Отговори
# 240
Добре дошла на малката принцеса с прекрасно име-Магдалена!! Да е жива и здрава, умна и красива, обичана и желана!!!
Евелинка, ти си една много щастлива жена и майка! Пожелавам ти винаги да е така!!! Hug Hug Hug Hug
[/b]

# 241
Мама Тони, играх в "Долен ,мръсен лъжец" по ТВ2 , но не спечелих нищо. Публиката реши, че аз съм лъжеца, защото имах най-много пари и ме изгони! Mr. Green

# 242
Уха... ех, че хубава новина!  newsm44 newsm44 newsm44

ЕВЕЛИНКА, ЧЕСТИТО! ДА Е ЗДРАВА, УМНА И ПОСЛУШНА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА!   bouquet
Честит празник и на щастливия татко!

Днес и мой колега се похвали, че му се е родила дъщеричка. Беше ми едно радостно целия ден. А сега направо ми идва да запея (не че мога, ама имам желание).  Crazy

Асе и синовете чеде...и синовете Mr. Green
  Whistling
 Joy

# 243
Ох,нямам търпение да гледам снимки на Маги. Laughing

# 244
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ЕВЕЛИНКА, МИТКО И БЛАЖКО!   bouquet
Да ви е здрава и послушна малката Маги, да расте в хармония, мир и разбирателство!!!
И аз се развълнувах много. Ех, че бързо мина това време... кога ни пораснаха бебоците, кога започнаха да стават батковци и каки! Crazy
В очакване сме на подробности и снимки от щастливото събитие!  Peace
Херка, че кога е панаира в Пловдив, бре? Не е ли доста ранко за него? Иначе съм навита да ти бъда гид в шопинг-обиколката. Mr. Green Само дано съвпада с някои от следобедите, когато свеки гледа Али докато спи...  Praynig
Лека нощ на всички и целувки на мъниците!  Hug

# 245
Са, ти кога щеше да раждаш?

# 246
БРАВО, Евелинка! Hug ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ВСИЧКИ У ДОМА! baloni baloni baloni
Честит рожден ден и на щастливия татко!  bouquet
Ох,няма да пиша друго...Толкова е хубаво и вълнуващо...Всичко друго е маловажно... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 247
Евелинка, честито и от мен за прекрасната Маги!!!!   bouquet Да ти е жива и здрава и да ви носи много щастие , а баткото много да помага!
Аз нещо от доста време не съм писала, че не ми се пишеше, голям мързел  Tired ме е хванал, ама си ви четях!
Добре сме иначе, от мързел така и не организирах прощъпулник, ама Ваньо отдавна си ходи доста добре. Проходи на 13 месеца и то доста стабилно, без сериозни падания. Обаче с храненето ни е мъка. Още му давам кърма от шише, но тя вече е доста малко, иначе хапва с апетит кисело мляко, ябълки, бисквити обикновени, печена филийка с масло, попара и плодови пюрета и общо взето това е... Определено бавничко върви със захранването ама щото друго общо взето засега не иска, макар и да предлагаме, Инцидентните хапвания хапка-две на нещо друго не ги броя.  Сега мъката му е че мъ растата кътници, венциет са много подути, поне един се е показал, ама голяма му е мъка. А съседите почнаха да се оплакват, че вече много време ни търпяли да реве бебето... Може ли да не реве след 23:30? Това им е молбата... Ама Ваньо само в идеалния вариант заспива тогава... Вечерт му е най-весело и е пълен с енергия точно тогава. Имате ли проблеми със съседите ако ви плачат децата (заради зъби ли нещо друго)? newsm78

# 248
  • София
Ей,Галенце,да знаеш ,че твоите съседи ме разсмяха тука посред нощ!.    Може ли да не реве след 23:30? Това им е молбата... Ами то ако ставаше така и аз щях да си поръчам бебе дето да си ляга в 21.30 и да не се събужда посред нощ и да става сутрин заедно с мен(ако може  Joy ).На теб сигурно не ти е смешно,затова извинявай,мисля,че няма какво да им отговориш на съседите-ами детенце е,какво да го правиш като го боли нещо и плаче.Слава богу,нашите съседи споменават,че чуват Катето,ама не са правили забележки от подобен род-може ли да не плаче? Naughty Гушни го малкия от нас и споко,скоро ще изникнат кътниците и ще е по-спокойно поне през нощта...

# 249
ЕВЕЛИНКА, ЧЕСТИТО  Heart Eyes !!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И САМО ХУБАВИ МИГОВЕ И МНОГО УСМИВКИ   bouquet

Страхотна новина наистина
  Laughing

Аз обикновено по това време ви чета, ама все ме домързява да пиша  Embarassed

Ама сега ще се и похваля набързо - днес в яслата фото Цък са правили снимки и ще имам изненада - картичка за Осми Март  Mr. Green ама май само това ще е - за тържествата ще почакам  Mr. Green

# 250
Галенце, твоите съседи са уникални!  Joy Защо не вземат да помолят детето лично, ако може.  Mr. Green
Нашата съседка, която живее под нас често казва, че чува малките крачета, дето и тропкат. Когато беше по-малък Калоян, ми разказваше как нейният внук (5 годишен) я карал да ходят да чуят къде мяка котенцето, а тя му обяснява, че това е Калоян, който плаче.  Joy Сигурно им вдигаме шум и ги притесняваме, особено нощем, когато пищи, или когато играе до зори, но не ни е правила забележки. Тя е имала деца, сега има внуци и знае как се гледат деца, пък е и детска учителка в детската градина. Деца са, ще плачат, ще тичат, ще пищят и на това не може да се направи разписание. 

# 251
Добро Утро! Simple Smile
Ангелинка, на мен термина ми е за 21.07. Мнооого време има, ама като гледам как лети... Иначе сега съм на вълна биохимичен скрининг - очаквам си резултатите тези дни  Tired моля се да всичко да е ОК...  Praynig А иначе в Торакс си направих изследването и лекарката ми намекна, че не вижда пишле, та май пак мома ще си имаме... Crazy Но още е малко рано да се каже със сигурнпост. Но каквото и да е, само здравичко да се роди!!!  Praynig
Галенце, не ги жалете съседите, не ги мисли!  Peace Нашите са толкова проклети, че даже си викаме, а дано да ги събуди Али, когато се случи да има неспокйна нощ. Wink Те не се съобразяват и си цепят дървата на терасата, когато им хрумне, въпреки молбите ни поне от 2 до 4 да пазят тишина...
Иначе ние вече имаме 16 зъба и да ви кажа, че детенце се поуспокои малко. Това не означава, че спи непробудно, де. Вече всяка нощ се буди и понеже много ми се спи и ме мързи да я приспивам, я взимам при нас на спалнята. Знам, че е грешка, но не ми стигат на следващия ден силите, ако ме вика на всеки час през нощта...  Tired
Целувки от нас!  Hug

# 252
Честита принцеса Маги, да е жива и здрава  Hug
Мен ме нямаше и сега научавам новината  Whistling Пламена ме ревнува нон стоп от компа реве, все едно я коля  Twisted Evil

Галенце -нямам такъв проблем, даже комшията от долу ми казва, че не се чува Wink тяхното като било на нашата възраст вдигало всички от блока  Laughing и да не се оплаквам от детето  Mr. Green

спирам че почна крокодилските сълзи  Twisted Evil

# 253
  • Стара Загора
Са панаира е 19-23.02 http://www.fair.bg/bg/events/agra2008.htm
Ох после ще пиша, че нещо реве Twisted Evil

# 254
и двете заглавия ме кефят на темата ама вижте кво намерих Mr. Green Laughing Mr. Green

''Януарчето в леглото сладко спинка, майка му отпива мартини със маслинка'' - ето така се гледат деца! Учете се!
А Октомврийчето скача по кревата, мамка му маа ракия със салата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт