НОЕМВРИЙЧЕТА 2005- №10

• 16 904
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
сиси - платих си таксата и сега чакам да ми определят дата.

еххо - като се захвана с багажа, ще хвърля едно око на торбата с лекарстата и ще ти кажа името.

днес се случиха 2 нови за мен неща:
1. с филков се ваксинираме против жълта треска  Wink
2. двумесечната ми одисея по поръчките приключи. стартира в средата на декември и до днес не бях имала цял ден почивка. е, днес приключих и с последния текст и сега вече ще реанимирам  Tired

# 166
Приятна и изпълнена с положителни емоции седмица от и мен! Hug
За Св. Валентин - не го празнувам, Трифончо си празнувам на тази дата Mr. Green , че ми е по-близко, ненам , може би по-българско... newsm78
Криста и тя е със сополки,  още си ходим на ясла, продължавам да й давам "Имуно бебе", дано да не се разболее! Rolling Eyes

bouquet

# 167
Благодаря на всички за комплиментите по повод моята скромна особа  Embarassed
Ния и тя е с леко запушен нос, но само вечер преди да легне пръскам капки за да може да спи.
Овлажнителя за въздух върши страхотна работа. Иначе се бъдеше детето по 4-5 пъти на нощ от сухия въздух.
Иначе нищо ново при мен. Работа, работа и пак работа Simple Smile Този месец екшъна ще е сериозен, но пък аз обичам да съм в средата му  Mr. Green

# 168
  • Карлово
След вчерашния ревлив и мрънкащ ден, днес децата решиха да са добри и да ми оставят минутка за форума. Все още ми е странно понякога като говоря в множествено число, децата Grinning
За валентинската тема-и ние повече "зарязваме", пък и таз година с две деца трудно ще е да празнуваме някъде насаме, няма кой да рискува да поеме отговорност за малките бесове.
Тити, честито!
У нас от вчера започна едни безкраен купон. Братът на мъжа ми и жена му започват ремонт  и временно ще спят при нас. Те живеят на етажа под нас и ще се качват само за спане, но пък вечерите ще сме заедно на трапезата и ще са едни ракийки, едни салатки Party Обаче пък действат успокояващо на Ангел и ще ме отменят поне вечерите. А и Мартина им се радва.
Хубав ден!

# 169
Симка, да ти е жив и здрав Илия! Много радост да ти носи! Heart Eyes

Ние от днес официално сме отписани от ясла. Омръзнаха ми тези хреми ясленски, ще се  гледаме в къщи.
Колкото до вчерашното ми пожелание, нищо валентнинско не търсете, не сме фенове. Виж на хубавото вино сме почитатели.
Тити, от колко беше тази музика за бебета и малки деца в петък?

# 170
simka да ти е жив и здрав Илия!

# 171
Тити, от колко беше тази музика за бебета и малки деца в петък?

10.

канеста, леле, колко е пораснала Едита, нямаше да я позная!

микки - все така прекрасно ли се държи Мартина?

майче, тенкю за поздрава, ще е много гот да си имам две малки торбаланчета Simple Smile тези ваксини разболяват ли ви предварително, има ли някаква реакция на организма?

# 172
ъъъ, не знам. казаха, че след 5-7 дни можело да вдигнем Т - значи, разболяват ни малко. филков затова и искаше в понеделник да си ги направим, за да се разболеем викеена - когато сме си у дома и 4-мата  Mr. Green сега 10 години не би трябвало да прихващаме жълта треска. питах за индия какви са ваксините и те ме изненадаха с инфото, че нямало задължителни  newsm78 имало препоръчителни само - коремен тиф, хепатит и още нещо беше, но забравих какво. е, за другите ни дестинации 100% ще ни хакнат нещо - бангладеш и непал надали са тлкоз 'цивилизовани' като индия. догодина планираме индия, китай, непал, бангладеш, тибет

били - само може да ми е мъчно за теб -  2 деца, едното бебе, работа от къщи - абе натоварено ще ти е...

филков пак си търи оперативен счетоводител. на някой нещо да му хрумва  Rolling Eyes.

# 173
  • Димитровград
ЧРД на Илия на Симка!Да е жив и здрав и щастлив!!! newsm59  ura
Яслата-аз като цяло тази зима съм доволна.Почти нямам какво да се оплача.
Тити-всички малчовци са много пораснали.
Имате ли идеи за детски филмчета,защото ми писнаха Липи и Меси.

# 174
Канеста, ние гледаме - Снежанка напоследък. Любими са ни и сериите на Мечо Пух и Франклин. Като цяло обаче Гошко  си пада повече по игрални с елементи анимация - Гарфилд, Скуби Ду.

Ние сега се върнахме от представлението на НАТФИЗ - Джак и бобеното стебло. Много ни хареса и на двамата особено следкато бяхме гледали n пъти Мечо Пух в Младежкия.

# 175
  • Димитровград
А нещо като образователно-занимателно?Идеите ми са изчерпани. newsm78

# 176
Бейби Айнщайн, но това крие рискове.  hahaha Гошко гледа филмчето за цифрите и там казват "уан дък", той повтаря "уан дък" след няколко секунди размисъл казва "какъв дък, това е пате".

# 177
Сигурна съм, че сте ги давали линковете 100 пъти, но дали ще може пак да попитам за Бейби Айнщайн  Blush

# 178
newsm67ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ИЛИЯ - ДА ТИ Е ЖИВ, ЗДРАВ И ПОСЛУШЕН! newsm67

# 179

Общи условия

Активация на акаунт