Gonul ne cay ister, ne de kahve, gonul muhhabet ister, kahve bahane! ТУРЦИЯ- 5

• 20 294
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Джорди, добре дошла!    bouquet
Ей, голяма агитка се събрахте истанбулчанки!! Тука ще се запознаете и ще се видите. Поздрави, Джорди!

# 196
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
shedi , до къде стигна с турския?  Hug
benmary и bz, да не ме забравите!  Joy
За колета, много хубава идея. Но тук има български магазин в Авджълар, а на пазарите ни има български щанд. Ракия има, кафе има, вафли има... мммм. Аз не милея за български стоки, тук много си ми харесват нещата. Когато съм в България, не милея за турските. Но има хора, които познавам, без български вафли или кашкавал не могат!
Варненки, по-добре ни елате на гости, отколкото  да чакате прясна баклава!  Peace Ние на лято ще дойдем в прекрасната Варна!
erset , къде се загуби? Няма те в СКАЙП  newsm78 На следващата среща да те вземем и теб!

За среща в Истанбул, с benmary, обсъждахме да се срещнем у някоя от нас, за да е по-лесно с децата. Ако сме в търговски център, няма да можем да се наприказваме! Хайде bz като се върне да се организираме!
bz, да не ни забравиш?   bouquet  Приятен полет и много поздрави на Ню Йорк!
Джорди, давай кординати и инфо за теб! Добре дошла в нашите редици!    Hug
Весел ден на всичкиииииииииии... Joy  bouquet Joy

# 197
  • до вятърните мелници
Добре заварила, Пина и Дризе!

Аз съм от Варна  Simple Smile обаче както казах от 4 години и нещо живея тук... Омъжих се и така  останах Blush ...

живеем в Кадикьой, в центъра... още нямаме дечица, но както личи от лентичката, се стараем по въпроса  Laughing

работя като преподавател по Английски в един частен университет...

и така  Simple Smile

хм... не звучи кой знае колко интересно май  Crazy

# 198
Джорди   добре дошла!
То се е видяло че форумът е Истанбулск-Варненски  Laughing
Ще ви чакаме с нетърпение във Варна лятото PeaceАз сериозно се замислих за среща в Истанбул.
Dilqra   честичко пътува,Desert princess мисля няма да откаже ,аз съм винаги готова,остава само pina да навием Grinning
Но дори и да не се съберем всички варненки-аз обещавам че ще се обадя когато дойда в Града-Мечта за кафенце поне и да си побъбрим на живо!А то както се очертава може и да е много скоро Praynig
Benmary   как е свекърв ти?В болницата ли е?
Да ни пратите снимки след сбирката на истанбулските мами.
drize  прави си за колетите.Щом имате бг-магазин -супер.Но ако все пак имате нужда от нещо само свиркайте Whistling
Айде сега чао от мен .Аз отивам да уча ,че да сполуча!

# 199
Джорди, добре дошла!
Пак ли истанбулска мама и то варненка newsm78, има нещо гнило тук  Laughing , ще взема да се преместя вече!  smile3506  Я във Варна, я в Истанбул.

bz, приятно пътуване и завръщане.
drize, теб ще те направим главен координатор на бг мамите в Турция, да знаеш.
Джорди, успех с бебеправенето. То и на нас ни отне малко време, но пък стават по-сладки и непослушни  Wink  Няма да ни останат здрави мебели и непрочетени книги в скоро време.  ooooh!

А този нет ми иде да го  #2gunfire днес!

# 200
  • до вятърните мелници
 kaigi,
и при теб ли е така нета - много тежко отваря форума...
благодаря за пожеланията, дано да стане по-скоро  Simple Smile

tsve_te,
аз ще си идвам най-вероятно съвсем скоро до Варна - сестра ми ще става втори път мама, а такъв повод няма как да се пропусне, нали?! очакваме новата беба в края на Февруари Grinning

# 201
Джорди -страхотно!Ако искаш ще ти пратя телефона си на лични да звъннеш да се запознаем !
И донеси малко по-хубаво време от Истанбул че тук пак едно гано ,студено и мъгливоооо Sad
Момичета къде ще празнувате 8 март?Предполагам ,че и в Турция жените празнуват newsm78, нали така?

# 202
Мерхаба ханъмлар!  Flutter

Джорди Добре дошла сред нас!   bouquet Много варненки станахме.  Party

Бенмари Как е свекърва ти днес? Дано оздравее бързо жената!  Praynig

kaigi Малката Селин е много сладка...ах какви хубави очички има само...маашаллах!  Heart Eyes

бз Лек път ти пожелавам. Ще те чакаме с нетърпение!  Hug

цвете  Laughing май си търсиш поводи да посетиш Истанбул. Милата ми тя!  Hug Каква е тази истансбулска треска дето ви обвзела с Диляра!  Grinning

Следобедното кафе от мен:

# 203
selam kizlar
8 март празнувахме във KAYRA RAMADA отела до Tuyap
Хайде ако искате елате,идват от бг певци,оркестър....за всяка дама подарък.
benmary как е свекито ти?
drizeзаета съм,работя,хайде да се видиме.

# 204
  • до вятърните мелници
Джорди -страхотно!Ако искаш ще ти пратя телефона си на лични да звъннеш да се запознаем !
И донеси малко по-хубаво време от Истанбул че тук пак едно гано ,студено и мъгливоооо Sad
Момичета къде ще празнувате 8 март?Предполагам ,че и в Турция жените празнуват newsm78, нали така?

то и тука не е суперско времето тия дни, но ако не постоянно то от време на време слънцето се показва  Simple Smile

за тел. - ок, прати, пък аз ще звънна като си дойда  Simple Smile

за 8ми март.... незнам - тук не се празнува, но виж 14 февруари - задължително  Blush

... между другото, тая година 8ми се пада събота, тъй че ако се реши нещо да се организира Party

# 205

за 8ми март.... незнам - тук не се празнува
не е вярно джорджи

# 206
  • до вятърните мелници
desert princess,
добре заварила! Simple Smile

erset,
sanada selam!

ок, аз не съм го празнувала, откакто съм тук  Blush
така е по-вярно  Simple Smile

хубаво ли изкарахте миналата година?

на мен ми идва малко далечко Туяп-а от Кадикьой  Sad

# 207
Джорди  Hug hosgeldin  Flutter

Разкажи за себе си, (видях , че си писала но е малко  Laughing ) шегувам се  Hug
чакаме снимки  Mr. Green

Цвете "празнува" се 8-ми март но като ден на жената, а имат отделно ден на майката който е втората неделя на май месец(може и да се бъркам! ) anneler gunu  Hug
Казвам "празнува" защото коренното население не празнува дори и Нова година  Rolling Eyes
Празнуват само богати хора(sosyete) +изселници(българи) или хора които по някакъв начин имат връзка с чужбина.  Tired

# 208
  • до вятърните мелници
Hoşbulduk Айля  Grinning,

ами какво друго да разкажа, питайте конкретно ако искате ... снимки.... ок, ей сега ще видя да изнамеря, но дайте съвет как да ги кача, че нещо ми е трудно тука  Confused

за празнуването - абсолютно си права, това е нещото с което ми е най-трудно да се примиря!
добре че тази Коледа успяхме да си отидем до Варна, че да я усетя като хората...

# 209
Цветенце  на ? "Как  завърши мача Гала тасарай-Фенербахче?" ..отговора 0:0 ,,напразно тичаха момчетатa на студа по стадиона  Mr. Green

Дризе: няма да те забравим бе , споко, щом имаме път към Еминонуто , ша мина да те взема Wink а ти кога shtе ме водиш БГ маркета в Аvcilar  Whistling

Benmary = и аз съм навита за zоо-ТО  с децата като се затопли ( И за Еминону ше ти звънна щом се върна да се разберем Simple Smile Надявам се, че свеки ако не др. не е с болки !!!!!!!!   Hug Praynig

Каиги= хайде идвай и ти насам , от кога ти казвам , сборна ИстанБУЛСКА дружина Варненска планина повдига  hahaha  Joy Whistling

Добре дошла на Джорди Laughing в кой uni. работиш (може и на лични Simple Smile

Кой др, пропуснах пина, Саладка, Десерт, Дилара, Ерсет, Шенаi, Олгарита, Соняз, Шеди,Mistik, Anisim, Ayla  (ако има още , sorry мацки остарявам , совите не са това , което бяха )  Mr. Green  и да не забравяте кайвето всяка сутрин ...  Hug

Утре едва ли ше мога да се включа , че тръгваме рано Simple Smile Хайде до др, седмица Simple Smile

Целувки на сладурковците и сладурките от TС   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт