Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разходите за раждане в болниците в България?
Какви са цените на билетите за Bulgaria Air и Wizz Air?
Какви са цените на хранителните стоки в различните магазини в Испания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разходите за раждане в болниците в България?
Цените за раждане в болниците в България варират според вида на раждането и местоположението на болницата. Например, цезарово сечение в частна клиника в Пловдив струва около 470 лв., докато раждането в болница в София е приблизително 800 лв. В държавните болници може да има такса, ако искате да изберете гинеколог, който да ви изражда. В този случай цената може да бъде по-висока. Препоръчително е да се консултирате с болницата, в която планирате да родите, за конкретни цени и условия.
-
Какви са цените на билетите за Bulgaria Air и Wizz Air?
Цените на билетите за Bulgaria Air и Wizz Air могат да варират в зависимост от различни фактори като дестинация, сезон, наличност на оферти и др. Например, има оферти за билети на Bulgaria Air от 99 евро без такси, както и специални оферти, ако закупите билет един месец предварително. За Wizz Air цените също могат да варират в зависимост от дестинацията и наличните оферти. За конкретни цени и оферти, препоръчваме да проверите уебсайтовете на авиокомпаниите или да се консултирате с агенции за продажба на билети.
-
Какви са цените на хранителните стоки в различните магазини в Испания?
Цените на хранителните стоки в различните магазини в Испания могат да варират според местоположението, асортимента и специалните оферти. Някои от споменатите магазини включват Mercadona, Lidl, Plus, Macro, Aoramas, Condis и Mascot. Важно е да се отбележи, че предпочитанията за пазаруване на хранителни стоки са индивидуални и могат да зависят от различни фактори като качество, цена, разнообразие и удобство.
-
Какви са цените на билетите на Wizz Air за полети от Мадрид?
-
Какви са разходите за раждане в болница във Варна?
,благодаря за закуската! А за захранването...на Иви му дадох изцеден сок от ябълка и морков на 2 мецеца , на 3м - плодово пюре , на 4м - зеленчук , на 5м каша ,със банан понякога , на 6м - месно пюре и черен дроб.После почнахме и жълтъчета, и попара.И на 7 месеца вече беше на детска кухня. Естествено млякото не сме го изоставяли. За ранното захранване съм,за да свиква с по-гъстата храна,и да получава всичко необходимо като вещества.Например - рибата,черният дроб и жълтъкът са много важни да се приемат по-отрано. Дори да родя тук второто си дете,и да ми налагат нови схеми на захранване,пак като Иви ще си го захраня.
!И мъжът ми казва,че съм готова за изпити,но имам да мина още 20 листовки.А и много ме объркват тия регулировчици. Въпросите за повредите по ППС-то също. Сега са ни обещали една къща,но тепърва ще и включват електричество,а и няма пералня,и не знам какво още,но ще се справим някак.Лошото е,че мнооого трудно се намира вече свободна къща тук.
,пък каквото се окаже на пол.
, но за целта бебето трябва да е изключително кърмено до момента на захранване (поне 6 мес). Чакам мойто пате да прояви интерес към храната, ама нъцки ... то има време, де.

Бяхме се запътили към Бенидорм...Можеше да се видим някъде по трасето с Марица...И тъкмо ще пиша едно съобщенияе на Анет да пийнем по кафенце заедно...нашия малкия като каза Влака,влака...искам с влака...И ние нали бяхме му обещали на детето,а то не забравя...повозихме се на влак.Е,не стигнахме до Бенидорм...само до Вия Хойоса...Ако искате и вие да се повозите малко... 
,нещо съм назад с материала...
На моя мъж се падат чиниите в събота и неделя...играта в кварталния парк/тъкмо си приказват със съседа/...А когато съм болна...хвърчат големите синове и мъжо поктай мен...готвят,подреждат,мият....трябва да учим синовете си да помагат...един ден снахите да се радват...както Силрай 
. 
- затова с такава неприязън се изказах (испанец е - не е българин )...
(нямах високо кръвно)Като се роди всичко си дойде на мястото.Много исках момиче,но.........излезе момче. newsm32newsm32