44 теми за раздумка в Америка

• 16 882
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
"Табелкаджийка"   Joy Joy И аз вече мразя да ходя по магазините, особено сега като не мога нищо да си купя.  Confused

Хакъби добър човечец, но за президент не става. Ми взе да, ама гледай каква им е системата на гласуване.... Аз съм доволна за Маккейн. Смешно ми е как Ромни го обвинява в демократичност, че то това му е хубавото. Не разбрах Обама води ли? Нещо не съм в час тази сутрин, отивам да си доспя, докато Рошко спи.

# 166
  • USA
И аз искам във Флорида на 83-84 градуса, въпреки че не мога много да се оплача от студ.
Аз вече като вляза в магазин все към бебешките дрехи ме тегли.
Май всички носиме Ан Тейлър. В моята работа понякога сме като сестри - с еднакви дрехи, различни цветове.  Laughing

# 167
Май Хилъри води. И аз се обърках вече. Не че съм много навътре в нещата, но Маккейн го виждам като президент...

Гледам снимките от торнадото. Грозни картини...

# 168
Ее, Анет, как става този номер, сериозно?
И аз обичам сейлс, общо взето почти не купувам неща нито за мен, нито за София фул прайс, но въпреки, че почти всичките ми панталони са (по съвпадение) от АТ, досега не съм видяла такъв за $10 (за $29.99- да, много рядко и за $19.99, но за $10 не). Освен ако пък не говориш за АТ Лофт- при тях 9.99 панталон може и да има.

Дженна, линкът, който си пуснала е готин, но и на мен ми е малко скъп. Прилича ми  на http://www.babystyle.com/content/baby/main.asp, които са обаче малко по- поносими като цени.

За кг- аз какво да кажа, като си бях оправила излишните такива още преди месеци и само се тутках да започна да правя нещо, за да оправя формата, но поне кг-мите бяха наред. И сега какво стана от 2-3 мес., освинила съм се като никога, и то без причина- мразя се как изглеждам, нищо не ми става като хората, панталоните ми размер 6 ми бяха широки и тъкмо бях се върнала обратно на 4, а сега 6ците ми стискат и ми правят "обръч" около кръста. Отврат.

Кейси, този фронт слиза при на  довечера и утре. Много ме е страх мен от торнадо.
Но пък че е топло във Фл, топло е- завиждайте ни пък.  Simple Smile

# 169
Хилари води, с почти сто делагата над Обама.

В H&M  има добри попадения. Аз имам панталон за работа оттам, засега държи, а мъжът ми има чудесни тениски и една жилетка вълнена, за която много завиждам. Само не ми харесва, че повечето им женски блузи са от изкуствена материя, каквато не нося. Много обичам Бенетон, но $$$, само за по-завързани дрехи ходя там, защото са качествени.

# 170
Аз искам да ви кажа само, че много сте се разглезили с цените у Америка  Crazy. Напоследък 26лв за блузка (което всъщност представлява 20$ по курса на деня) хич не ми се вижда скъпо.

МрсГ, само тези дето носят размер 10 и нагоре могат да се оплакват, молим  Naughty
Аз и 0 съм носела едно време, ама сега сигурно няма да вляза в 6. Обичам 0-те на Вики'с Сикрет - те ми стават винаги.  Mr. Green

Аз за ФЛ ще ви позавиждам още малко и като се преместя там (в Маями), вие на мен ще завиждате  bowuu

Мен пък Бенетон много ме кефят като визия, ама на мене винаги ми стоят странно, а качеството им хич не е за хвалба. Имам доста дрехи (при нас са евтини по аутлетите) и все са я избелели, я свити.

# 171
Хилъри  повела в нядбягването?Не гледам по ТВ.....за тези неща от вас си научавам.
За дрехи си хортувате,а?Аз напоследък си мечтая за някой,който да отиде,да ми накупи неща и да ми донесе у нас само да премеря...което стои добре -да остава,другото-да връща Laughing

# 172
ooo, Тина ти за personal buyer се гласиш да ти купува  Wink

и аз от бенетон не съм особено доволна, и за качеството на НМ същото, но имат супер детски дрехи на супер цени, за докарване от там аз купувам, само джинси от Гап естествено. НМ е добре откъм дизайн, но трябва да се търси все пак. Иначе да, Ан Тейлър е добре откъм качество, ама от към цена е харт брейкинг... затуй и аз да чуя за $10 на Анет...

Анет, едно време бях прочела една американка каза, че италианците прекарват ужасно много време да предпазват децата си от цапане на дрехите, и имам чувството, че в Бг е същото. Ама както Джена е казАла, тук ценичките са соленички и и сигурно за туй...

# 173
  newsm59  Gift  party023 Честит Рожден Ден sofkobofko
 newsm38       party041  Честита годинка на Плами!
Jenna е права за цените, тук всичко е в пъти по-скъпо, да не говорим за бебешките неща  Tired, няма място за сравнение  Sad.
НМ съм купувала във Франция, повечето неща ги шият в БГ или в Румъния и са доста качествени, но не знам ако там ви продават шити в Китай може и да има разлика в качеството  newsm78.

# 174
..ми Embarassed аз съм 0 или 1,това е първия трик,малките номера остават и след 2та големи семигодишни сейлс в мола; лофта тача тоже,но там по-рядко намирам далавери;
пазарувам основно от тджмакс,там дрехите са 40% от оригиналната цена и като ги турят на клиър. стават 13 кинта А.Тейлърите,пресен пример от оня ден ;
гледам за не много популярни цветове,трудно е да се намери черен панталон за малко кинти,но се научих да се обличам и в други разцветки..
имаме голям аутлет на банана репъблик и геп,верно е ровене,но от БР имам маса дрехи за работа дето не искат хим.чистене и са за макс 5 кинта..
ибей има добри попадения ако ми е скука на работа и имам време да гледкам..
та така-бройкам доста,като стигнат дето искам-купувам по 3-4 ката...
*
и аз мразя да пазарувам,това ми е чор и затова така  и подхождам- супер разционално и ин анд аут,абсурд да се забавлявам с висунене с мола..
*
аз пък съм табеладжиийка..толкоз буклук ми мина през ръцете че не-маркови дрехи не купувам и толкоз...

# 175
Да ви запитам:вие имате ли си "домашни" дрехи за децата,и по-така за навън?Или си ги нагиздите и цял ден така?Разбрахте питанката,нал' тъй?И говоря за проходили вече,те бебчетата се знае,само ако "върне поръчката",инак са нагласени винаги:)))

# 176
Аз редовно пазарувам и от младежко-детския сектор. Има доста хубави неща за госпожици от голям калибър.

Самуил няма домашни дрехи. Ако го мързи да се преоблича, стои по пижама. Не го гиздя. И без това, основната му мисия е да се изцапа за най-кратко време. Все ми се струва, че момиченцата са по-чистички и спретнати, не се тикат в боклуците... Ехххх  Laughing

# 177
Мдам, кака Хилари поведе. Обама вчера каза, че ако разликата е по-малко от 100 гласа, е в good shape за следващия кръг. За съжаление, МакКейн май ще си вземе номинацията отсега. Което значи, че Хилари и Обама ще си губят времето в препирни, докато кандидата на републиканците вече ще е в по-сериозната кампания. Абе, не мога да повярвам, че някои хора гласуват за Хъкаби. Само като му гледаш вида, и вече не става за президент на Щатите. За жена му да не говоря, прилича на селската фризьорка, пременена като за сватба.

Тук пазарувам от Ан Тейлър, Лофт, и напоследък от www.spiegel.com, има чудни неща, особено на сейл, имат европейски вид и са пипнати. Всичките ми костюми за работа са купувани в България, от Дикка, само дето сега не ми стават. Ама така или иначе, вече не нося костюми, та няма съществено значение. Нашето СЕО си ходи по дънки и тениски, и в офиса е супер кежуъл ( е няма такваз дума).

Ние правим ремонт на едната баня. Яко прах навсякъде, аз ходя с парцала и бърша. Да тръгва дребната на детска, и аз на работа, и да приключваме с това стоене вкъщи.

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 23:21 от Зора

# 178
Тина, да, имаме домашни дрехи- но повече на принципа удобни, леки и памучни, отколкото по-стари и захабени. Домашни пантофи напр. нямаме.  Wink

Анет, ясно. Аз пък не знаех, че Ти Джей Макс продават старите дрехи на Ан Тейлър.
За аутлетите- за Банана Репъблик, тъй като това ми е много любима марка, искам да кажа, че качеството там е доста по- лошо в сравнение с това в "истинския" магазин. Това не са (вече) същите дрехи от предишния сезон, а други, от по- долнокачествени материи и направени по- лошо . Марката не е БР а "БР Фактъри". Същата работа и с аутлетите на АТ.
За Бенетон съм напълно съгласна с казаното от Дженна. За Х&М не знам, защото ние тук флоридските селяни нямаме въпросния магазин, но като съм ходила последните години в НЮ и Чикаго, специално влизах, за да видя какво има и мнението ми е дизайн хубав, материи и качество- лоши. Детски дрехи даже не знаех, че има, за тях не мога да коментирам.

Анет, а не те ли е срам сега тук майка с две деца и да ни навираш този 0-1 номер в очите (Кейси, хич да не си посмяла сега и ти да се обаждаш.  Stop)? И аз като Дженна, този размер го свързвам с МисисДжи и нейните първи няколко години в Америка, .т.е отдавна- отдавна преди 10 год. Сега номер 0 е мираж и нереалност, а номер 4 мечта и идеал. От които, както вече споменах, също съм много далеч в момента.  Cry

Зора, напълно съм съгласна с теб за Хъкаби.

# 179
Аз съм от почитателките на НМ. За големи само то дрехите, които са над $ 24.99, по надолу 99% са боклуци.
Детските им са страхотни. Единствено чорапките им не са качествени. На Ей Джей има доста поло шъртс от там, дънки, пуловери, само на една от тениските се появи малка дупка, другите ги носи от месеци.
За цената си са страхотни.
И аз пазарувам 80% от намаления, от изборените от вас магазини, харесва ми и J.Crew, но намаленията им не са много, та от там в моменти на умопомрачение Laughing
Бенатон няма при нас, детските им ми харесват. За себе си отдавна не съм купувала от там.
Обичам да пазарувам, мога по цял ден да ходя по магазините...

Тина, имам няколко бели бодита( много обичам бяло за бебе) и няколко спортни панталончета за в къщи. Сега като пълзи му е по- удобно, но и от другите дрехи му обличам.

Общи условия

Активация на акаунт