взема малкия да го гледа, но се оказа, че и той вече е заразен. Освен другите лекарства му изписаха Sumamed, но милия повръща от него.
 И тримата започнахме с кашлица и после вдигнахме Т.

# 121

И тримата започнахме с кашлица и после вдигнахме Т.
Ох уплаши ма като каза кашлица  Sad мойта тез дни ко и стана кашля ми сутрин или вечер, водих я на доктор да я слуша, ама чисти са и дробчетата, предписа ми едни сироп за всеи случей, профилактично ама продалжава да кашля само се моля да не се разболява  Praynig

# 122
 Да не те плаша, но и нашите дробчета са чисти. Давам течен витамин С 2ml * по две на ден, Prospan, за над 2год.  много ефикасен бил Isoprinosine, баткото го пи и вече може да се каже, че е оздравял, вчера и аз го почнах.

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 10:40 от Amaretto

# 123
  • Откъм Варната
...Ох уплаши ма като каза кашлица  Sad мойта тез дни ко и стана кашля ми сутрин или вечер, водих я на доктор да я слуша, ама чисти са и дробчетата, предписа ми едни сироп за всеи случей, профилактично ама продалжава да кашля само се моля да не се разболява  Praynig

Може да се дави от плюнките, слюноотделянето се засилва при разтеж на зъби и бебоците още не са много наясно как да гълтат

# 124
Айдееее народе към морската, към 13-13.30 ще гледаме сме там, който иска да се видим да звънка 0889/951461 -Кали, а обичайните заподозряни да не се крият, и специално за daninka : Стига са кри, а ела да се видим  Wink
обичайните западозрени вчера бяха в морската...обаче на барчетата имаше две три майки/ не от форума сигурно , hahaha защото бяхо подозрително тихи и спокойни Shocked/по алейките имаше разни мамчета ,но редовните заподозрени Joy ги нямаше май.Днес съм до 13 на работа и към 13.30 ще се спусна към градината,та да разходя Викито малко.Да ме позаболи малко кръста от приведената поза над него ,да го държа да се поклаща ентусиазирано насам-натам....все към шубраците ме тегли това дете Sick аз искам по чистата алейка а то #Crazy пък към дървета и храсти.... newsm78 горски ли ще става какво ли Rolling Eyes

# 125
Здравейте мамчета от Варна!
Много ще се радвам да се запиша в тази нова тема. Отдавна следя форумите в бг мама ама скоро се наканих да пиша. Поздравявам ви с хубавото време на вън и приятна разходка на всички. Бих се радвала да се запознаем.

# 126
обаче на барчетата имаше две три майки/ не от форума сигурно , hahaha защото бяхо подозрително тихи и спокойни Shocked/

А случайно две от майчетата да бяха на стълбите при диванетата Thinking.Аз и Ронжа бяхме там Laughing

# 127
Здравейте на всички!
Откакто сме се родили - вече 5 месеца и нещо все с мъка откривам обикновения български лактогонен чай.Някой има ли инфо къде във Варна има в момента? Проверила съм в Марешки, кварталните аптеки и една билкова в района на частната автогара.

# 128
  • Варна
Здравейте, как сте? Времето малко се позатопли и виждам, че вече всички плъзнахме на разходка. Ние вчера излизахме тук в квартала; ходихме до ледената пързалка, ноо аз бях единствената мама, която беше излязла  #Crazy А по-принцип се събират около 20 майки с деца.
 Някои ден ще се наканя да сляза и да се запознаем. А сега се сещам - утре сме на ортопед зад Общината към 14:30; ако има дружна разходка мога да се ключа евентуално Heart Eyes ако приемате дребошлъци разбира се  Laughing
Тези дни не пиша много, че нещо съм яхнала метлата  afwitch и не съм на кеф; и аз незнам защо.

Вчера бяхме на мерки и теглилки и резултатът е 6200 гр. (+800) и 61 см. (+ 4 см.)  Mr. Green

Хайде до скоро

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 12:08 от Yanina

# 129
Я да драсна и аз някой ред във варненската темичка. Гледам и тук има болни и ние сме така почти цялото семейство, който може да ограничи обществените си контакти да го направи, че грипа е ужасен  Hug
Много ви завиждам за разходките из морската, моят дребен вече е голям ходи на ясла и излизаме из морската само през съботите.
Пижулинка, гледам се разочарована от лабораторията в Аспарухово, що така от коя по-точно от държавната или от частната, щото ние от частната сме доволни, досега не сме имали проблеми, а педката ти коя е?

# 130
Пижу и Ники беше с нисък хемоглобин като бебе.Пихме желязо и се оправи.Не се притеснявай.За твое успокоение му пускай изследвания няколко месеца подред,за да го наблюдаваш.Иначе яжте много зелени неща-спанак,коприва,лапад,черен дроб,жълтък,месо
всичко що има желязо.От зеленината може да ви почернее акото и да се запечете.

# 131
обаче на барчетата имаше две три майки/ не от форума сигурно , hahaha защото бяхо подозрително тихи и спокойни Shocked/

А случайно две от майчетата да бяха на стълбите при диванетата Thinking.Аз и Ронжа бяхме там Laughing

ами ........ newsm78 май нямаше в този час около 14 и нещо....ама като не знам как изглеждате ... hahaha щрак на портрет...може и да сме ви разминали ... Shocked най нагло....аз бях с каката и малкия....ама  може и да не съм ви скивала Embarassed

# 132
Да не те плаша, но и нашите дробчета са чисти. Давам течен витамин С 2ml * по две на ден, Prospan, за над 2год.  много ефикасен бил Isoprinosine, баткото го пи и вече може да се каже, че е оздравял, вчера и аз го почнах.
Ами взех и сироп против кашлица на д-р Таис, а както казва и KaliMa може да не е настинка а зъби, засега не ми е вдигала темепратура пък и от сиропа кашлицата може да се увеличи бе само се моля да не е грип Praynig

# 133
Amaretto Isoprinosine e много добро средство  PeaceЕто повечко инфо за него:
http://www.ewopharma.bg/index.php?page=itemid&id=3
По-евтин вариант е Remantadin,ето инфо и за него
http://www.ecopharm.bg/lang_bg/product.php?id=8

# 134
  • Варна
Yanina, къде се намира тази ледена пързалка ? Чух, че скоро са я открили, но не знам къде е, а пък искам да отида да я видя.

Общи условия

Активация на акаунт