Евелинка, ти си една много щастлива жена и майка! Пожелавам ти винаги да е така!!!
[/b]

Да ти е жива и здрава и да ви носи много щастие , а баткото много да помага!
ме е хванал, ама си ви четях!
).На теб сигурно не ти е смешно,затова извинявай,мисля,че няма какво да им отговориш на съседите-ами детенце е,какво да го правиш като го боли нещо и плаче.Слава богу,нашите съседи споменават,че чуват Катето,ама не са правили забележки от подобен род-може ли да не плаче?
Гушни го малкия от нас и споко,скоро ще изникнат кътниците и ще е по-спокойно поне през нощта...
!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И САМО ХУБАВИ МИГОВЕ И МНОГО УСМИВКИ 
Защо не вземат да помолят детето лично, ако може.
Сигурно им вдигаме шум и ги притесняваме, особено нощем, когато пищи, или когато играе до зори, но не ни е правила забележки. Тя е имала деца, сега има внуци и знае как се гледат деца, пък е и детска учителка в детската градина. Деца са, ще плачат, ще тичат, ще пищят и на това не може да се направи разписание. 
моля се да всичко да е ОК...
А иначе в Торакс си направих изследването и лекарката ми намекна, че не вижда пишле, та май пак мома ще си имаме...
Но още е малко рано да се каже със сигурнпост. Но каквото и да е, само здравичко да се роди!!! 
Нашите са толкова проклети, че даже си викаме, а дано да ги събуди Али, когато се случи да има неспокйна нощ.
Те не се съобразяват и си цепят дървата на терасата, когато им хрумне, въпреки молбите ни поне от 2 до 4 да пазят тишина... 

Пламена ме ревнува нон стоп от компа реве, все едно я коля
тяхното като било на нашата възраст вдигало всички от блока Препоръчани теми