Първите кокичета надничат от снега - ЮЛЧЕТО очаква Пролетта!

• 21 932
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Вени, честито и от мен! Да е жива и здрава и с много късмет в живота малката Ива и да носи много радост на всички!

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 15:39 от Ivyana

# 196
стана грешка  и не мога да изтрия втория пост Embarassed

# 197
  • Пловдив
ВЕНИ, ЧЕСТИТООО, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ИВА.
БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТЕБ.

# 198
Вени, честита ти трета рожбичка. ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА.

# 199
  • В средата на времето
Вени, честито! Hug Grinning Да ви е жива и здрава малката Ива, да расте здраво и доволно детенце! Grinning  bouquet

# 200
Вени честито. Да ви е жива и здрава малката Ива - много да ви слуша.
А на теб ти свалям шапка за смелостта и искренно ти се радвам. Де да имаше повече такива хора които се навиват на 3-то дете. Браво!

# 201
# 202
  • Варна.
Вени, Честито и от нас! Да ти е жива и здрава!

Ара, този гумиран плат - ти ли го купи или от тази фирма ти предложиха? не бях чувала за подобно нещо, струва ми се добър вариант за детско легло, събирам информация, може и за фирмата да напишеш, ще пратя приятелка да ми поръча 2 броя немедлено.
пуснаха ме цели 7 дни отпуск, ще си остана сама с детето. бабата я пращаме в малка ваканция. Калина днес какъв цирк ми направи на площадката, не иска да тръгва, пищя, рева, накрая спечели шамар, другия вариант беше да стоим още поне два часа, да чакаме да се стъмни и да изпратим всички деца...неам нерви за подобни неща. за пръв път я наказах продължително, т.е. за целия остатък от деня, без филмчета, без награди /сладки/, без баня в коритото с играчки, през цялото време говорих, че няма да направя неща, които харесва защото не трябва да прави .... утре ще видя дали е влязло нещо в главицата. уф!

# 203
  • София
Дики, подобни варианти за детски легла има, но за спалня беше проблем докато намеря. В крайна сметка от  Ливиа М ми го ушиха по моя размер на матрака.
Видях, че имат и във Варна магазин - обади се и питай.
Ако не стане от Варна - пиши ЛС, ще ги поръчам тук и ще ти ги пратя! Hug

# 204
ВЕНИ, ЧЕСТИТО!!! Да ти е живо и здраво съкровището и да расте усмихната и щестлива, обградена с обич от вас, от кака си и от батко си Hug

Дики, при нас обикновено това с липсата на филмче върши работа. С некупуването на следки понякога не мога да се справя, но като ги купя мога да не й ги дам докато не се извини, например Rolling Eyes
Изобщо откакто ходи на ясла знае много добре какво означава да сгрешиш и, че следва наказание. В това много ми улесниха възпитателните методи от яслата Wink
Краси, личен съвет - пампата се маха от раз Peace изчакай да влезе май месец. Поне имате двор. Сияна се научи много бързо, когато бяхме при нашите да пишка по цветята. Всъщнос тнай-добър пример беше костенурката, която имаме и, която си върши работите в градината или по плочника пред къщата. Така се отпусна дребната. Иначе имаше около месец психологически стоп да свърши каквото и да било извън пампата Confused

# 205
Честито на Вени и цялото им пораснало семейство! Heart Eyes Много здраве, любов, търпение  и късмет на всички!!!!! На Вени - бързо възстановяване, а на Ива - безгрижно детство!
Еее, Краси, как ме разсмя само! Сетих се, как ви разказвах за приспособяването на Дани в яслата, което беше идентично с това на Емо Simple Smile. Сега, милия поне веднъж седмично е наказан, защото е поступал някой Rolling Eyes. Малко съм озадачена, все го разпитвам защо е набил еди-кой - си и след известно увъртане от сорта на "Защото го/ я набих" все си намира оправдание.... от рода на - бутна ме от пейката, взе ми кубчетата/игЛачката, ухапа ме (основно от девойки са оплакванията от ухапване   hahaha). Та така. Приемам нещата нормално, обяснявам, че не е хубаво да се бият така и всякаккви подобни, но той много не вдява засега!
Снимките на Емчо са страхотни!!! Какъв мъжага е станал само! Това пак е от бисерите на Дани - Аз съм мУжага! и ако му позволим да отпие бире от нашите чаши веднага след като пийне казва - не съм пияница  hahaha!
Хайде народе- петък е !!!!!!

# 206
Това пак е от бисерите на Дани - Аз съм мУжага! и ако му позволим да отпие бире от нашите чаши веднага след като пийне казва - не съм пияница  hahaha!
Хайде народе- петък е !!!!!!

Joy сладурчеее  Simple Smile

Много са сладки, много им се радвам на такива бисери.
Някои думички много смешно ги казват - в нашия речник пантофита са - пофони, филията - хилия, магазина - газина, пуканки - пукани. Като го поправяме и му се казва "Не пофони, а пантофи" и той "Не пофони, а пофони".

Наистина е петък - ура!
И е хубав ден  Simple Smile
А се задават още по-хубави дни  Simple Smile

# 207
  • Варна.
Ара - "ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен" - лексикон 6ти клас.   Hug HugМного, много мерси, ще си го поръчам този от сайта, точно ми е за размера на леглото. а тази фирма, която пускаш - в центъра на темата, за цветница /след голямо чудене/ днес реших да й взема подарък комплект за леглото с рибките от Немо, чудих се къде мога да ги намеря и като ги видях в детските стоки си реших въпроса, а магазина е близо до нас и сутринта сме на обиколка. ще взема някое ново филмче на дисни и може би някоя дребна игрушка.
Калина вече доста добре говори, някои думи, които още мотае са - кащавал, гингалски огън, кавдрат.
петък, петък ама и отпуска ме чака, кеф!

# 208
  • София
Ара - "ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен" - лексикон 6ти клас.   Hug Hug
  bouquet

Големи са сладури с тези увъртания на думичките:-)
При нас последен хит е: пантанолки - панталонки

# 209
  • София
Да е жива и здрава малката Ива!

При нас няма много смешни думи, Калоян почти всичко си казва правилно, малко е скучно така, но все пак моите любими сега са "кукунявка" (кукумявка) и "каликифация" (квалификация - това е защото гледаме Формула 1).

Общи условия

Активация на акаунт