LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 213
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 240
Koй каза, че няма гола жена ?

# 241
  • Русе
 ooooh! Кога изписахте 13 страници......

# 242
МОЛЯ ЗА МАЛКО ПОМОЩ

На 21-12-2007 си направих поръчка. Въобще не обърнах внимание че не ми я потвърдиха по mail, но парите от картата са дръпнати. Изпратих им запитване днес защото все още не съм я получила и получих автоматичен отговор. Някой може ли да ми каже какво значи това.  Praynig

Bonjour Mme Boika ZARKOVA,
Votre message vient d'être envoyé à notre Service Relation Client,
nous traiterons celui-ci dans les plus brefs délais.
Un numéro de dossier relatif à cette demande vous a été attribué : [1177894-1201511789]
Gardez-le précieusement, il nous permettra d'en assurer le suivi.
Notre réponse vous parviendra à l'adresse suivante : suny_boby@abv.bg
Merci de votre confiance.

# 243
  • sofia
Suny_boby , ще го предадат на отговарящите за това. Номерът е входящномер на запитването, него го пази. Ще ти пишат на мейла. Това в общи линии

Hello Ms. Boika ZARKOVA,
Your message has been sent to our Customer Service,
We will treat it as soon as possible.
A file number on that request has been attributed to you: [1177894-1201511789]
Keep it carefully, we will monitor it.
We will reply to the following address: suny_boby@abv.bg

# 244
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Днес съм получила известие за митницата, но не можах да се свържа с тях да си поръчам доставка и да разбера от кога е поръчката. Я кажете дали има нещо пристигнало от началото на декември или януари на митница днес

# 245
Suny_boby , ще го предадат на отговарящите за това. Номерът е входящномер на запитването, него го пази. Ще ти пишат на мейла. Това в общи линии

Много Благодаря!

# 246
Хайде да се обиденим и да пишем общо писмо до La Rеdoute за закъснелите поръчки да направят нещо ,че ние неможем да издирим пакетите по никакъв начин .Аз чакам от 08.12 и 29.12Писах им онова писмо те отг. че са ги пратили, но как да го докажа , ами ако някой си го е присвоил SickМоля ви дайте да направим нещо,тука в България на кой му пука за нашите колети и не ни обръщат внимание #Cussing out #2gunfire

# 247
Хайде да се обиденим и да пишем общо писмо до La Rеdoute за закъснелите поръчки да направят нещо ,че ние неможем да издирим пакетите по никакъв начин .Аз чакам от 08.12 и 29.12Писах им онова писмо те отг. че са ги пратили, но как да го докажа , ами ако някой си го е присвоил SickМоля ви дайте да направим нещо,тука в България на кой му пука за нашите колети и не ни обращат внимание #Cussing out #2gunfire

Какво да ги дирим.. То се знае, че висят в БГ на гара-разпределителна така да се каже.. Ама кога ще ги разпределят от там  Rolling Eyes Французите какво могат да направят не знам..

# 248
момичета може ли някой да ми каже 27 номер на Адидас колко см е стелката baby_neutral

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 18:59 от maika6u6ka

# 249
Най накрая днес ми дойде поръчката от 27.12 тръгнала е на 22.12 от Франция какво е това пътуване до сега не знам. За съжаление вместо хладилните чанти са ми пратили някакви хавлии. #2gunfire

# 250
Момичета за колко време пристигат сега пратките? Отдавна не съм поръ4вала а имаме рожденници на 14.02 и се 4удя дали да не рискувам да направя поръ4ка.

# 251
  • Mediterraneo
Уф, аз чакам вече две седмици първата си поръчка, ама като гледам за какви срокове иде реч...

# 252
  • Ку-куландия
Най накрая днес ми дойде поръчката от 27.12 тръгнала е на 22.12 от Франция какво е това пътуване до сега не знам. За съжаление вместо хладилните чанти са ми пратили някакви хавлии. #2gunfire

нещо не разбрех как е от 27 а е тръгнала на 22 newsm78

# 253
Хайде да се обиденим и да пишем общо писмо до La Rеdoute за закъснелите поръчки да направят нещо ,че ние неможем да издирим пакетите по никакъв начин .Аз чакам от 08.12 и 29.12Писах им онова писмо те отг. че са ги пратили, но как да го докажа , ами ако някой си го е присвоил SickМоля ви дайте да направим нещо,тука в България на кой му пука за нашите колети и не ни обръщат внимание #Cussing out #2gunfire
пиши на Мики, тя е писала писмо от имато и на вси4ки нас 4акащите

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 20:20 от mama Bobo

# 254
Днес съм получила известие за митницата, но не можах да се свържа с тях да си поръчам доставка и да разбера от кога е поръчката. Я кажете дали има нещо пристигнало от началото на декември или януари на митница днес

Ами аз 4акам 3 колета денкември и 450 4ака , има и други мами но ние ли4ноо нямае известия дано има Praynig

Общи условия

Активация на акаунт