В очакване на ....Свети Валентин.... или .... Трифон Зарезан? Испания

• 28 086
  • 290
  •   1
Отговори
# 165

А за боищата, пак ли вие бе, не ви ли омръзна все в челната позиция на черните списъци да стоите?  Laughing

Само Франко ще ги оправи тия нашите тука! hahaha
А да е само за абортите,не е.Рахой нали каза,4е на жените трябва да им се наложи ,каквото и да се слу4и с мъжете им,да не им се разрешава втори брак.Те тези жени тука достатъ4но са дискриминирани,та и това.На мен ми се вижда прекалено много.Другото е,4е е абсурдно предложение. Shocked

Плам плам,радвам се,4е вси4ко е минало добре при вас.  bouquetНе е лесно да си майка,сигурно трудните и лоши моменти са пове4е от щастливите такива,но  те са си наши и ние правим вси4ко за тяхното добро. Wink

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 22:47 от Марица

# 166
  • E-CLM & CH-VD
Пламплам, още веднъж Честито!!! Ние надушихме добрата новина още преди няколко дни  Mr. Green

Ще чакаме снимки на бебчо!  Hug

# 167
  • E-CLM & CH-VD
А да е само за абортите,не е.Рахой нали каза,4е на жените трябва да им се наложи ,каквото и да се слу4и с мъжете им,да не им се разрешава втори брак.Те тези жени тука достатъ4но са дискриминирани,та и това.На мен ми се вижда прекалено много.Другото е,4е е абсурдно предложение. Shocked

Стига бе Shocked, това не съм го чула, кога е било?

Това вероятно е за църковен брак, за граждански няма как да забранят. То сума ти испанци са с 2 или 3 брак.
А и като е толкова залепен за църквата, да премахне "пареха де ечо" тогава, защото и това не го позволява църквата Laughing - съжителство без брак.

# 168
  • ES
ПламПлам, та ти е живо и здраво синчето. Много Алексиии ей, това ли е сега на мода. Шегувам се, честито да ти е! Това е радостта от майчинството - болка и радост, за туй били скъпи. Не се отказвай от кърменето, тук във форума има много писано, чети и си кърми.

Стига бе, какви са тия изказвания, по го лям матриархат от испанското семействи надали има, къде са им ограничени правата на жените. Верно ли абортът е забранен?

# 169
Вес,по радиото го слушах.Може и църковен да е имал предвид,но пак си е груба намеса.

Гери,за матриархат,незнам,то всяка как си го направи.
Оба4е я сравни труда и заплащането на мъже и жени,това,4е нямат право да вземат решение за собственото си тяло,работно време на градини и у4илища,дето без страни4на помощ не могат да работят,никаквото май4инство и куп още др.неща.
Не знам дали си гледала "  Mujeres Asesinas",филма е по действителни слу4аи.Дале4 съм от мисълта,4е това се слу4ва на вси4ки,не.Но просто ти изяснява механизма на системата и как се отразява върху жените.
Което е хубаво(тъй като много голям процент нямат възможност да отглеждат деца и да работят едновременно) при развод,4е закона ги е защитил.Мъжа,ще не ще,плаща и на жена,и на деца.И така една жена домакиня не е толкова притеснена,щото всеки месец от заплатата на мъжа й пристига определен %.

# 170
Ех моми4ета, 4ак сега видях поздравленията ви на предните страници Simple Smile Благодаря ви много за пожеланията  Hug при първа възможност 6те сложа линк със снимки на малкия ми сладур Simple Smile

# 171
Здравейте мацки,
Вес ставаш за "Шести отдел", направо ме засрами!! Права си минавам често през форумчто ни, но не ми остава време за писане.... Чета ви, когато имам свободно сядане пред компа, хвърлям по едно око.... обещавам и писане по често!!

Плам плам да ти е честита рожбата!!!

Лада за  ескритурата, аз имам две едната е оригинал, а другата "Ескритура де престамо ипотекарио" е копие от банката! Обикновено банките не си правят труда да ти я дадат, ако не си я потърсиш, а само там са описани условията на ипотеката.

Хайде по темата кой как смята да отпразнува  Свети Валентин или Трифон Заразан?

Поздрави на висички!!!

# 172
Здравейте,момичета и благодаря за хубавите думи...Пораснал е Давид много...да...но отстрани се забелязва повече ...

Hug ПламПлам,ще чакаме снимки на Александър!
Марипоса,радвам се,че се появи  Hug
ЛаАда,само кажи когато решите да тръгвате към Бенидорм...може да минете през Кампейо пък...тъкмо ще ни погустувате...и заедно ще се разходим до Бенидорм...
Момичета,не мислите ли,че иде време за форумска среща ...предлагам да си организираме пикник за 8,9 март  Hug Hug

За Сан Валентин мисля да купя две чашки за кафе със сърчица...на 14-и ще има много сладки предложения за подаръчета в Лидл...Ще направя нещо сладко с ягоди и шоколад...На ресторант не можем да отидем заради малкия...така,че ще се поздравяаме у дома  luvbed А с чаша хубаво винце ще почетем и Трифон Зарезан  Mr. Green

# 173
Здравейте момичета, вчера бях на курса за бременни и обясняваха за промените които настъпват след като роди жената, както физически, така и психически. Общо взето интересни неща, упражнявахме дишане и напъване при раждане, и матроната ни накара всички по ред да покажем дали сме разбрали как се диша и се напъва, което според мен е много добре.
Габи, Марица снимките са много красиви.
galy аз си се качвах по стълбите до третия понеже офиса в който работих беше на 3 тия макар да имаше асансьор, аз пак по стълбите и счетоводителя при който ми отваряше вратата все ме питаше как така се качвам в моето състояние по стълбите и че е опасно, обаче аз сама в асансьор забрави. Живели сме с мъжа ми в бг на 5тия етаж и отново по стълбите, всички ми се чудеха защо се качвам по стълбите и дали не е развален асансьора.
Mimiii имам и в синьо и в зелено и в оранжево дрешки, но мама това ми е изпратила от бг за момента, а и чакам още да получа. Стискам палци да намерите по бързо жилище, иначе как е Иви?
ANETT май и аз така, ако не първото то поне второто да е момче, но каквото е това да е живо и здраво пък другото се оправя. Избрахте ли име на кучето и прави ли ти бели, как се разбират с Алекс?
Тонита мила, не го приемай като лоша новина, възможно е това да се състои част от проблемът ви, а за изследванията лека полека ще ги направите, поне действате по въпроса. Операцията може да е за добро не знаеш, тъй че не го възприемай трагично и не се настройвай отрицателно. Hug
plamplam да пуснеш някоя снимка на бебо Алекс. А за епидурала още го мисля, май в последния момент ще решавам, ще видим.
mariposa къде се изгуби?
За Сан Валентин направо не знам какво да направя, иска ми се да изненадам любовно мъжлето, но с какво не знам.

# 174
Да не ни забравите, ей. Тук сме. Смотания ни комп пак беше на ремонт, дано ве4е вси4ко е наред, 4е ми писна да се разправям с глупави техници. #2gunfire
Пламплам, 4естито ти мом4енце, да е живо и здраво и много да ви радва!

Аз отивам да ви 4ета, да вляза малко в 4ас със събитията.

# 175
Момичета,най-накрая ни е в кърпа вързана квартирата.Твърдо е обещана на нас.В момента я обзавеждат - всичко ще си има.Лошото е ,че ще кажат колко ще е наема чак в началото на март.Първо искат да се посъветват с други хора,които са дали къщи под наем,колко пари искали те на наемателите си.Още не са ни я показали,но скоро се надявам да я разгледаме.Нямаме долям избор.Ако и тази изпуснем - край.

Плам Плам, супер,давай да видим малкият принц.

Тони,мога само да ти пожелая проблемът да е поправим.Ти мисли позитивно - всичко ще се оправи.Знам ,че отстрани е лесно да се каже,но...аз стискам палци всичко да е наред Peace!

Мимки,благодаря,Иви е добре,но му се ходи на градина "при Мари Луз",това са негови думички.А за квартирата писах по-горе.Нямам търпение вече.А ти как си.Гледам,усвояваш дишане и напъване.Да ти кажа,на мен ми обясняваха тези неща в процеса на раждане.Преди да почне раждането,дишаш дълбоко при всяка болка(колкото и да ти се иска тогава да задържиш дъх,за да облекчиш болката),но е важно при контракциите да подаваш кислород на бебка.А като започнеш раждането,при всяка контракция-напъваш.И така...Раждах и ми обясняваха.Колко съм ги чувала при цялото ми старание и раздвоение,не знам. Simple Smile
Не те поучавам,само ти разказвам това,което на мен "преподадоха" на място в Родилно гр.Плевен.Но имах голямо доверие и в кръстницата на Иви-тя е акушерка,и беше неотлъчно до мен.Да ти кажа,много ми помогна и това,че се чувствах смела и спокойна.

# 176
Благодаря ви момичета.  bouquet  bouquet  bouquet
Аз четох,четох,и сега сигурно няма да се сетя всичко kоето исках да ви напиша. newsm78

Първо Марица,Gaby страхотни снимки,наистина Hug и малки и големи изглеждате страхотно. Grinning

Мimky не го приемам като лоша новина, но вчера ходих и до личната ми лекарка и до гинеколожката и много информация ми се събра.Първо личната ми каза да се готвим за ин витро,и аз направо се зарадвах...обаче гинеколожката реши че било рано,така че поиска още куп изследвания(а аз мислех че сме направили всички възможни newsm78).
Имаше много пациенти-лудница,и аз имах хиляди въпроси,така че накрая се чувствах като изцедена. #Crazy
А да не забравя-много ми хареса Никол.  bouquet

Мимиии,благодаря за загрижеността Heart Eyes,и аз те мисля ,така ще се зарадвам като се похвалиш с нова квартира!!!Имах и аз подобни изпълнения като на твоя съквартирант-но с един испанец...как не се сбиха с моя мъж ,още се чудя... #2gunfire
И кога ще тръгва Иви на градина-хем и на теб да ти остане малко лично време? Hug
 И аз сам фенка на Los hombres de Paco,такмо се 4удех да си сменя ли аватара с Hugo Silva...във вторниците гледаме House,а Paco го свалям после от нета...абе стра6на работа Mr. Green

Плам Плам,страхотно име-дано,да се поуспокои малкия сладур,и да си починете.Колко време ви оставиха в болницата?  bouquet

Вес[/color],мисля че е хистероскопия-така го е съкратила,че не съм съвсем сигурна.Днес или утре ще ходя до болницата да си искам час за кирофано,и пак ще питам.Уж е диагностична,затова пиша полуоперацийка-обаче ако преценели можело направо да махнат миомата.И не разбрах шегува ли се-питам я ако решат да я махат, упоика ще ми сложат ли,а тя вика-не.
Тия хора луди ли са???Направо ще умра от страх. Shocked

Рози,Gaby,хубаво питате за 14 февруари какво ще подаряваме, ама аз си нямам представа-на вас разчитах да дадете някоя идея. Hug
Спирам че цял роман изписах,лек ден на всички

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 13:52 от tonita12

# 177
Марица, много хубави снимки, а Ани колко е пораснала  Heart Eyes
ние от кога сме обещали да ходим в Бенидорм, чак ме е срам  Blush  ама все не можем да се наканим или все нещо излиза ...

Тонита, дано се наредят нещата и не се стига до ин-витро  Peace стискам палци  Hug
Мимки, добре си се завърнала  Hug много са вълнуващи първите дни с бебето в къщи  Heart Eyes наслаждавай им се Simple Smile аз не можех да заспя, стоях и я гледах по цяла нощ, имах чувството, че ако заспя и се събудя всичко ще се окаже сън  Blush  Crazy
Вес, ти си по -добра и от ЦРУ  Wink

Да похваля мойто диване, че спи с мен сутрин до 10-10:30  Blush Понякога се събужда и седи и си кротува поне 30 мин, преди да започне да ми пее, че да ме събуди.

Габи, Гери, къде видяхте на това мляко, че е с бг бактерия  Rolling Eyes Снощи специално ходихме да купим, изчетох уж всичко дето го пише по него, ама не видях подобно нещо  Confused

Тук от 5 дена слънце не съм виждала, едно набурсучено, хем всеки момент ще завали, хем не вали... не че искам дъжд, де  Wink
Айде, отиваме да се приспиваме....

# 178
Toni 12,добре си дошла в клуба на "Хората на Пако" Hug Laughing! Е,как,харесва ми Уго Силва,но повече се хилим с изпълненията в сериала на Мариано и Пако. А защо толкова те притеснява това,че гинеколожката иска още изследвания?Нали знаеш-"Два пъти мери,един път режи".Нека всичко да е сигурно,така де.Всичко ще е наред,още повече че лекарката ти е преценила,че ще се получи,пък било то и чрез ин-витро.Успех,и не се шашкай.Бебчо ще дойде и всичко ще е ОК. Peace Иви и аз не знам кога ще е на градина.Още не се обаждат,а и щом учителката му е склонна да го вземе в къщи да го гледа,че аз да почна работа,значи няма да тръгват скоро.То не ми е заради свободното време(почти нямам такова),но той иска да е с децата и е напълно разбираемо.Колкото и да си играя с него,той си иска своята си среда.

# 179
Мимиии,права си,за изследванията- нямам против,само ми се ще по бързичко да действат... newsm78
А за Иви,защо не организирате с други мами от градината да се срещате в някои парк или нещо подобно-така децата ще се виждат,ще си играят- предполагам че не само на Иви му е скучно... Hug

Clara,благодаря за палците  bouquet

Didy,да ти се връщат пожеланията. Hug

Gaby,имах голямо желание да те поздравя с Нашия сигнал на Емил Димитров,но не я намирам в нета. SadИмаш ли я?-за мен е много спецялна тази песничка. Grinning

Mimky,тези простотийки със сигурност ще ти харесат-е това си мисля  bouquet Joy

http://www.sendspace.com/file/mi7dxv
http://www.sendspace.com/file/vvs3mf
http://www.sendspace.com/file/ntlp0z
http://www.sendspace.com/file/2am494

Общи условия

Активация на акаунт