СНБМ - инициативи - 17 част

• 17 307
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, гледам орг. стр-ра в пощата и чак сега установявам, че сте ме сложили в групата за търсене на дарители. Аз такава работа не мога да върша ,не го умея и не се чувствам удобно да крънкам някого за пари, така че моля да ме махнете оттам, също и да смените името ми с Танчето за отговорник медии.

Между другото интернета ми е отврат днес, ако всички доставчици предоставят такава връзка днес ще има много бесни хора Rolling Eyes

Влади, името ми още стои в сайта за контакти с медиите, моля да го смениш, за да не объркваме журналистите Praynig

# 76
  • СОФИЯ
ОК, като дойде моментът свиркайте. Сетих се и за Агенцията за хората с увреждания - и там мога да контактна.

# 77
  • София
Таня, първо честито и от мене за добрата новина!  Hug

Относно срещата - снощи нахвърлих някои неща, но няма проблем да изчакам протокола и чак тогава да ги пусна на Доли (те са най-вече за нея, макар и в област с нисък приоритет - училища) и на другите, които трябва. И без това още ми държи от кандидатстването за градина, даже мислех изобщо да не пиша във форума, че кой знае какво мога да избълвам, та е по-дборе да ги погледна пак, като съм по-спокойна.

А сега за електронния регистър - успях да се регистрирам и кандидатствам за има-няма около 2 часа, като в повечето градини съм малко над обявените свободни места като входящ номер. Все пак има някаква надежда, като се има предвид, че повечето хора кандидатстват за повече от една градина. Да не говорим, че системата ми разпредели желанията по неин си алгоритъм  и все още не ми дава възможност да си ги подредя. Е, все пак до края на май има време, докогато е срокът за това. А сега за работата, свършена от "Сирма". Аз бях изключително позитивно настроена към системата, но след личния ми сблъсък с нея напълно подкрепям изказаните крайно отрицателни мнения в темата за кандидатстване в ДЗ. Мъжът ми, който се занимава с програмиране и компютри от ученик, а вече е мъж на 38 години, изреди поне 10 основни неща, които не са направени като хората. Даже закъсня за работа, защото го помолих да остна, като видях, че има проблем (аз си пуснах отпуска, че в работата и да исках, нямаше как да подавам). Той забелязва неща, които на мене не ми правят впечатление. Например, когато за мене сървърът се е срина, той ми обясни, че не е, а че е бавен за такъв софтуер, еди какво са трябва да направено еди как си, а не е и така нататък. В заключение отсече, че на "Сирма" Столична община изобщо не трябва да й плати, а и че при такъв скапан софтуер, на който не е видял сорса, спокойно може да са вкарани приоритети и първите подали в 9 часа да са били точно с такива зададени. Надявам се, както и той самия, да не е бил прав за последното, но имайки предвид и друга неофициална информация, достигнала до нас, за вече записани деца, мисля, че подозренията не са съвсем неоснователни.

# 78
Момичета, от "Часът на Милен Цветков" е обадиха, искат някой да участва по повод регистъра.
Някоя от вас има ли възможност?

Сия, абсолютно съм съгласна с теб.
Всичко отиде по дяволите. уверенията, че ако не работи , няма да работи за всички се оказаха пълна измислица.
Хората от Столична община се скъсаха да работят, а проклетата фирма осра работата  #Cussing out

# 79
  • София
Хриси, за съжаление не мога да отида, вече знаеш защо, иначе щях да се справя, сигурна съм. #Cussing out

# 80
В обедните новини на канала това беше новина номер 1. Камен Йорданов каза, че може да се анулират резултатите на всички, но още не е решено. Голям скандал ще стане. Ето още един пример как една добра идея може да бъде прецакана от лоши изпълнители  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

За часът на Милен - аз също съм пас. Имах надежда Седрик да вземе макс от градина, но няма да може.

# 81
момичета, ако никой от нас не може нека мими да пише на мамите от темата, ако някоя иска да отиде и да говори от името на разгневените родители. Имаме още 20 мин. за отговор.

# 82
  • София
Таня, да ги питам аз? И без това чета темата в момента - със сигурност ще има много желаещи.

# 83
  • На края на вселената!
Писах вече, но никой не се включва с желание за пред камера  #Cussing out

# 84
  • София
Таня, много се радвам за резултатите.

По електронния регистър - по спешност трябваше аз да регистрирам племенника си, защото у сестра ми сайтът изобщо не зареждаше. Аз успях с много упоритост за около час, двете желания бяха подредени в реда на задаването им. Не съм специалист и нямам обяснение защо при мен някак си се получи - сега ще изчакаме да видим това с анулирането...

# 85
http://www.focus-news.net/?id=n879195

ето и 5 реда от пресконференцията на обяд по темата за ел.регистър. няма да се анулират записванията до сега.

http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2868&sectio … 28&id=0001401

http://teacher.bg/cs/blogs/nina/archive/2008/02.aspx

а тези 2 линка са статия и инфо за това на какви изисквания рябва да отговарят подобни сайтове

, от където става ясно, че май този сайт не е адекватен.

# 86
  • На края на вселената!
Предлагам скайп среща тази вечер след 19ч. Повода е електронната система за прием в ДЗ и нейния пълен провал. Нека се разберем каква ни е официалната позиция. Не само че работихме по нея в работната група, а и ни е в приоритетите към ДЗ. Като отговорник за ДЗ призовавам за присъствие и отношение как да реагираме. Има предложения за съдебен иск срещу общината, за протест, за анулиране на кандидатстването (някои майки са против това)... Ясно е че Сирма напълно се ос...........ха  #Cussing out
Ако използваме тази емоция сега (някои са и лично засегнати от нас и те да кажат), бихме могли да привлечем нови членове  newsm78

# 87
  • София
Писах вече, но никой не се включва с желание за пред камера  #Cussing out

Една мама изяви желание, може да си видяла вече. Даже казва, че може да вземе и таткото да им обясни как сайтът не може да се срине от "хакерски атаки".

# 88
ако още ни канят от наша страна ще иде Влади - тя е специалист по тези неща и е член.

# 89
  • София
Така е най-добре. При всички положения обаче си мисля, че най-малкото не е зле да й благодарим на тази майка за смелостта - може да не е от името на Сдружението, а просто в темата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт