Немски валентинки и други животинки - тема 61

• 16 640
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
е щ? минем с обикновена моzайка плюс  охлювите  Laughing навих се на охлювите май  Wink

# 121
....има ли смисъл да я купувам тогава?
Жабке, едно предложение: имате ли библиотека около вас? В библиотеките има голяма част от известните игри и може да се пробва коя харесва на детето и коя не. Точно тази със шнекетата я бяхме взели от библиотеката и установих, че на Леа не й хареса много, т.е. хареса й първите два дни, но бързо изгуби интерес. Ако я бях купила само щях да хвърля пари на вятъра. Доста игри пробвахме (и ще пробваме) така, а и друго си е разнообразието  Simple Smile Тази идея я взаимствах от ръководителката на крабелгрупето преди 2-3 години, тя имаше две по-големи деца и разправяше колко й е удобно така вместо да купува безинтересни за децата й игри и да събират прах в къщи. При нас таксата за библиотеката е 10 евро на година, но с тях съм спестила поне 100 Wink

# 122
биба, благодаря zа идеята, zнам zа библиотеката. НАшата дори органиzира zанимания zа деца , рисуване, бастелн ... но малкия се иzморява след градина и го гледам, Еч не иска да играе следобед с деца, иска някак си да си играе в къщи, да правим нещо zаедно, да седнем на сладкарница, но не иска да ходим някъде да се zанимава с хора. Така и не се реших да го zакарам до библиотеката  newsm78 ще видим някой ден може и да дием.  Wink

# 123
Чико, честит рожден ден  bouquet
Много 3драве, щастие и късмет.

# 124
биба, благодаря zа идеята, zнам zа библиотеката. НАшата дори органиzира zанимания zа деца , рисуване, бастелн ... но малкия се иzморява след градина и го гледам, Еч не иска да играе следобед с деца, иска някак си да си играе в къщи, да правим нещо zаедно, да седнем на сладкарница, но не иска да ходим някъде да се zанимава с хора. Така и не се реших да го zакарам до библиотеката  newsm78 ще видим някой ден може и да дием.  Wink
Не съм се изразила правилно Embarassed Аз нямах предвид да го водиш него да играете на място, така и да искаш не можеш да разбереш за половин-един час дали му харесва или не. Мисълта ми беше да наемеш въпросната игра (най-често срокът за връщане е един месец, а може и да се удължава) и да си играете в къщи двамата, без да се занимавате с други хора и колкото ви харесва Peace

# 125
Жабо, друга идея е игра zа риболов  Peace  Аz на такава съм хвърлила око  Blush

# 126
ок, биба , благодаря.
татяна явно иска да ме раzори  Laughing май ми научи слабото място и сега дай да паzаруваме  Laughing
лек ден  Laughing

# 127
Мерси на всички zа пожеланията.
За игрите Томас играе най_често (като се иzклÜчи ЛÜК) с Obstgarten na Haba,Bunte Formen na Ravensburger,Quips na Ravensburger,Farbenbär na Ravensburger i Bambino Lotto na Рavensburger,на неговата въzраст Мартин играе6е най_вече с хамерхеншпиил.Томас много харесва книги,но най_харесва Пикси.
В на6ата библиотека zа съжаление са много малко игрите и неподходяЩи zа неговата въzраст.  Rolling Eyes
Преди година "рисува6е " често на дъската на Фишер прайz,но вече не е така актуална.

# 128
А това гледахте ли го снощи?

# 129
Чико, честит празник и весело изкарване!

Приятелке, в кафенетата не се пуши, но в баровете май да. А къде ще е срещата и поканата за всички ли е?

# 130
Чико, ЧРД! Hug Бъди здрава, усмихната и много щастлива!  bouquet

Искам да ви споделя, че пак писах мейл. Оказа се, че главната героиня този път не била разбрала, че Вечка остява хаповете в бг, макар че й писах мейл...И за това не ми била писала повече...
Сега каза, че ще ги плати на 2 пъти на 15ти и на 20ти. Да видим дали скоро ще има развръзка тая одисея  Praynig !

# 131
А това гледахте ли го снощи?

Не, не го бях гледала  Crazy
Баба Тина отвя конкуренцията. Благодаря ти  Hug

# 132
Велика е , просто нямам какво пове;Е да кажа за нея  Wink

# 133
Зиме, а дано. Тая жена до онzи ден търсеШе някаква zасукана количка, която "трябваШе" да купи, пък едни хапчета не може да плати....Че и на два пъти преz 5 дни Ще ги плаЩа ooooh! Луда работа.... А количката на колко ли вноски Ще я плаЩа Wink

Баба Тина и мен ме иzкефи, отдавна не я бях zасичала.

..... и поканата за всички ли е?
Не, само zа видни форумски дейци Laughing Бъzикам се Laughing Wink
Отивайте всички, и да вzемете скрити камери и други Шпионски техники, zа да ни покажете Лиска после Wink Laughing

# 134
Честит рожден ден, Чико!Много здраве и щастливи деца

Кой гледа РТЛ? Имаше въпрос Щутгарт е в провинция Баден-
a-Würtenberg b-Württenberg c- Würtemberg d- Württemberg
57 % отговориха д, аз спечелих бас с моя мъж. Мерси Бибе, че ме ограмотяваш всеки ден.
Ако не се доразболеем в петък пътуваме към Мюнхен. Ха, да ви видим берлинчанки. Само ние сме 4 ма, мата, мата, мата и  станахме 7 . А, де! Ще ни стигнете бройката на върба в сряда. Апропо, по обед ще се срещаме нали? 285 км са ми в едната посока все пак. Confused

Общи условия

Активация на акаунт