ДОБРИЧки майки - ЗАЕДНО ЗА ДЕЦАТА (2)

• 33 958
  • 914
  •   1
Отговори
# 750
  Диде, шия на панама да, но на огромна и с шесторен конец, че става по бързо. Иначе на малката се изкьорвам и става много бавно. Къдри ти с С 200 ли ги лепиш, аз си взех сега едно от строителния магазин, то е по гъсто и се надявм да не се разтича като другото, и да ми е по лесно.
  Бори, ами мисля за вариант, ако не се продадат, че незнам колко ще вървят картички на базара. Няма да ги трупам само, имам новогодишни, но тогава изтървах момента, Радо не ходи на детска градина.  bouquet

# 751
  • Добрич
  .... Къдри ти с С 200 ли ги лепиш, аз си взех сега едно от строителния магазин, то е по гъсто и се надявм да не се разтича като другото, и да ми е по лесно........

Да, със С-200! Ползвам на "Леко" - много съм доволна! Успех и дано не се измъчиш много!  Peace

# 752
D_ormani, ни е пратила по електронната поща снимки на едни красоти. Сувенири за базара. Hug
Понеже пощата е на всички, който иска да ги види ще му пратя паролата на ЛС.
Адреса е: za.decata@abv.bg
Отговорила съм й, че когато се реши къде и кога ще се събира стоката ще се свържем с нея. Тя няма възможност да следи форума.

# 753
мами блю дай паролата на мен

# 754
много  са  красиви тези неща,а аз като съм с две леви само ще гледам и после ще дойда да си купя нещо

# 755
D_ormani, страхотни са "изнедите" Hug

# 756
Мами Блю прати ми паролата моля Simple Smile  bouquet за Д_ормани!

# 757
Страхотни са нещата -браво D- ormanibouquet
Арчелка забравих и теб да похваля -страхотни пиленца !  bouquet
В събота ходихме на зоопарка и оглеждах за върби(за венци да направя) -видях само една и тя точно пред къщичката на работниците.А и доста хора имаше и ми стана неудобно да късам. Blush Embarassed
Само да оздравее Гого и се мятам да търся на други места(по -неоживени) или друго , ако ми хрумне ама като е в къщи не ми оставя време да мисля изобщо , а камо ли да творя нещо. Thinking
За кутийките от Данонино така и не измислих какво да ги правя.Ако на някой му трябват да свирка доста ги насъбрах-държа Гого на Данонинова диета  Wink(майтапя се само това яде като е болен). Laughing

# 758
Краси,и аз си търся върба.Давай да ходим в градската да берем,че не се сещам за друго място Laughing
Имам всички материали за венци,само върбата ми остава Laughing

# 759
Ами добре ама да не ни се карат , то трябва да е тъмно.Абе аз предлагам да си направим една среща на Лебеда и така ще можем на тръгване да си наберем всички! Wink

# 760
Краси,и така става Joy

# 761
Никой не пише ни в едната тема ни в другата.
Пък да ви се оплача моя чевръстия мъж счупи едното от нарисуваните яйца.Направооооо ми идеше да го............... #2gunfire

# 762
  • Добрич
Вчера ми писа на ЛС една съфорумка от Русе. Приготвили са стока за нашия базар и искат да ни я изпратят, за да ни помогнат, за което благодарим на всички момичета от Русе, които са се постарали да отделят време и средства, въпреки, че те също подготвят базар и да ни помогнат и на нас!Благодарим ви от сърце!  Hug
Дадох моят адрес за кореспонденция!  Laughing

# 763
Ани,не убивай човека за едно яйце де Laughing
Сърдечни благодарности на момичетата от Русе smile3525

# 764
  • Добрич
Браво на Русенските мами.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт