LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 045
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 870
Здравейте има ли някой от Русе,който ще пуска поръчка сга,ако е удобно да се включим с няколко неща?
 Praynig Praynig Praynig
давай
Някой знае ли колко ще ми е глобата, ако си превиша лимита на кредитната карта??
Чак утре ще я зареждам, а тия намаления ме побъркват......  Crazy
няма как да го превишиш. няма да те пусне да направиш поръчка

# 871
Здравейте мацки, може ли някой да даде линк към кръглите цени?
http://www.laredoute.fr/achat-prix-ronds.aspx?categoryid=4130297 … eco=hp:zsa:soldes

# 872
Момичета, единия продукт не ми е фактуриран и пише, че изчерпан до 30.01. Някой дали е имал подобен проблем и най-вече дали дали ще ми пратят допълнително продукта след 30.01.  bouquet

# 873
И аз снощи пуснах поредната поръчка.  ooooh! Изчаках мъжО да си легне,пък днеска ще му съобщя.  Mr. Green Повечето са за малката.И за мен.  Rolling Eyes За него -нищо.Питах го-искаш ли това,онова-НЕ!Ми ок.А аз съм си направила една папака ЛаРедут и в нея отделни-първа поръчка,втора поръчка....Там си слагам направо снимки и от долу размер и цена.  Peace Така си знам какво чакам.Сега се залавям и със снощната.И няма вече да влизам в тая темаааа!  #Cussing out Изобщо нямаше да разбера за тия кръгли цени. И по-добре да не бях.  ooooh!

А ползвах 36900-не ми махна доставка,нищо-просто подарък.  Hug

# 874
Момичета имам 26 артикула в кошницата, сигурно ли е че не мога да поръчвам повече от 25  newsm78 Притеснявам се да продължа напред, да не вземе да ми се затрие цялата кошница  ooooh!

# 875
Уфффф, много ме е яд  #Cussing out

Снощи поръчах сладкото яке за 6 евро и разни други детски нещица. Всичко си беше наред, изтеглиха ми парите и т.н. Днес сутринта в suivi de commande ми пишеше, че якето не е налично от днес и не ми е фактурирано. Всичко останало от поръчката е a domicile. И сега  newsm78 Как ще ми върнат парите?

Съжалявам, че задавам въпрос, кйто е обсъждан вече, но не мога да го намеря из темите  Embarassed

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 10:22 от vickey

# 876
Момичета имам 26 артикула в кошницата, сигурно ли е че не мога да поръчвам повече от 25  newsm78 Притеснявам се да продължа напред, да не вземе да ми се затрие цялата кошница  ooooh!
аз пуснах с 27, момичетата казаха че не е проблем  Peace

# 877
А как излизате от сайта, за да не ви запомни паролата-че не мога да уцеля кое е изход на френски?

# 878
http://www.laredoute.fr/vente-veste-respect-me-adidas.aspx?produ … e&pagesize=16

момичета какъв размер да поръчам - 168см съм висока - 58кг  bouquet

# 879
  • Sofia
аз пуснах с 27, момичетата казаха че не е проблем  Peace
Това е бройката, няма проблем наистина вчера ми бяха 53 аз помислих, че сайта се е побъркал но после разбрах схемата по която си ги смята.

# 880
http://www.laredoute.fr/vente-veste-respect-me-adidas.aspx?produ … e&pagesize=16

момичета какъв размер да поръчам - 168см съм висока - 58кг  bouquet
38

# 881
Похвалвам се-имам известие за колет от 5кг, поръчала съм на 9.01, после на 15.01, вероятно е от първата поръчка. Отивам да го взема и после ще докладвам. Laughing

# 882
аз пак с моя проблем  Simple Smile - някакъв друг интересен  код за зелени цени на спортни стоки?

# 883
аз пак с моя проблем  Simple Smile - някакъв друг интересен  код за зелени цени на спортни стоки?
64084 сваля 20 евро при поръчка над 55, за цените при верт, т.е. зелените.

# 884

Общи условия

Активация на акаунт