Варненска лИбовна - 34

• 15 936
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Софи82 УУУУУУАААААААААААААААААААУУУ Crazy

# 151
малееее каква трапеза... Hug Peace
да ви пораснат вси4ки зъбки,да са здрави!!и да хапвате после с тях вси4ко!!!
 Joy

Peaceаз също излизам по обед- отивам да взема храната на Фотинов ,прибираме се,нахранваме се и пак излизаме ,ве4е готови да зяпаме и да спим...първо минавам през Морската и после отивам на по- шумно,ина4е не заспиваме.. newsm78
кака Ели беше 2 дена на градина и сега преди да легне ми каза- май ми дращи гърлото... ooooh! ooooh!ей,настръхнах...само да не е туй,което не искам да  е...щотоооо
#2gunfire baby_neutral Embarassed

# 152
  • Варна
Здравейте момичета, зная че отдавна не съм писала, но бях в клуба на Май-ките с две деца, а и фотошопската ми страст изяжда свободното ми време. До скоро гледах и племенницата ми, поради факта, че сестра ми беше със счупена ръка. Племенницата ми е уж голяма (5г., но  с малката се вдетенява доста. Така лудвах, защото нямам този тренинг и то с такова лудо хлапе, каквото е то.
Иначе сме добре, на консултация не сме ходили, защото ни хвана зима и изпуснахме деня за нея, но с педи проведохме такава по телефона. Mr. Green
Мирелка има вече 5 зъба, два от долу и три отгоре, пълзи и много вика, особено "ба-ба, ля!"
Ние май ще прекараме тук зимата при нашите родители, а така да ми липсва Варна. Sad
Iv4ok така да ми се ходи и на мен на тези люлки, нали ще живеем там, но не ни разрешават да се нанесем още, а кога ще стане вече се обезнадеждих Cry

# 153
pets малки големи всякакви приемаме Hugама май лентичката ти не е вярна Rolling Eyes

# 154
сега излизаме пак, ще пазаруваме, ще вземен храната, ще пием кафе и в 12 сме там

# 155
Здравейте варненки!
sofi82, честито ви първо зъбче и мерси за почерпката! Аз знам поверие да се подарява дъвка и игла, когато на детето му избие първото зъбче, за да са бели и остри зъбките  Laughing
Аз имам една питанка, нашата кака има рожден ден на 21 и иска рибки, имате ли представа къде има хубави магазини за рибки, а и как стои въпроса с тези морските, дето приличат на Немо от филмчето, казаха ми, че един такъв аквариум излизал около 1800 лв,  Cry, което ние не можем да си позволим, но дали е истина?

# 156
  • Варна
баща ми каза че като пробие първото зъбче трябва да раздадеш игли на комшийте,за да излизат лесно зъбките.
аз забравих ... може би нямаше да имаме такъв зор сега.  Rolling Eyes

# 157
  • Откъм Варната
Ние след малко излизаме, имам малко задачки да свърша и към 14 часа най късно ще сме в морската, някой от обичайните заподозрени ще са там по рано, който иска да идва

# 158
  • Варна
ние ще заминаваме на село, ще се видим в пуниделник  Stop

# 159
Здравейте мами!
Честито първо зъбче! Да ни се връща и на нас  Laughing. И аз знам, че се раздават иглички и дъвки да са остри и здрави зъбките.
krasykm06 по питанката ти за рибките, има специален магазин само за рибки на ъгъла срещу кръглата банка. Брат ми иам аквариум, голяма е играчка. Ако не искаш огромен можеш да намериш за 100 - 200 лв. ама като купиш и всичи дрънкули за него става.. Whistling. В Пикадили зад Окръжна болница има аквариуми, рибки и аксесоари за тях.
Линийката ми е вярна, сгрешила съм в съобщението обикновено пиша с една ръка с другата държа 7,500 кг. гюленце, както и в момента  Laughing Малката почти не спи през деня, освен на разходка.
Къде можем да ви намерим днес и как да ви познаем? newsm78

# 160
хубав магазин за рибки има на Сливница,до Вар4ев и сладкарница Еделвайс...посока Нептун...там има рибки като немо ,но са скъпи +подръжката ,защото имат особени изисквания за водата и температурата ,.и ние искахме,но сега имаме около 15 други малки в един нормален аквариум.
друг магазин- срещу Медицинския университет на ъгъла.там също имат вси4ко!!!
успех!

и ние ще излизаме- 4акам да свърши голямата работа и се мятаме из морската,центъра и пазара...Wink)

# 161
Къде можем да ви намерим днес и как да ви познаем? newsm78

Звънкай 0899982603

За аквариум-в Пикадили център имаше готов комплект с филтър лампа и иииии забравих за 110лв но е малък литраж.
Пред медицинския има 168лв май 70л беше-това с капака

# 162
олеле много смело да се насочиш към соленоводни рибки ако не си гледала....
послушай ме и започни с нещо евтинко и сладководно, а после вземи други. а що се отнася до цената... доста са соленички, с право са ти казали че да си направиш аквариума както трябва... поне 1500 си задели

# 163
Ау, колко много отговори имам за рибките, благодаря ви момичета  Hug на нас не ни трябва голям аквариум тъй като и мястото ни не е много, а и е за детето все пак, което си е потенциален риск, кой знае как ще ги хранят. ще разгледаме и ще си вземем нещо дето да е за нас, просто тия морските са много красиви  Rolling Eyes

# 164
Привет момичета   bouquet
Аз май съм пропуснала да се разпиша тук  Grinning.
Ако може някой да ми каже в коя варненска аптека мога да намеря капките против колики КОЛИЕФ?
Много ще съм ви благодарна.
Аз също съм варненска мама. Имам /както се вижда/ две принцеси - Марина и Александра! Ще се радвам да пиша и при вас.

И още - живея в района на Почивка и съм на 34 години. /ама не ми личат  Mr. Green/

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 14:04 от amadis

Общи условия

Активация на акаунт