Спамо- чат темичка (28.1- 03.2`08)- дъра- бъра-2

• 71 394
  • 6 692
  •   1
Отговори
# 6 465
пак да се оплача - детето се заля с вряла супа - много лошо се изгори - намазах го с Дефламол и сега му се обели кожичката - маминия той
Shocked Ужас.... ooooh! Къде  Rolling Eyes

# 6 466
пак да се оплача - детето се заля с вряла супа - много лошо се изгори - намазах го с Дефламол и сега му се обели кожичката - маминия той
Много гадно.Душичката малка. Sad

то на него бързо му мина - ама баба ми седи тука и плаче - до сега съм я успокоявала, защото детето беше при нея когато се е изгорило и тя като плаче и обяснява, че не е искала да стане така и т.н. - тя се е уплашила повече от детето  ooooh!

# 6 467
# 6 468
Е, спама се върна, нали.... Whistling
Хубаво ли ги изтърка? Mr. Green

# 6 469
Лелеее,Вемби,как стана,бе мила?
Аз съм много доволна от "Дефламола". Веднага ми облекчава болката. bowuu

Shocked Ужас.... ooooh! Къде  Rolling Eyes

ами малкия беше при баба и тя му слагала супата да истива, за да го нахрани - докато се обърне да вземе хляба да му го надроби в супата той е хванал купичката и я е обърнал въху вего - и тя се уплашила и докато му свали блузката той се е попарил  ooooh!

# 6 470
то на него бързо му мина - ама баба ми седи тука и плаче - до сега съм я успокоявала, защото детето беше при нея когато се е изгорило и тя като плаче и обяснява, че не е искала да стане така и т.н. - тя се е уплашила повече от детето  ooooh!
Обикновено така става.
Не се плаши. Ще му мине бързо. Hug Heart Eyes Hug

# 6 471
# 6 472
Представям си какво и е на жената. Confused

# 6 473
Е, спама се върна, нали.... Whistling
Хубаво ли ги изтърка? Mr. Green
Водих ги на руска баня Mr. Green

# 6 474
Обикновено така става.
Не се плаши. Ще му мине бързо. Hug Heart Eyes Hug

а той е пич - мина му като на кутре Peace

Представям си какво и е на жената. Confused

мани тя ме притеснява повече, че е на 74 години - да не вземе нещо да се притесни и да вдигне някакво кръвно  ooooh!

# 6 475
Бас ловя, че си си купила лаптоп и пишеш от кенефа... Wink Joy Hug
ма аз имам лаптоп Mr. Green

# 6 476
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
                                Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
                                            Party Party Party Party

# 6 477
Верче, Вишневски е крем за изгаряне.Преди го имаше само в Пирогов.Сега гледам, че са го пуснали и по аптеките Peace
Ще му мине бързо, на сладурчо Hug

# 6 478
Бас ловя, че си си купила лаптоп и пишеш от кенефа... Wink Joy Hug
ма аз имам лаптоп Mr. Green
...аз пък имам топ  Mr. Green

# 6 479
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
                                Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
                                            Party Party Party Party
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Flutter Flutter Flutter

Общи условия

Активация на акаунт