СНБМ - инициативи - 17 част

• 17 352
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Танче, и аз мисля че към такава тема ще има голям интерес. Наистина е най-добре да има и специалист, който да отговаря на въпросите, дори и ние да имаме нужната информция, някак по-достоверно ще бъде. Една физическа среща едва ли може да постигне голяма посещаемост (освен ако не е през уикенда), но при доказан много голям интерес сигурно би могла да се организира в последствие.
Относно кампаниите за събиране на нови членове - мисля че всеки проект, на който се дава гласност, може да привлича нови членове. Но много по-удобно ще бъде на хората да имат някакъв shortcut към информация за сдружението - например линк в подписа към сайта. Аз например отдавна чувах за вас, но конкретно темите за детските градини ме подтикнаха да потърся повече информация за вас във форума, но ако бях видяла линк, можех да кликна на него преди много време Simple Smile
Предстоящите събития вероятно също могат да се използват за набиране на нови членове - както Пролетния празник, така и (и още по-добре) избиране на известни личности за почетни членове.
Да ви кажа между другото, че напоследък ми се отвори доста свободно време, така че имам възможност да се занимавам с разни "пипкави" работи  Grinning - като четене на пресата например.

# 151
http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-10-31&article=209373
http://www.politika.bg/article?sid=&aid=7038&eid=112

вижте какво намерх по темата с ваксините от български медии.
Мими, сори, но не ползвам немски език. Английски, Френски, Руски...Български от време на време, но немски - не!
Обърнете внимание, че във втората статия има 1 ред за това, че може и държавата да поеме ваксинацията на момичета до 12 г.

# 152
Здравейте, аз получих мейл, че молбата ми за членство е одобрена. Благодаря ви много. Сега конкретно за работата-моля да ми кажете с какво да се захващам. Мими (Айла) ми даде координатите на Доли, ама ги запазих на другия компютър и не мога да я потърся сега.

# 153
Елеа и Яна, не знам дали на срещата избрахме някой, който да се занимава с пощата на сдружението - подреждане на документи, изтриване на ненужната информация и т.н. Таня ще пише, но мисля, че щом имате време ще можете да се включите по тази точка много добре Hug

Танче, по статиите - да я поемат добре, но да не я пишат задължителна. Слушах разни нещица за теорията на конспирацията в здравеопазването и малко съм повлияна.

# 154
Елеа и Яна, не знам дали на срещата избрахме някой, който да се занимава с пощата на сдружението - подреждане на документи, изтриване на ненужната информация и т.н. Таня ще пише, но мисля, че щом имате време ще можете да се включите по тази точка много добре Hug

Танче, по статиите - да я поемат добре, но да не я пишат задължителна. Слушах разни нещица за теорията на конспирацията в здравеопазването и малко съм повлияна.

Кали, като гледам цената малко се съмнявам, че ще я поемат от здравното в следващите 10 години  Joy Joy Joy
Пък и честно да кажа аз бих ваксинирала дъщеря си чак след като минат поне 5 години, за да се видят всички плюсове и минуси....да не кажа 10 години.

# 155
Здравейте, аз получих мейл, че молбата ми за членство е одобрена. Благодаря ви много. Сега конкретно за работата-моля да ми кажете с какво да се захващам. Мими (Айла) ми даде координатите на Доли, ама ги запазих на другия компютър и не мога да я потърся сега.

Със сигурност знам, че АМ се занимва с пощата, но тя сега не го прави, защото няма постоянен достъп до нета. На този етап не прави това, защото още не знаеш кое какво е там и къде трябва да бъде.
За други задачки - да, ще те включим веднага, но нека изчакаме протокола в петък, за да можеш и ти да го прочетеш и да си избереш теми, по които искаш да работиш.

Добре си ни дошла  bouquet

# 156
Добре, аз засега ще чета и ще се опитам да ви опозная и да видя по какво работите.

# 157
Момичета, имам довечера среща с моя познат общинския съветник, който е член на Комисията по образование.
Нямам време да чета нищо друго, защото в главата ми само градините (сънувах снощи регистрацията  Crazy изперкала съм вече).
Предлагам довечера, ако искате да си пишем в скайпа, няма нужда да е точно среща, просто за информация, защото въобще не знам кога ще се видя с него, нито точно кога ще мога да пиша Peace

# 158
Писах в скайпа снощи , но нямах време, затова сега пиша тук.
В петък в Гранд хотел София от 10 до 12ч. ще има дискусия по повод "Здравословна бременност". Ще се дискутира майчиното здравеопазване, това по което евентуално ще готвим брошури заедно с Еврофутбол.
Знаете , че проблематиката пряко ни засяга, ще има представители на МЗ и на НЗОК, какти педиатри, така че присъствието ни е абсолютно наложително.
Таня сутринта ще е в болницата, така че, ако успее може да иде по някое време, но задължително трябва да има някой друг.
Елпет каза, че евентуално ще може да иде. Моля ви за отговор до утре сутринта, защото трябва да се обадя да потвърдя.

# 159
малко офф, моля ви ми пожелайте да се оправям, че вече се влача втора седмица болна и направо ще лудна  Tired Вчера 4 часа киснах в тъпата поликлиника, направо може да откачи човек от нашето здравеопазване  ooooh!

# 160
малко офф, моля ви ми пожелайте да се оправям, че вече се влача втора седмица болна и направо ще лудна  Tired Вчера 4 часа киснах в тъпата поликлиника, направо може да откачи човек от нашето здравеопазване  ooooh!

изпращам ти позитивна енергия и слънце - да те стопли и прогони гадините мръсни!!!

# 161
момичета, моля да ми пишете кой освен Доли е в темата за бременността и здравеопазването.

# 162
Писах в скайпа снощи , но нямах време, затова сега пиша тук.
В петък в Гранд хотел София от 10 до 12ч. ще има дискусия по повод "Здравословна бременност". Ще се дискутира майчиното здравеопазване, това по което евентуално ще готвим брошури заедно с Еврофутбол.
Знаете , че проблематиката пряко ни засяга, ще има представители на МЗ и на НЗОК, какти педиатри, така че присъствието ни е абсолютно наложително.
Таня сутринта ще е в болницата, така че, ако успее може да иде по някое време, но задължително трябва да има някой друг.
Елпет каза, че евентуално ще може да иде. Моля ви за отговор до утре сутринта, защото трябва да се обадя да потвърдя.
Много ми се ще да мога да отида, но съм и на преглед при лекарката сутринта и после още два часа, много ще ми дойде измъкването. Иначе ми е близо  Thinking

Хриси ти, за да оздравееш вземи се полекувай малко и си почини. С тия 100 оборота в минута, не те виждам как ще оздравееш бързо  Mr. Green

Благодаря момичета за идеите за набирането на членове, чинно си копирам всичките ви мисли  Hug

# 163
Много ми харесва тая енергия в темата  Wink

# 164
  • София
Момичета, не знам дали знаете, че във "здравната" част на форума има тема, която може да ви бъде полезна - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=178356.0;topicseen
На мен ми беше полезна, когато имах разни съмнения

Танче, ако ти трябва превод от немски, кажи

Доли, не знам какъв е форматът на пролетния празник, не може ли там да се обявят почетни членове?

Здраве, слънце и късмет на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт