ПЛЕВЕН - февруарска

• 14 003
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • София
                            ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

bigdance2  party023 newsm59

# 181
Честит рожден ден на всички рожденници.  nbirthday
Браво на всички разхождали се. Ние пък спахме до преди малко. Сутринта станахме в 10.30 и в 13.30 си легнахме пак. Направо проспахме целия ден  Embarassed

# 182
Тина,тоя път да не си сложила гъши пастет на аватара си ?   Laughing
И ние се прибрахме преди половин час от разходка из Сторгозия. Свикна да ходим за храната с кенгуруто и не иска в количката. Заболяха ме гърбът и кръстът да я нося един час  ooooh!

# 183
  • Плевен
И ние бяхме на разходка по центъра.Хубаво беше времето.

# 184
Тина,тоя път да не си сложила гъши пастет на аватара си ?   Laughing

Peace

Лелеее, всички са се разхождали, а  ние сме спали   Embarassed

# 185

Лелеее, всички са се разхождали, а  ние сме спали   Embarassed
Ааа, ние също спахме и не сме се разхождали следобед  Wink

# 186
Ох, успокоих се, че не сме единствените сънчовци  Joy

# 187
Най-после и аз да се включа Simple Smile Зверовете заспаха  sleepuu
 И ние излизахме днес ,но преди обяд и още беше студено. Само че рано им се доспива на обяд и трябваше да се прибираме преди да се е стоплило. А после проспахме хубавото време:( Срещнахме само Грета с малкия Иван и Димана и Сиси с Крисунка Simple Smile И погледахме хората как се пързалят . Аз едва ли бих се качила обаче.Веднъж паднах от един скейтборд и един месец не можех да ходя,та изглежда тези самоходни устройства не са за мен:)

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 21:17 от Djina

# 188
То и ние за това излязохме в 4 часа,защото малката спи от 12.30 до 3 и докато се нахрани,докато се облечем и то станало 4.
 Това ми е най-хубавото време от денонощието - мъж на работа,дете спи и аз сама пред тв или компа с чаша вино и мезе  Mr. Green

# 189
  • Плевен
Това ми е най-хубавото време от денонощието - мъж на работа,дете спи и аз сама пред тв или компа с чаша вино и мезе  Mr. Green
И аз съм така, но през седмицата и с разликата, че моето дете заспива около 23ч. Grinning

# 190
Добър ден !  Simple Smile Днес аз ли съм първата? Сигурно всички са на разходка. Аз пратих мъж и дете да се разхождат и сега  Whistling, отивам да чистя  newsm79

# 191
  • София
Здравейте и от мен в този хубав слънчев ден.
Стискайте палци след два дни да не ме посетят гости и да се включа и аз във вашия отбор на мамите. newsm17

# 192
bmanolova,искрено ти пожелавам  EFP   newsm10

# 193
  • София
Дано,дано. newsm17
На моменти имам чувството,че ще се пръсна от напрежение,вълнение,надежди,както сега.Най-неприятен е момента с отрицателния тест,като го видя и направо................
Всеки месец се зареждам с положителна енергия и вяра,която ме крепи до следващия Ц,но не знам до кога ще мога.Най-хубавия момент от всичко са дните,изпълнени с надеждата,с вълнението,ами ако Е станало....
Съжалявам,че започнах така мрачно този хубав слънчев ден...

# 194
  • Плевен
Стискаме палци за  EFP  и да гушкаш малко бебче.
Направо не знам как ги шият тези бебешки дрехи  newsm78,сега и облякох един гащеризон за 6 месечни(поне това пише на етикета) и той и лепна  Shocked,тя вярно че бързо расте,но все пак  Crazy,май ще и купувам дрехи по преценка не по размери.

Общи условия

Активация на акаунт