LaRedoute.fr - Обсъждане, всичко за поръчката-48-Всичко е написано в 1-вия пост!

• 72 543
  • 1 131
  •   1
Отговори
# 450
  • София,
Да Пети, Виолет  Hug, вярно отговарях чрез преводача като луда до сега и ето го резултата КОД 57 460, който като го написах при поръчката нищо не стана, сметката ми беше 104 евро и си остана същата, а с colis ми маха доставката да е безплатна - както всички знаем newsm78! Ако на някой му върши работа нека го ползва!
Е отговорих, опознаха ме, сега да видим как ще ме задоволят  Laughing   Mr. Green  Laughing

Мерси отново!

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 12:06 от Beni4

# 451
Получих си първата поръчка от 10.01 от митницата. Тези сандалки http://www.laredoute.fr/vente-sandales-la-redoute-creation.aspx? … e&pagesize=16 черни 38 без лак  са ми големи.Заменям ги за 37 номер.

# 452
Vous pouvez l utiliser pour payer votre commande: lors de livraison au Rendez-Vous Catalogue ou en le joignant a votre bon de commande. Vous pouvez egalement l encaisser sur votre compte bancaire ou livret d epargne. Sa duree de validite est d un an.
О, ужас, едва го преписах. Може ли някой да го преведе? newsm12

Можете да то използвате за да платите поръчката си - при доставка в Ранде-Ву каталога или като го свържете с вашия бон за поръчка. Можете също така да го инкасирате по банковата си сметка или спестовна книжка. Валидността му е една година
.............Няма ужас Simple Smile Единият официален език на Евро- съюза Simple Smile

# 453
  • Варна
Съжалявам за спама, но искам някоя мама, която ползва сертификат на ПИБ да каже, да и пиша на лични, че нещо не мога да се оправя, май не са ми дръпнали пари за поръчките  newsm78

# 454
Ето и моят отчет за първата ми поръчка взета вчера от митницата:
Поръчах я на 12.01. Има 2 дати от Франция на колета: 22.01 (може би излезнала от склад) и 26.01 – пише дата на изпращане (по самолет). Пристигнала в България – 31.01. Ето и някои от нещата в нея, които май не са обсъждани:
Сако, бежаво, джинсово: http://www.laredoute.fr/vente-veste.aspx?productid=324086975& … e&pagesize=16 – става, отговаря си на номера (№36), но нещо не се харесвам как ми стои (а си поръчах и панталон към него, пак джинси бежави). Като дойдат ще решавам дали ще ги нося.
Сако: http://www.laredoute.fr/vente-la-petite-veste-a-carreaux-en-tiss … e&pagesize=16 – №36, определено ми хареса. Плата е леко грапав и леко набръчкан (страхотно описание  Laughing), но стои много добре – спортно-елегантно, както си го представях.
Вратовръзка на половинката: за съжаление не я намирам в сайта, от коприна, много е хубава.
Риза: http://www.laredoute.fr/vente-chemisier-femme-la-redoute-creatio … e&pagesize=16 – много ефирна и приятна, за лятото ще е супер, цветовете са както на снимката. За съжаление на мен ми е голяма, номера е №36 и я продавам за 17лв (взех я по-скъпо  Sad).
Тениска: http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes-femme-en-c … e&pagesize=16 – цветовете са както на снимката, хубаво трико, по-дълга (както сега се носят), но за съжаление не съм за такъв модел – продавам я за 6лв, №34/36.
Тениска: http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt.aspx?productid=324115232&a … e&pagesize=16 – не ми хареса. Поръчах я в ecru – цвета й е жълтеникаво бял – все едно е стояла на слънце мноооого време и е пожълтяла. Трикото също е гадно. Naughty
Това е, продължавам да чакам останалите поръчки.  Tired Tired

# 455
  • Бургас
Здравейте!!!
Да имате впечатления от този термометър. Имам някакви спомени, че преди време някои беше питал за него newsm78 newsm78

Имам и два въпроса:
1) Ще се достави ли до Бг(някой беше казал е техника не доставяли, макар че това не е кой знае каква техника newsm78)
2) Нали това е цената заедно със сондата, защото отделно се продава и сонда. та се чудя дали е включена и тя в цената

# 456
  • Бургас
Здравейте, току що се регистрирах и получих е то това Vous avez maintenant accиs а vos offres personnalisйes, vos abonnements Newsletter, vos produits prйfйrйs, votre suivi de commande et de catalogues, l'йchange de vos articles en 24 h,...

Vous y accйdez et modifiez directement vos informations personnelles а tout moment, si vous changez de domicile, de numйro de tйlйphone, d'adresse e-mail...
Votre identifiant et votre mot de passe sont indispensables pour bйnйficier de tous ces avantages, conservez-les prйcieusement !

Merci de votre confiance et а bientфt sur laredoute.fr.

Conformйment а la loi Informatique et Libertйs du 6/01/1978, vous disposez d'un droit d'accиs, de rectification et d'opposition aux informations vous concernant qui peut s'exercer par courrier а :
La Redoute - Service Relation Client 59081 Roubaix cedex 2 en indiquant nom, prйnom, adresse et n° de client. Par notre intermйdiaire, vous pouvez кtre amenй а recevoir des propositions commerciales d'autres entreprises ou organismes, ou кtre informй йgalement de nos offres par e-mail, tйlйphone, SMS ou par courrier. Vous demandez а recevoir nos offres commerciales. Si vous ne le souhaitez pas il suffit de nous le signaler par courrier а La Redoute.
Vous pouvez а tout moment avoir accиs et changer les informations concernant vos coordonnйes (adresses e-mail et courrier, changement de patronyme..) dans la rubrique "Mon compte" et gйrer votre abonnement / dйsabonnement dans la rubrique « Mes newsletters » .
Благодаря предварително, успешно и всичко е наред или трябва нещо да допълня към регистрацията.

# 457
  • София
Здравейте, току що се регистрирах и получих е то това Vous avez maintenant accиs а vos offres personnalisйes, vos abonnements Newsletter, vos produits prйfйrйs, votre suivi de commande et de catalogues, l'йchange de vos articles en 24 h,...

Vous y accйdez et modifiez directement vos informations personnelles а tout moment, si vous changez de domicile, de numйro de tйlйphone, d'adresse e-mail...
Votre identifiant et votre mot de passe sont indispensables pour bйnйficier de tous ces avantages, conservez-les prйcieusement !

Merci de votre confiance et а bientфt sur laredoute.fr.

Conformйment а la loi Informatique et Libertйs du 6/01/1978, vous disposez d'un droit d'accиs, de rectification et d'opposition aux informations vous concernant qui peut s'exercer par courrier а :
La Redoute - Service Relation Client 59081 Roubaix cedex 2 en indiquant nom, prйnom, adresse et n° de client. Par notre intermйdiaire, vous pouvez кtre amenй а recevoir des propositions commerciales d'autres entreprises ou organismes, ou кtre informй йgalement de nos offres par e-mail, tйlйphone, SMS ou par courrier. Vous demandez а recevoir nos offres commerciales. Si vous ne le souhaitez pas il suffit de nous le signaler par courrier а La Redoute.
Vous pouvez а tout moment avoir accиs et changer les informations concernant vos coordonnйes (adresses e-mail et courrier, changement de patronyme..) dans la rubrique "Mon compte" et gйrer votre abonnement / dйsabonnement dans la rubrique « Mes newsletters » .
Благодаря предварително, успешно и всичко е наред или трябва нещо да допълня към регистрацията.
Що обръщате внимание на глупости? Логично е като си се регистрирала веднага да получиш потвърдително писмо. И аз не разбирам френски, но даже и не го погледнах.

# 458
Смятам да почакам закъснелите си поръчки от декември до петък. В петък ще ходя да пиша жалба. Ако някой иска да се включи в жалбата - да заповяда!
Аман от БГ пощи!

# 459
И аз получих чек по пощата за една от поръчките си/надявам се да не ме изненадат неприятно и за някоя от останалите/ - питах в предходната тема за начините за осребряване на сумата.
Разбрах, че може в банка, но предпочитам да си спестя комисионната, така че ще следя тази тема - ако някой е успял да поръча с изпратен по пощата чек, моля да се включи с разяснения Hug

# 460
Смятам да почакам закъснелите си поръчки от декември до петък. В петък ще ходя да пиша жалба. Ако някой иска да се включи в жалбата - да заповяда!
Аман от БГ пощи!

Тук съмммммммммм  #Cussing out
Ще се жалваме заедно  #2gunfire Гадове с гадовете им  #2gunfire
Аз им дадох срок до миналата седмица, ама на.. ще си потрайкам още малко..
Давай душата, казвай кво се иска от мен, с теб съм  Heart Eyes

# 461
Имам следното питане - На някой дрехи (като на тази например http://www.laredoute.fr/vente-blouson-enfant-okaou.aspx?producti … e&pagesize=16 ) след ръста се изписват и години...Това означава ли, че има някакво разминаване в номерацията?!? newsm78
Моя син на годинка беше 83см и сега поръчвах всичко 94...ама според тези мерки, ръстта му отговаря на 3-годишно дете Shocked Толкова ли са дребни французките деца?!?

# 462
  • БУРГАС
Абе момичвта като слоза код 59935 за безаплатна доставка и покривката ми изписва ето това Attention, le code offre spéciale 59935 n'existe pas.
Merci de modifier votre saisie ou de revoir les conditions d'attribution de cette offre какво значи.

# 463
Здравей Siqi Simple Smile Аз също исках да си поръчам от бежовото джинсово сако, но докато пусна поръчка и те бяха свършили Mr. GreenТака че ако решиш да го продаваш аз съм на" среща" и ако е възможно да пуснеш размери и реални снимки. Предварително ти благодаря   bouquet

# 464
Аман от БГ пощи!

Тук съмммммммммм  #Cussing out
Ще се жалваме заедно  #2gunfire Гадове с гадовете им  #2gunfire
Аз им дадох срок до миналата седмица, ама на.. ще си потрайкам още малко..
Давай душата, казвай кво се иска от мен, с теб съм  Heart Eyes

Трябва да е жалбата обаче до комитета по съобщения и министреството на транспорта и съобщенията - те били отговорния и контролен орган.

Общи условия

Активация на акаунт